Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 522.
-
Gearbest και Mi6
Trickle - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεννοείτε και πάλι σας ευχαριστώ όλους εδώ στο forum
-
Gearbest και Mi6
ΜήνυμαΤο paypal μου είπε μέχρι 4 Νοεμβρίου και επειδή έχει ξεκινήσει από χθες να περπατάει θα δω και 2 Νοεμβρίου ζητάω refund, αφού οι papa@#@#ς ήταν μούγκα στην στρούγκα και με το που έγινε ticket στο paypal άρχισαν να μιλάνε και πότε να ανοίξω ticket? όταν έδωσα 20 ευρώ για 7 με 15 μέρες μια χαρά τα τσίμπησαν. Όταν βλέπουν ότι οι παραγγελίες τους με DPDUK από 1000 το μήνα γίνονται 40000 ας ενημερώσουν το κόσμο ότι θα έχουν καθυστερήσεις και να αλλάξουν στο site τούς τις μέρες όπως έκαναν τώρα κατόπι…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Gearbest και Mi6
ΜήνυμαΠαραγγελία από 28 9 2017 με DPDUK και καπέλο 20 euro ακόμα να φύγει από Κίνα, μετά από πολλά μηνύματα και ticket στο gearbest χωρίς καμιά απάντηση Eκανα στο paypal για reafund εκεί κατευθείαν απάντησαν: και που είναι το παιδί και τι θέλει και θα το δούμε και μπορεί να αργήσει και 2 μήνες ανάλογα και τις καιρικές συνθήκες καμιά φορά. Πάρτε ένα δείγμα... Dear Nick, Thank you for your message.We are so sorry for any inconvenience caused for you.We are now tracking this parcel for you. Once there is…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
δεν δούλεψε το ota και στο δικό μου mi5 και έχω πολλά αναγκαστικά κλεισίματα
-
Συγχαρητήρια φιλε
-
-
Λοιπόν σε μένα mi4c κορυφή mi5 pro ceramic φωτιά σε mi4 αφού έβαλα το σωστό recovery πέρασε η άρωμα με τη δεύτερη και έκανε 20 λεπτά περίπου ( εγώ έβαλα μακαρόνια όχι αυγουλακι ,75 Κελσίου ) το κιν. πάει σφαίρα αλλά δεν έχει αρκετά καλούδια όπως σιγαση με το κουμπάκι που δείχνει πάνω στην μπάρα έντασης και δεν βγάζει φωτογραφίες με κλειστό κινητό με φωνή κάτω, ξέρετε αν θα έρθουν κάποια στιγμή ? Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά
-
-
Ερώτηση, όταν θα έρθει ota uptade θα ξεκινάει αυτόματα η εγκατάσταση όταν κατέβει η rom η θα κατεβαίνει και θα μπαίνουμε εμείς στο recovery για να κάνουμε εγκατάσταση ?
-
σε mi5 λίγο ποιο αργό στην αίσθηση είναι το κινητό , όταν γυρνάς τις σελίδες στην αρχική οθόνη, κατά τα άλλα όλα ok, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
-
στο mi5 αλλα δεν γραφει xtrv arwma
-
εχω ota update 7.8.31 ειναι δικια μας? την κανω?
-
Και πάλι μπράβο, σας ευχαριστούμε για όλα. Με το καλό να υπάρχει ota update με aroma rom σε καινούργιες συσκευές που αγοράζουμε από ελληνικά καταστήματα, ξέρω πολύ κόσμο που αγόρασε συσκευές και είναι με stable κινέζικη και δεν μπαίνει στη διαδικασία flash με τη δικιά μας rom