Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 178.
-
την πέρασα και γω στο δικό μου από το update του κινητού. Προς το παρόν όλα καλά, από μπαταρία είναι νωρίς ακόμη για να βγάλω συμπέρασμα. Ή ε εφαρμογή του forum δεν υπάρχει σε μένα
-
μπαινω στο recovery για να πάρω ένα backup και μου γράφει storage 0. Δηλαδή backup δε μπορώ να πάρω
-
καλημερα, αν πάρω backup στο mi5 θα πρέπει να το μεταφέρω στο usb stick ή δε το χάνει από τον σκληρό? Ρωταω γιατί δεν έχω usb otg type c
-
καλημέρα και καλό μήνα, εχω την 6.7.14 ελληνική rom και στο κινητό μου δε βρίσκω κανένα bug όταν θελήσω να περασω μια πιο καινούρια έκδοση θα πρέπει να περασω τις προηγούμενες εκδοσεις μία μία?
-
xiaomi mi5 bug
Μήνυμαφιλε επειδή και γω την είχα βάλει για λίγες μέρες σου λέω να μη τη βαλεις, θα σου λείψουν πολά πράγματα. Πέρνα την ελληνική καλύτερα είναι πολύ καλή.
-
και στο δικό μου mi5 τις σβήνει
-
μετα από τη βοήθειά του συνδρομητή μας lallas.gr πέρασα και γω αυτή την υπέροχη ρομ. Είναι νωρίς ακόμη αλλά επιτέλους έχω ελληνικά και όλα δουλεύουν τέλεια. Να ναι καλά το παλικάρι που ασχολήθηκε με το κινητό μου
-
Nilkin sparkle
Μήνυμακαλημερα, αγορασα τη θήκη με quick window για το mi 5 μου, αλλά όταν κλείνω το παράθυρο δε δείχνει τίποτα στην οθόνη όπως κάνουν τα άλλα κινητά με παρόμοιες θήκες, οταν έχω εισερχόμενη κλήση ενώ ανοίγει το παράθυρο και μου δείχνει προς τα πού να σειρω δε πιάνει. Είναι πρόβλημα από τη ρομ(global official 7.5.2) ή φταίει ή θήκη?
-
τελικα βλεπω οτι ειμαι στο forum με τις ελληνικες stable rom επομενως ειναι ελληνικη
-
Ναι εχω ξεκλειδωσει τον bootloader απλα ρωταω αν ειναι εληνικη η ρομ γιατι εγω εχω την κινεζικη με την ιδια ονομασια.
-
καλησπερα, αυτη η ρομ ειναι ελληνικη; εγω εχω την 7.5.4 κινεζικη official χρειαζεται να κανω και factory reset για να τη περασω; τ περναω απο recovery η απο το update του κινητου?