Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 289.

• Όσον αφορά την εφαρμογή του καιρού, έχει πρόβλημα το accuweather. [Weather] weather app can't connect to network Σε σχόλιο από κάτω γράφει: "This is a problem servers accuweather not miui bug. We must wait until they fix this problem. I' m not have this issue but many people have. Wait."

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν είναι θέμα miui τελικά... Μάλλον το πρόβλημα έρχεται από τους servers του accuweather.. Δοκίμασα 2 παλιότερες εφαρμογές από ρομ που δούλευε κανονικά και κάνει τα ίδια. ” Πράγματι. [Weather] weather app can't connect to network Σε σχόλιο από κάτω γράφει: "This is a problem servers accuweather not miui bug. We must wait until they fix this problem. I' m not have this issue but many people have. Wait."

• Mi Band 1s/2 & GlideRun

Aurumnus - - Mi Band

Μήνυμα

Έχει δοκιμάσει κάποιος το Gliderun με το Mi Band 1s/2; Ποια είναι η γνώμη σας σε σχέση με το Mi Band Toοls; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tincore.and.gliderun&hl=el Ενδιαφέρον app. Φαίνεται ότι δεν χρειάζεται το Mi Fit για την καταγραφή των δεδομένων όπως με το Mi Band Toοls (μπορεί να κάνω και λάθος). Υπάρχει και θέμα στο XDA. [APP][3.0+] Gliderun *OPEN BETA* | Android Development and Hacking youtube.com/watch?v=Z7pXHcPF-vI

• Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “Παράθεση από Aurumnus: “Μία φορά μου έπεσε το κινητό και από τότε το φλας έχει μία κιτρινοπορτοκαλί απόχρωση, δεν είναι τελείως λευκό. Τι μπορώ να κάνω; ” Το κινητο εχει διπλου τονου φλας δεξια-αριστερα ειναι διαφορετικα.. μηπως ειναι απλα η ιδεα σου; ” Διπλού τόνου; Πως το τσεκάρω αυτό; Όταν ανάβω τον φακό και το συγκρίνω με το φλας του παλιού μου Xperia P, η διαφορά είναι αισθητή. Το φλας του Xperia P είναι κατάλευκο. EDIT: Τώρα που το λες το σκάλισα λίγο. Πήγα About…

• Μία φορά μου έπεσε το κινητό και από τότε το φλας έχει μία κιτρινοπορτοκαλί απόχρωση, δεν είναι τελείως λευκό. Τι μπορώ να κάνω;

• Παράθεση από nikostrex: “ - Επειδή μου αρέσει να πειραματιζομαι, σήμερα έκανα μια αγορά κάρτας Micro sd της verbatim 32 gb pro + με read speed up 90MB/sec και Write speed up 80MB/sec.. Τα αποτελέσματα που μου έδωσε είναι άκρως εντυπωσιακά σε βίντεο!! Ειδικά με την Snapdragon Camera σε 4κ αλλά και σε full HD 60frame τελικά το συμπέρασμα που βγάζω θέλει ταχύτητα σε εγγραφή για να αποδώσει ένα καλό βίντεο.. φοβερή ομαλοτητα ακόμα και σε γρήγορη κίνηση του κινητού !! ” Την Snapdragon Camera από εδώ …

• Έχω βάλει την ελληνική 8 Stable. Μου έβγαλε να κάνω update το SuperSU στο Playstore. Να το κάνω ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

• Για να αναβαθμίσω στην 8, μετά το factory reset, συνδέω το κινητό στο PC, περνάω μέσα την ROM και μετά Flash; Στο τέλος μπαίνω TWRP και επιλέγω Recover το backup που έχω και όλα οκ;

• Χρησιμοποιείτε εφαρμογές σαν το DU Battery Saver - Power Saver; Αξίζει να βάλω κάτι τέτοιο στο κινητό;

• Έχω παρατηρήσει ότι το shell ενεργοποιείται άσχετα, κάποια στιγμή την μέρα (κάποιες φορές και 2-3) μετά από χρησιμοποίηση διάφορων εφαρμογών (δεν έχω βρει ποιες) και αν δεν το πάρω χαμπάρι, η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Οπότε κάνω reboot τουλάχιστον μία φορά την μέρα. Έχω να συνδέσω το κινητό με το PC πολύ καιρό. Επίσης, αν έχω το κινητό παρατημένο και με πάρουν τηλέφωνο/στείλουν μήνυμα και δεν το αντιληφθώ, το λαμπάκι που αναβοσβήνει τρώει την μπαταρία για πλάκα! Αυτά με την 7.5.1.

• Οκ κατάλαβα. Το fastboot boot έκανα. Και πόσο κρατάει το προσωρινό; Έχω μπει ήδη 4 φορές σε TWRP.

• Δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαφορά του ενός από τον άλλο. Απλά εφάρμοσα τον οδηγό του 1ου post. Είναι Fastboot flash ή Boot ο οδηγός;

• Παράθεση από parispap89: “Παράθεση από pechr: “ από την στιγμή που εγκατέστησες την GTV αυτό σημαίνει ότι έχει μπει μονιμα το TWRP. ” Αυτό νομίζω και εγώ αλλά όταν πάω να μπω στο recovery με βγάζει της xiaomi αυτό με τις κινέζικες επιλογές και σε κάποια button download recovery κλπ. Νομίζω είχα δει κάπου στο forum ένα screenshot αλλά δεν θυμάμαι που... ” Παράθεση από NasDriver: “Πάτα εκεί που λέει recovery και θα μπεις TWRP ” Και εγώ μόλις πέρασα την 7.5.1. Πήγα να φλασάρω το SuperSU, μου έβγαλε…

• Παράθεση από Aurumnus: “Πάω να ξεκλειδώσω, σταματάει στο 50% και βγάζει το παρακάτω: Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device Τι μπορώ να κάνω; ” Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το Redmi 3 Pro. Ενεργοποίησα το OEM unlock και όλα οκ. Το γράφω σαν μπούσουλα για μένα όταν πάρω και άλλο Xiaomi τηλέφωνο να ξέρω, αλλά και για όποιον άλλον το χρειαστεί.

• Κάνω τη διαδικασία με το Redmi 3 Pro και έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα όταν έκανα την διαδικασία με το Redmi Note 3 Pro (Και δεν θυμάμαι πως το είχα λύσει). Κατεβάζω το adb, μεταφέρω τον φάκελο στο C:\adb, ελέγχω ότι είναι η έκδοση 1.0.32, μπαίνω σε fastboot, συνδέω το κινητό στον υπολογιστή, τρέχω το adb και μου βγάζει το παρακάτω. * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * List of devices attached Δεν εμφανίζει την συσκευή. Αμέσως βγαίνει από fastboot …

• Τέλεια! Ξεκινάω άμεσα!

• Μόλις παρέλαβα το Redmi 3 Pro από Vickmall. Έχει την παρακάτω ROM. Είναι η Official Developer Chinese; Θέλω να ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική 7.5.1. hufyvc.jpg

• Τα έκανα και τα 2, δεν άλλαξε κάτι.

• Όσα αρχεία περάσω από το PC στον εσωτερικό χώρο του κινητου (δεν έχω SD), δημιουργείται ένα ακόμα αντίγραφο τους, τα οποία όσες φορές και να διαγράψω ξαναεμφανίζονται στον φάκελο "Dumpster" (χρησιμοποιώ τον ES File Explorer και το Dumpster). Μετά από μερικές διαγραφές, κάνοντας ανάλυση του χώρου με τον ES File Explorer, δείχνει ότι τα συγκεκριμένα αρχεία καταλαμβάνουν ακόμα τον ίδιο χώρο (3,1 Gb) αλλά τώρα δεν φαίνονται πουθενα. Διέγραψα το Dumpster αλλά δεν άλλαξε κάτι. Από ότι παρατήρησα αυτό …

• Αξίζει να πάω στην 7.5.2 ή να περιμένω; Πιο πολύ για την μπαταρία ρωτάω.