Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 586.

• Σας ευχαριστώ πολύ. Έβαλα Χονγκ Κονγκ και δουλεύει

• RE:

3ftw - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είσαι συνδεδεμένος στο internet;” Ναι κανονικά.

• Ερώτηση. Γυρνάω την τοποθεσία σε Ινδία και πάω να ψάξω θέματα και μου λέει συνεχώς πως δεν υπάρχει σύνδεση. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αυτά που σου έβαλα έχω την εντύπωση ότι είναι τα αυθεντικά, μη πειραγμενα...” Εγώ έβαλα κατευθείαν από το αππ 3.5.5 που έχει.

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “ * Mili_wuhan_2.2.0.14_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip v2.2.0.14 (16 Δεκ 2018) * Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip v46 (16 Δεκ 2018) Στο δεύτερο post.” Νομίζω δεν με κατάλαβες. Θέλω να επαναφέρω τα μανισια watch faces. Όχι αυτά που έβαλαν τα παιδιά από το φόρουμ.

• Σβήσε εντελώς chrome και fb και βάλε τα πάλι. Αυτά φταίνε. Εμένα το φμπ μου έκανε ίδια χθες.

• Δείχνεις την κατανάλωση των εφαρμογών να δούμε πως είναι εκεί τα πράγματα;

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Είναι μέσα στα αρχεία που έχει το mifit, όπως και τα αρχεία στο νήμα 2.” Έχουν κάποια ονομασία. Θα τα βρω εύκολα;

• Παιδιά αρχείο με τα default watch faces βάλατε ;

• Μια χαρά είναι εμένα dbba1e27a8f4ed6714fbc3d1b9eaee91.jpg

• RE:

3ftw - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Πάντως παιδιά με το τελευταίο Ελληνικό firmware και κινητό Mi Mix 2S η μπαταρία πετάει. Δεν το πολυ-παιδεύω η αλήθεια είναι μέσα στη μέρα αλλά και πάλι έχω πάθει πλάκα! ” Το 2.2.4.0 είναι που έχει στο δεύτερο ποστ;

• Άκυρη η ερώτηση με το τοπικ. Γνωρίζει κανείς πως αδειάζω τα πάντα από το Mi cloud μου;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από STOLIS: “Στο επίσημο site ανέβηκε και η 10,0,6,0 για όποιος ενδιαφέρεται να την κατεβάσει ολόκληρη. MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum” Lol. Καλά που δεν φλαρασα την 4. Θα πάω κατευθείαν στην 6 Αλήθεια γιατί δεν έρχονται μέσω Ota αυτές ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από das_krimi: “Μπες στο site της mi, να κατεβάσεις άμα θες την 0.4.0 που είναι stable και να την περάσεις χειροκίνητα από τον updater.” Την μεσαία δεν κατεβάζω; σωστά; 3ad6bb3cc8132ac99a81668f25f70243.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι, γίνεται.” Πες μου και τον τρόπο μάνα μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση. Δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να μην βλέπω καθόλου αυτήν την ειδοποίηση του Facebook messenger χωρίς να επηρεαστεί η φουσκιτσα του τσατ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 20da2d42ed31e9f8debc4482e504ef79.jpg

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τι έπαθε το kenzo ? Ή απλά αναβάθμιση συσκευής ? :P” Σκυλί πραγματικό. Έχει πέσει ίσα με χίλιες φορές κάτω. Τέλος πάντων με αυτά από τα πολλά πεσίματα έμεινε από ηχείο, από μικρόφωνο, σάπισε και η μπαταρία φορτιζα δύο φορές την ημέρα. Έσπασαν τα αυτάκια από το frame. Το κράταγε την θέση του η θήκη και είπα να αλλάξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και όλα τα παιδιά που με βοήθησαν όσο είχα το κενζο. Τα λέμε στο note 5 thread. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου ήρθε σήμερα το τηλέφωνο. Νομίζω έχει global. Είχε και πορτοκαλί αυτοκόλλητο αλλά και μια θήκη της σειράς. f2e466dcfcf3767baad8c90b3f93ade4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε έρχεται και βλέπουμε.