Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είσαι συνδεδεμένος στο internet;” Ναι κανονικά.
-
Παράθεση από amavroudis: “ * Mili_wuhan_2.2.0.14_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip v2.2.0.14 (16 Δεκ 2018) * Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip v46 (16 Δεκ 2018) Στο δεύτερο post.” Νομίζω δεν με κατάλαβες. Θέλω να επαναφέρω τα μανισια watch faces. Όχι αυτά που έβαλαν τα παιδιά από το φόρουμ.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΠαιδιά αρχείο με τα default watch faces βάλατε ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από STOLIS: “Στο επίσημο site ανέβηκε και η 10,0,6,0 για όποιος ενδιαφέρεται να την κατεβάσει ολόκληρη. MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum” Lol. Καλά που δεν φλαρασα την 4. Θα πάω κατευθείαν στην 6 Αλήθεια γιατί δεν έρχονται μέσω Ota αυτές ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Μπες στο site της mi, να κατεβάσεις άμα θες την 0.4.0 που είναι stable και να την περάσεις χειροκίνητα από τον updater.” Την μεσαία δεν κατεβάζω; σωστά; 3ad6bb3cc8132ac99a81668f25f70243.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, γίνεται.” Πες μου και τον τρόπο μάνα μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι έπαθε το kenzo ? Ή απλά αναβάθμιση συσκευής ? :P” Σκυλί πραγματικό. Έχει πέσει ίσα με χίλιες φορές κάτω. Τέλος πάντων με αυτά από τα πολλά πεσίματα έμεινε από ηχείο, από μικρόφωνο, σάπισε και η μπαταρία φορτιζα δύο φορές την ημέρα. Έσπασαν τα αυτάκια από το frame. Το κράταγε την θέση του η θήκη και είπα να αλλάξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk