Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 203.

• Παράθεση από sakis112: “οταν το παραλαβεις, αν εχει official rom, θα κανει ενημερωση, μολις το συνδεσεις στο wifi. Και θα εχει και την Ελληνικη γλωσσα. Ο λογαριασμο ς στην xiaomi, ενδεχεται να θελει επανεργοποιηση κλπ. Οταν ξεκλειδωσεις BL, περνας custom twrp, custom rom, εχει εδω το σαιτ, supersu. Τωρα, αν εχει unofficial rom, πρεπει να περασεις official dev, για να μπορεσεις να ξεκλειφωσεις. Μπορει να γινει με το update του κινητου, το mipc suite. Αν δεν γινει, μετα φλασαρισμα με το miflash fa…

• Σε λιγες μερες θα παραλαβω το MI Max 3/32 GB ,εχω διαβασει αρκετα τους οδηγους σχετικα με τις διαδικασιες για un Lock του BL ,istallation ROM κλπ εχω καποια εμπειρια με XIAOMI επειδη στο παρελθον ειχα κινητα Xiaomi.Απλα θα ηθελα οσο το δυνατον ,καποια επιβεβαιωση σε αυτο που θελω να κανω και παντα εκανα,με τα Xiaomi που εχω ,ωστε να μην παει κατι στραβα. Αυτο που θελω να κανω ειναι: 1) Nα εγκαταστησω ,κατα προτιμηση,την τελευταια ελληνικη stable. 2) Εγκατασταση του TWRP. 3) To super user για Roo…

• Παράθεση από NasDriver: “δοκίμασε από άλλον browser, κάνε και έναν καθαρισμό cache στον browser ” Και απο τον internet explorer αυτο το μηνυμα: <<The info you entered is incorrect>> Απο τον chrome αυτo <<Signed values do not legitimate>>

• Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο μου στην MUI, κανω την διαδικασια σαν να εχω ξεχασει τον κωδικο μου,μου λεει στο τελος οτι ο κωδικος αλλαξε επιτυχως αλλα οταν ξαναπροσπαθω να μπω παλι μου λεει λαθος κωδικος. Ευχαριστω

• Παράθεση από gkalen: “@charis232 Ειναι διαφορετική ... Αυτή που έχεις στο λινκ είναι ή GTV Stable , δεν είναι δικιά μου .. Οι δικές μου είναι εδώ .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1%CE%B9-Stable-Custom-Ro/ ” Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

• Η stable V8.0.1.0 που αναφερεται στο μηνυμα, ειναι διαφορετικη απο αυτην? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/15053-xiaomi-miui-hellas-5-0-1-hermes-Stable-V8-0-1-0-zip/ που βρισκουμε στα downloads?, Ειναι rom που δημιουργησε ο gkalen? και μονο οσοι εχουν βαλει την δικη του rom μπορουν να βαλουν και αυτην που αναφερεται στο προηγουμενο μηνυμα? η ειναι ενα κ το αυτο?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από KostasUK: “Motion και ξερό ψωμί. Με κάλυψε απόλυτα. Σπάνια άνοιξε η οθόνη χωρίς να την χρειαστώ και επίσης με γλυτώνει από την παιδικότητα να περνάω το χερι πάνω από το κινητό σαν να είμαι κανένας περίεργος. Nasdriver no bad feelings mate. Edit: Είμαι με 6.3.17 και δεν δουλεύει το one handed mode. Σε εσάς με την ίδια ρομ, σας δουλεύει? ” Κανένα πρόβλημα .Δεν δουλεύω one handed mode Παράθεση από stefanos1985: “στο δικό μου redmi note αυτές οι ρυθμίσεις δεν δο…

• Root Stable Rom

charis232 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Καποιο προγραμμα που ζητησε root permisions το εκανα μεσω του superuser και δουλεψε.Αυτο εννοεις οτι εχω root? μεσω του superuser?.H πρεπει να κανω κατι ωστε να εμφανιστει και σαν επιλογη στο security? ” Καλώς τον! Ναι, λογικά έχεις root μέσω του Super User, εφ'όσον το εγκατέστησες και έτρεξε το πρόγραμμα που σου ζήτησε root. Λόγω της Stable, τώρα πιά δεν θα έχεις στο security center την ένδειξη "προνόμια root" Σε κάθε περίπτωση, για να σιγουρευτείς…

• Root Stable Rom

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “root εχεις αν έβαλες το superSU δες ΕΔΩ ενα άρθρο γιατί αργότερα μπορεί να χρειαστεις αυτές τις γνώσεις ” στην dev που ειχα,6.1.29 στο security ειχα τις επιλογες: Autostart , Permissions και Root.Tωρα υπαρχουν οι δυο πρωτες μονο. Καποιο προγραμμα που ζητησε root permisions το εκανα μεσω του superuser και δουλεψε.Αυτο εννοεις οτι εχω root? μεσω του superuser?.H πρεπει να κανω κατι ωστε να εμφανιστει και σαν επιλογη στο security? Την εγκατασταση της stable 7.2.1 την εκανα αφου…

• Root Stable Rom

Μήνυμα

Απο dev 6.1.29 πηγα στην stable 7.2.1. Κατα το φλασαρισμα εκανα Install to superuser.Ολα εγιναν με wipe data,dalvik,cach,internal storage.Εγινε η εγκατασταση κανονικα αλλα δεν εχω root,τι κανουμε ωστε να εχουμε root ? Ευχαριστω

• Παράθεση από Thodius: “Η νέα rom τα σπάει ΚΑΙ από πλευράς αυτονομίας! Όλη μέρα με internet, hangouts, κτλ φτάνει το βράδυ και μου έχει απομείνει και 45% μπαταρία. Και μιλάω για full χρήση internet κατά την διάρκεια της μέρας λόγω δουλειάς. Να και φωτό στημένο με nova launcher. F0Khdcm.png ” Για ποια ROM μιλας?

• Πως σβηνουμε επαφες που εμφανιζονται στο Tab contacts, στο what's up messenger?. Mαλλον τις "παιρνει" by default, απο τις επαφες του τηλεφωνου που εχουν κ αυτοι what's up.Δεν βρισκω απο που μπορω να σβησω καποιες επαφες που δεν τις θελω. Ευχαριστω

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αγαπητέ/η charis232, <br /><br /> σου ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα 63ά σου γεννέθλια. <br /> <br /> Από την ομάδα διαχείρισης του Site, Ιαν 20th 2016. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, <br /><br /> [*]@charis232 (63) [*]@Ioannis (51) [*]@nikos0100 (2) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης, Ιαν 20th 2016. ” Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Καλη δυνσμη στην προσπαθεια σας.

• Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από aggelosd: “Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι ” Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα; ” Ειπαμε, θα το φορτιζεις 1,5 ωρ…

• Παράθεση από kalergman: “off-topic... Χρόνια Πολλά Χρόνια Καλά Ευτυχισμένο το 2016 ” ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ 2016

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Πως εξηγειται να κλεινω το κινητο στο 65% της μπαταριας και μετα απο 3 ωρες που το ανοιγω να ειναι στο 60% ??.Εχω χρησιμοποιησει battery calibration γενικα.

• Ταχεία φόρτιση?

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Εγώ το αφήνω κατά τη διάρκεια της νύχτας να φορτίζει στη θύρα USB του υπολογιστή, περίπου ένα 6ωρο παίρνει να πάει στο 100% αλλά το αφήνω συνήθως ένα 8ωρο. ” Mε τον φορτιστη ποσο κανει να φορτιστει πληρως?.

• Ταχεία φόρτιση?

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Βαγγελη καλησπερα κ χρονια πολλα,δεν το ανεφερα για λογους οικονομιας αλλα για θεμα λειτουργεικοτητας.Και το σημειωσα επειδη στο Mi3 επαιρνε ωρα για να φορτισει.Στο Νοte μεσα σε,περιπου, 1 ωρα ηταν στο 100%. Σε ευχαριστω για την απαντηση. ” Επίσης. χρόνια πολλά και σένα! Ναι, το ξέρω ότι το σκέφτηκες για λόγους λειτουργικότητας και πρακτικότητας, αλλά έθεσα το θέμα στο οικονομικό, απο την άποψη ότι εάν αρχίσει η μπαταρία να κάνει νερά, απλά την πετά…

• Ταχεία φόρτιση?

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να μην γίνεται ταχεία?. Ο λόγος είναι γιατί η γρήγορη φόρτιση μειώνει την ζωή της μπατταρίας. ” Ναι... υπάρχει! Βάζε το καλώδιο σε οποιαδήποτε USB του υπολογιστή σου. Η παροχή ρεύματος είναι μικρότερη απο το φορτιστή, όταν αυτός είναι κατευθείαν στο ρεύμα και έτσι στη USB φορτίζει πιό αργά το κινητό... Μπορείς κιόλας να το δεις αυτό με την εφαρμογή "Ampere" (free απο το Play Store)Αλλά, όταν μιλάμε για "μείωση της ζωής της μπα…

• Ταχεία φόρτιση?

Μήνυμα

Παράθεση από Filthy: “Είναι θέμα φορτιστή μάλλον γιατί αν χρησιμοποιείς αυτόν που είχε μέσα η συσκευασία είναι φορτιστής 2A οπότε φορτίζει πιο γρήγορα το κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή βάλεις. Οι απλοί φορτιστές συνήθως έχουν 1A για φόρτιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To περιεργο τοτε ειναι οτι το φορτισα με φορτιστη 5V/1A.Yπαρχει καποιο setting για γρηγορη φορτιση? το λεω γιατι κατι ειχα ακουσει,αλλα δεν ειμαι σιγουρος που.