Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 39.
-
Παράθεση από spideman3: “@toniachem Δώσε ένα screenshot να δούμε ποια έκδοση έχεις. ”
-
Καλησπέρα. Θέλω να περάσω σε καινούριο mi4 την τελευταία ελληνική miui8 developer. Ποιον οδηγό να ακολουθήσω;;
-
Παιδιά το λίνκ για το mi pad (mocha) λειτουργεί; δεν μπορώ να κατεβάσω..
-
Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από toniachem: “Παιδιά θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρατήρησα στη συσκευή μετά την τελευταία ρομ. Οι φωτογραφίες στο άλμπουμ δεν περιστρεφονται μόνες τους και πρέπει να γίνεται χειροκίνητα κάτι που είναι εκνευριστικό. Γενικά το άλμπουμ έχει γίνει δυσχρειστο. Έβαλα αυτόματη περιστροφή από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.. Συμβαίνει σε όλους αυτό; ” Ναι και σε μένα το έκανε, καθώς επίσης έκανε και το ακόλουθο, όταν πήγαινα να βαλω την photo σε κάποια επαφή αν…
-
Παιδιά θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρατήρησα στη συσκευή μετά την τελευταία ρομ. Οι φωτογραφίες στο άλμπουμ δεν περιστρεφονται μόνες τους και πρέπει να γίνεται χειροκίνητα κάτι που είναι εκνευριστικό. Γενικά το άλμπουμ έχει γίνει δυσχρειστο. Έβαλα αυτόματη περιστροφή από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.. Συμβαίνει σε όλους αυτό;
-
Παράθεση από sirios6: “παιδια σας παρακαλω τη βοηθεια σας. το μι3 μου κολησε σε βοοτ loop και δε εχο προσβαση πουθενα.προσπαθω να μπω στο recovery αλλα μολις εμφανιζεται η οθονη του recoveri αμεσσως γυρνα στο boot. eixa thn 6.3.24 εχυαριστω ” το ίδιο είχα πάθει πριν 4 μέρες. Εν τέλει έφτιαξε από μόνο του. Αρχικά έκλεισε από μπαταρία εφόσον έκανε συνεχώς bootloop. Αφού έκλεισε το άφησα να κρυώσει. Μετα το φορτησα πλήρως και το άφησα πάλι να κρυώσει. Μετά το ανοιξα και ήταν εντάξει:)
-
Παράθεση από prekasg: “ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6 ” και τι έκ…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από kostakislarisa: “ ” ” Εφόσον μπαίνει και δε κλείνει δεν έχει πρόβλημα το power button, διαφορετικά θα έκλεινε. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με :P) Έχει προηγούμενη ρομ μέσα στη συσκευή; ” ναι έχω άλλη ρομ μέσα. Αλλά αυτό το έκανα και το απόγευμα και ξαναμπηκε σε bootloop μετά. Να ξαναδοκιμασω πάλι flash;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από toniachem: “πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ. ” Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;;Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από toniachem: “πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ. ” Χωρίς να επιμένω επειδή δεν έχω μπροστά μου το κινητό σου.Ο τεχνικός το άνοιξε μπροστά σου το κινητο και είδε ότι δεν έχει πρόβλημα η επαφή;; Το ότι μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δίνει την εντολή εσωτερικά, επειδή πολύ απλά μπορεί να έχει μείνει βραχυκυκλωμενη η επαφή του. ” οχι δεν το …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από toniachem: “τελεια είμαι Πάτρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον; ” Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.... Search it => Service τηλεφώνων ΠΑΤΡΑ ” πηγα σε τεχνικό και μου είπε ότι δεν είναι το κουμπί. Είναι λέει λογισμικό το πρόβλημα. Να κάνω factory reset και να βάλω καινούρια ρομ.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από toniachem: “εγω αυτά εννοείται ότι δεν μπορώ να τα κάνω μόνη μου. Να το πάω σε γερμανό; ” Ούτε ο Γερμανός τα αναλαμβάνει...Σε κανεναν ανεξαρτητο τεχνικό αν βρεις.. ” τελεια είμαι Πάτρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον;
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από toniachem: “εκανα τα βήματα που μου λες και μετά το power off μπήκε πάλι σε bootloop ” Τότε μάλλον έχει μείνει κολλημένο το πλήκτρο Power. ” και τι μπορώ να κάνω γι αυτό;; ” αλλάζεις τις επαφές από μέσα.η επαφή του power είναι σε κοινό εξάρτημα με τις επαφές των volume up/down. και φαίνεται να είναι κολλητό στην πλακέτα.. αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί κολητήρι. Επικοινώνησε με έναν τεχνικό... καλυτερα forums.xiao…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από toniachem: “εκανα τα βήματα που μου λες και μετά το power off μπήκε πάλι σε bootloop ” Τότε μάλλον έχει μείνει κολλημένο το πλήκτρο Power. ” και τι μπορώ να κάνω γι αυτό;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manwlis77: “δοκιμασα την 6.3.25 στο redmi3 και μπήκα σε bootloop ” Είχες κανένα μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση ? ” οχι. Το φλασαρισμα έγινε κανονικά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από toniachem: “φλασαρα πάλι τη ρομ και πάλι bootloop. Το έχω βγάλει από τη θήκη και δε φαίνεται πατημένο το κουμπί. Εν τω μεταξύ έχει υπερθερμανει θα σκάσει σε λίγο. Τι να κάνω;; ” Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να αφήσεις και την συσκευή να ηρεμήσει. Θα μπεις στο TWRP Recovery Θα πας στο Reboot και θα επιλέξεις Power Off. Θα την αφήσεις να φορτίσει καλά - καλά και να κρυώσει φυσικά. Στο ενδιάμεσο θα μας δώσεις πληροφορίες για το πια ROM είχες, και τις κινήσεις που…
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από toniachem: “παιδια SOS έχει μπει το mi4 σε bootloop και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα! Χρειάζομαι βοήθεια. ” Κρατα για ωρα πατημενα μαζι και τα 3 κουμπια (power button , volume up/down) ” ανοιξε για λίγο αλλά κάνει σα τρελό ,σα να πατιουνται κουμπιά,και ξαναεκλεισε. Το ξανανοιξα και το έβαλα σε recovery για να ξαναπερασω τη ROM.. Ελπίζω να φτιάξει.. ” μηπως εχει πατηθει μεσα το Power button ? ενος φιλου εκανε ακρι…
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από toniachem: “παιδια SOS έχει μπει το mi4 σε bootloop και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα! Χρειάζομαι βοήθεια. ” Κρατα για ωρα πατημενα μαζι και τα 3 κουμπια (power button , volume up/down) ” ανοιξε για λίγο αλλά κάνει σα τρελό ,σα να πατιουνται κουμπιά,και ξαναεκλεισε. Το ξανανοιξα και το έβαλα σε recovery για να ξαναπερασω τη ROM.. Ελπίζω να φτιάξει..