Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 289.
-
Πολύ καλο το συγκεκριμένο tempered! Λες και δεν υπάρχει είναι σαν αίσθηση.
-
Αν και το μεγαλώνει αρκετά το κινητό (για το χέρι μου θα προτιμούσα μία θήκη λίγο πιο λεπτή) και εγώ έχω μείνει πλήρης ευχαριστημένος.
-
Παράθεση από spirosgm: “Παράθεση από Aurumnus: “Πως μπορώ να δω αν το κινητό μπαίνει σε deep sleep;Σαν να μου φαίνεται ότι η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα και χρειάζεται τακτικά reboot. Τι είναι τα gsam, FP; ΥΓ: Άσχετο, πως βλέπω τα παλιά μου post; ” FP = Fingerprintgsam = εφαρμογή για στατιστικά χρήσης μπαταρίας. Απο την εφαρμογη που εχει το miui, πας Ασφαλεια>Μπαταρια>Χρηση και κοιτας στην εφαρμογη "Android" το 'keep awake". Αν δεις ωρες το κινητο παραμενει ενεργο και δεν μπαινει σε deep …
-
Παράθεση από spirosgm: “Παράθεση από sprkrt: “Παράθεση από spirosgm: “Υπαρχει bug με το FP lock κρατάει την CPU ενεργή -. ” απο που προκυπτει αυτο; ” MIUI 8 GLOBAL DEVELOPER 6.7.29 note3 pro NO DEEP SLEEP - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Μετα απο unlock με FP δεν επιστρέφει σε deep sleep. Και απο το inbuild το βλέπω στο Android process και μεσω gsam όπου το deep sleep δεν ενεργοποιείται ποτέ. Απενεργοποιώντας το fp ολα ειναι normal. ” Πως μπορώ να δω αν το κινητό μπαίνει σε deep sleep; Σαν να…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Aurumnus: “Έχω πρόβλημα με το USB Tethering και το Portable Wi-fi hotspot. Όταν τα ανοίγω η ταχύτητα πέφτει στα 0,00-0,40 K/s. Τι μπορώ να κάνω; Screenshot_2016_07_18_00_46_59_com_android_setti.jpg ” Ετσι που ρωτάς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε εσύ, ούτε εμείς για σένα. 'Οταν αναφέρουμε ένα πρόβλημα, αναφέρουμε και ποια Rom φοράμε και τον τρόπο που την περάσαμε. ” Έχω την ελληνική 7.5.1. Την έβαλα με αυτόν τον οδηγό. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi No…
-
Παράθεση από geoanto555: “χτύπα το kernel πολλές φορές να μπεις στο "μενού" και δες light sensor Μόλις το δοκίμασα και γω και παρατήρησα ότι έχουμε θέμα.. Ενώ σε φωτεινό περιβάλλον πάει 2500+ μόλις πας κόντρα στον ήλιο κολλάει στο 350. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο.. ” Και σε εμένα όταν το βάζω κόντρα στον ήλιο πέφτει από τα 8000+ κατευθείαν στα 350 και κολλάει εκεί. Μόλις το δοκίμασα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Aurumnus: “Τελικά η 7.5.1 είναι καλύτερη από την 7.2.2; ” Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.. που σημαίνει πας για την νέα.. ” Οκ. Αναβαθμίζω τώρα με τον οδηγό του @lallasgr Αναβάθμιση της Ελληνικής ROM Κάτι διάβασα σχετικά με την αναβάθμιση του SuperSU binary και κάποιο πρόβλημα που τυχόν μπορεί να προκύψει αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα γιατί ακριβώς έλεγαν. Αφού βάλω την 7.5.1, αναβαθμίζω και το binary του SuperSU ή το αφήνω ως έχει; Ρωτάω γιατί μου ήρθε ε…
-
Παράθεση από papaflessas: “μόλις ξεκίνησα ψηφοφορία για το ποιος θέλει marshmallow στο xiaomi redmi note 3 στο επίσημο φόρουμ της Xiaomi μπας και το δουν και φροντίσει η μαμά Xiaomi να μας δώσει android 6 σε αυτό το λινκ vote for who wants marshmallow 6 in xiaomi redmi note 3 & note 3 pro? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή ” Specified thread does not exist or is under moderation. Τι έγινε; Το κατεβάσαν το thread;
-
Όλα καλά. Πέρασα την 7.2.2.0 και το κινητό πετάει! Ώρα να συνδέσω και το Mi Band. Φοβεροί και κατατοπιστικότατοι όλοι οι οδηγοί! Μπράβο στα παιδιά! Όταν το φλασαρα ρώτησε να βάλει Superuser και επέλεξα όχι. Οπότε το κινητό χρειάζεται τώρα root; Πως γίνεται αυτό; Τις Apps που έχει η συγκεκριμένη ROM να τις αφήσω όπως είναι ή αν κάποια δεν χρησιμοποιώ να την αφαιρέσω μετά το root; Επειδή είναι η πρώτη φορά που έχω Xiaomi υπάρχει κάποιος οδηγός με τις δυνατότητες που προσφέρει/τι το διαφορετικό έχε…
-
Παράθεση από lallasgr: “To adb.zip που έχω στην αρχική σελίδα περιέχει την τελευταία έκδοση adb όπως αυτή που λες και συ!!δεν νομίζω ότι έχει λόγο αλλαγής αλλά θα το προσθέσω ως εναλλακτικό! ” Α οκ! Νόμιζα ότι δεν ήταν το ίδιο αρχείο, γιατί όταν το προσπαθούσα με το αρχείο από την αρχική σελίδα δεν δούλευε και τελικά μου δούλεψε μόνο με το αρχείο από το mediafire.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΤέλεια! Μόλις τον ξεκλείδωσα! Πάω τώρα για το επόμενο βήμα. Ευχαριστώ!