Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 178.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από sakismaf: “αλησπερα έχω την 8.1.9 με το android nugat και θέλω να δοκιμάσω τη global stable ξέρει κάποιος τη διαδικασία; ” fastboot rom θα του βάλεις με το mi-flash ” Ευχαριστω φίλε θα το δοκιμάσω να δω γιατί η μπαταρία φεύγει πολύ εύκολα και έχει βαρύνει κάπως το κινητό
-
καλησπερα έχω την 8.1.9 με το android nugat και θέλω να δοκιμάσω τη global stable ξέρει κάποιος τη διαδικασία;
-
Εμένα με χαλάει η απόδοση της μπαταρίας, με το που το βγάζω από το φορτιστή πέφτει πολύ γρήγορα στο 98%. Για να δοκιμάσω την official global θέλει μεγάλη διαδιακασία; Επειδή έχουμε nougat;
-
καλησπερα με τις τελευταίες ρομ 8.1.6 και 8.1.9 έχει ανέβει πολύ η κατανάλωση μπαταρίας όταν το κινητό είναι σε αδράνεια, έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Το mi5 εχω
-
Παράθεση από emmstra: “Δλδ για το 2, όταν θα κάνω έλεγχο δεν θα εμφανίζει τίποτα; πως θα ξέρω ότι βγήκε νέο update; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπαρχει και ο τρόπος να γίνεις vip μέλος και να σου έρχεται email με τη καινούργια ρομ για το κινητό σου
-
Παράθεση από emmstra: “Ευχαριστώ. Αν αντί της νέας ρομ κρατήσω αυτή που έχω τώρα, μπορώ να το κάνω ρουτ; και να συνεχίσω να παίρνω αυτόματα τα updates; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 15th 2017, 9:10am =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από emmstra: “Ναι το κατάλαβα... Τώρα ποια ρομ υπάρχει εδώ να βάλω;;;; ” Θα πρέπει να γνωρίζεις πως αν βάλεις άλλη ROM εκτός από αυτή που έχει η συσκευή σου, θα χάσεις την εγγύησή της.Αν δεν έχεις προβλή…
-
Μπραβο σε όλους παιδιά, εγω ψήφισα ως sak11000
-
Παράθεση από Mylosjohny: “ Με ποιον τρόπο περνάμε την rom στο mi5? Επειδή στην αρχική σελίδα δεν περιγράφει τον τροπο! Μονο για την τελευταία XTRV developer διάβασα οτι χρειάζεται να φλασαρουμε καινούργιο TWRP κ μετά την rom! Το ίδιο ισχύει κ για αυτην; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εχεις ελληνική stable και ειναι κοντα στη τελευταία την περνάς απο το twrp η απο τον updater του κινητού χωρίς κανενα προβλημα
-
Το mi5 ειναι Gemini και οχι kenzo αν δε κανω λάθος, σε μενα πάντως δουλευει αρκετα καλα για την ωρα χωρις προβλήματα
-
Καλησπερα και χρόνια πολλά, μου ήρθε το email για να περασω τη καινουρια rom με το android 7. Εγω εχω την 8.1.6 θα χρειαστεί να περασω το twrp πρωτα για nougat οπως και στη dev η θα γινει αυτοματα;
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από sakismaf: “Με τη τελευταια stable μιλαω στο messenger και κολλάει το τηλεφωνο και κανει επανεκκίνηση, με τις προηγουμενες ρομ δεν το ειχα δοκιμασει και δεν ξερω αν υπηρχε το προβλημα ” Για αρχή κάνε έναν "Καθαρισμό δεδομένων" και μία "Διαγραφή μνήμης" από τις ρυθμίσεις την εφαρμογής. Μπάς και... ” Οκ θα το δοκιμασω και βλέπουμε
-
Με τη τελευταια stable μιλαω στο messenger και κολλάει το τηλεφωνο και κανει επανεκκίνηση, με τις προηγουμενες ρομ δεν το ειχα δοκιμασει και δεν ξερω αν υπηρχε το προβλημα
-
Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
sakismaf - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ ευχαριστω για την απάντηση
-
Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
sakismaf - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εχω την ελληνικη stable για να βαλω τη global stable μπορω να τη περαδω απο τον updater του κινητου η θελει αλλη διαδικασία; θα κλειδώσει ο bootloader μετα το πέρασμα της global;
-
Και σε μένα δε λειτουργεί η ανανέωση του καιρού
-
Calibration πως κανουμε τη μπαταρια;
-
Και γω τη stable εχω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο δικο μου μετα απο επανεκκίνηση ζηταει τον κωδικο και δε δέχεται το δαχτυλικο αποτύπωμα, επομενος δε πρεπει να χεις κάποιο πρόβλημα