Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 177.

• Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημενος με την συσκευή , ποιοτική και οχι σαν τα αλλα 3s και 4χ που σου δίνουν την εντύπωση του πλαστικού (τα έχω και μπορώ να κρίνω) , κάμερα πάρα πολύ καλή - ραμ 3 δεν κολλάει πουθενά - επεξεργαστής που πετάει σε σχέση με τα άλλα (εκτός απο το 4χNote που έχω και φοράει τον ίδιο) - μπαταρία τεράστια (για την χρήση που του κάνω) - οθόνη πάρα πολύ καλή , εκτός απο την υποστήριξη του κινητού σε αναβαθμίσεις απο την μαμά xiaomi που είναι για κλαματα για να μην πω άλλη λ…

• Παράθεση από X4nd3r: “Εχει κανεις αλλος προβλημα με το messenger lite?Ειμαι με 7.9.7 και απο παρασκευη δε λαμβανει μντ. ” Εγώ οχι ...

• Παράθεση από spkprs: “Παράθεση από tolias77: “Έχοντας την 7.9.7 άρωμα, πέρασα και την 7.10.26 απο πάνω. Ξανά κολλήματα και επανεκκινησεις ” Παράθεση από 8@nos: “Έκανες factory reset? Αν όχι μάλλον είναι ώρα ” Το ίδιο κάνει και σε εμένα, και με τις δύο (arΩma & με wipe system-data-cache-dalvik ) προηγούμενες και με την 7.10.26 .Επανεκκινήσεις με πάγωμα σε τυχαίες εργασίες εφαρμογών (π.χ. εξερεύνηση φωτο - ενημέρωση καιρού manual) προφανώς υπάρχουν κάποια αρχεία της Ελληνικής έκδοσης τα οποία χρησ…

• Παράθεση από tsarlam: “Τελευταια εβδομαδιαια απο Xiaomi.eu...7.10.19 Beta...Βαλε με κλειστα ματια μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα εδω....πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας, δεν εντοπισα κανενα προβλημα λειτουργικοτητας...θα τη βρεις εδω Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/7.10.19 at SourceForge.net το αρχειο HM4Pro ειναι για την συσκευη μας....καθαρη εγκατασταση με factory reset, και φλασαρεις το παραπανω αρχειο... ” Έχω ήδη αρχίσει το κατέβασμα .... Ευχαριστώ !

• Παράθεση από tsarlam: “Παράθεση από Lycaon: “Η xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V9_arΩma_7.10.19 πολλές επανεκκινήσεις ... Τρίτη στη σειρά ! ” Βαλε απο XIAOMI.EU...μεχρι να βγει μια χωρις προβληματα....την εχω 3η βδομαδα τωρα και ειναι μια χαρα...2 χαρες θα ελεγα ” Ποια φοράς ? Απο μπαταρία τι λέει ?

• Η xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V9_arΩma_7.10.19 πολλές επανεκκινήσεις ... Τρίτη στη σειρά !

• Παράθεση από 8@nos: “@Lycaon Μπορείς να δοκιμάσεις και τη καινούργια 7.10.12 και στο θέμα της sd δύσκολα χωρίς partition.....την εφαρμογή που λες δεν την έχω δοκιμάσει. ” Θα εμπιστευτώ τους φίλους που έγραψαν πιο πάνω για επανεκκινήσεις και δεν ... , διαβάζω κάποιες μεθόδους που μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές αλλά θέλει να γίνει φορματ η κάρτα ... θα δούμε

• Στην arΩma_7.9.14 μετά απο κάποιες μέρες είχα πρόβλημα με το GPS κανένα Destinator δεν μπορούσε να βρει την θέση μου , έβαλα την arΩma_7.9.7 και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά !

• Παράθεση από 8@nos: “Εννοείς να τρέχουν οι εφαρμογές από κάρτα sd? Αν ναι και είσαι root δοκίμασε το link2sd. ” Θέλω να αποφύγω να φτιάξω partitions στην κάρτα , καλύτερα με το AppMgr III (App 2 SD) , καμιά ιδέα ?

• Με ποιο πρόγραμμα κάνετε μεταφορά εφαρμογών σε εξωτερική κάρτα αποθήκευσης ? Όποιο και να έχω βάλει δεν κάνει κάτι και με βάζει στις ρυθμίσεις των εφαρμογών που έχω επιλέξει να μεταφέρω (δεν ξέρω τι να πειράξω εκεί)

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από Lycaon: “Από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου με την βοήθεια του Μάκη πέρασα την δική μας ΡΟΜ , πάντα θα δοκιμάζω τις επόμενες (απλώς βαριέμαι το Factory Reset κάθε φορά) αλλά η 7.9.14 (οχι άρωμα) και η 7.9.21 Αρωμα που δοκίμασα είχαν πολλές επανεκκινήσεις. ” Άρα αφού δεν έχεις θέμα με τα φλασαρίσματα,που φυσικά πάντα μπορεί να χρειαστεί factory reset, παίρνεις ένα backup από twrp όπως είπε ο @makis1024 παραπάνω και επαναφέρεις τη προηγούμενη έκδο…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Όπως είσαι, Swipe to backup! ” Ευχαριστώ - merci - gracias

• Παράθεση από makis1024: “Κρατάς nandroid Backup και δοκιμάζεις την επόμενη και κάτι να μην σου αρέσει , restore στην προηγούμενη και είσαι εντάξει. ” Απο εδώ όπως είναι επιλεγμένα ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα ? Αν είναι άλλο δώσε μου λινκ διότι υπάρχουν πολλά ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43652/

• Παράθεση από 8@nos: “:D Σταθερός βλέπω στις απόψεις σου Πραγματικά πάντως αν δεν θες ν'ασχολείσαι με συχνά φλασαρίσματα και να παίρνεις το ρίσκο της developer rom, καλύτερα να πας σε stable ” Από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου με την βοήθεια του Μάκη πέρασα την δική μας ΡΟΜ , πάντα θα δοκιμάζω τις επόμενες (απλώς βαριέμαι το Factory Reset κάθε φορά) αλλά η 7.9.14 (οχι άρωμα) και η 7.9.21 Αρωμα που δοκίμασα είχαν πολλές επανεκκινήσεις.

• Τελικά έβαλα την 7.9.14 ARΩΜΑ και όλα καλά μέχρι στιγμής !

• Παράθεση από 8@nos: “Κάνε πρώτα ένα factory reset και ξαναφλάσαρε την ίδια να δεις ” Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω να κάνω συνέχεια Factory Reset , δεν έχω τόσο χρόνο και διάθεση , θα βάλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_XTRV_Stable_V8.5.1.0.zip να μην αλλαζω συνεχεια .

• Με την 7.9.21 ARΩΜΑ όταν χρησιμοποιώ το messenger το κινητό παγώνει καθώς γράφω και κάνει επανεκκίνηση , μου το έκανε 4 φορές , θα γυρίσω στην 7.9.15 !

• Παράθεση από tpapo: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από tpapo: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από tpapo: “Φλασαρε κάποιος την xtrv 7.9.14 να μας πει εντυπώσεις ? ” Έχω περάσει την Αρωμα 7.9.14 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι ! ” Την πέρασα και γω και εχω πεθανει στα κρασαρισματα εφαρμογων και στις επανεκιννησεις ! Την ξαναπερασα κανοντας wipe cache/dalvic να δουμε τι θα γινει.... ” Τα ίδια είχα πάθει και εγώ αλλά με την xtrv 7.9.14 μόλις έβαλα την Άρωμα δεν αντιμετώπισα κανέ…

• Παράθεση από tpapo: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από tpapo: “Φλασαρε κάποιος την xtrv 7.9.14 να μας πει εντυπώσεις ? ” Έχω περάσει την Αρωμα 7.9.14 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι ! ” Την πέρασα και γω και εχω πεθανει στα κρασαρισματα εφαρμογων και στις επανεκιννησεις ! Την ξαναπερασα κανοντας wipe cache/dalvic να δουμε τι θα γινει.... ” Τα ίδια είχα πάθει και εγώ αλλά με την xtrv 7.9.14 μόλις έβαλα την Άρωμα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα !

• Παράθεση από tpapo: “Φλασαρε κάποιος την xtrv 7.9.14 να μας πει εντυπώσεις ? ” Έχω περάσει την Αρωμα 7.9.14 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι !