Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Λοιπον, είμαι σε stable 7.3.2 και αποφάσισα να πάω στην καινούρια dev. Άμα κάνω restore το twrp backup ξαναγυριζω στην stable. Πως επαναφερω μόνο τις εφαρμογές; (Επίσης πρέπει να πω ότι έχω χαθεί τελείως με τα micloud, backups, φωτό που ούτε ξέρω γιατί άλλες είναι στο κινητο, άλλες στο cloud..μάλλον γερασα...)
-
FoldiMate Family: Το μηχάνημα που σιδερώνει και διπλώνει τα ρούχα [video]
elix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από elix: “θα μας ντύνει μετά ” υπάρχει το superflex :Superflex' suit includes hidden exoskeleton to give wearer superhuman strength | Daily Mail Online ” Εντάξει, δε λέω όχι σε superhuman strength αλλά σκεφτόμουν κάτι πιο απλό για να πάω στο φούρνο..εκτός κι αν πλακωθούμε για το τελευταίο καρβέλι..
-
FoldiMate Family: Το μηχάνημα που σιδερώνει και διπλώνει τα ρούχα [video]
elix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕγώ θα περιμένω την αναβάθμιση που θα μας ντύνει μετά.
-
Ωραιότατο αυτό Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Έρευνα δείχνει συσχέτιση του καρκίνου με την ακτινοβολία των κινητών.
elix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαλά, πριν από κανένα δίμηνο είχε βγει στη δημοσιότητα μια άλλη έρευνα που αποδείκνυε ακριβώς το αντίθετο. Τι μας λέει αυτό; Είτε ότι οι έρευνες βασίζονται σε παραμέτρους που μπορούν να οδηγήσουν την καθεμία σε διαφορετικά μονοπάτια, είτε ότι η είδηση ελέγχεται από συμφέροντα. Σαν κατασκευαστής κινητών λέω ότι κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει, σαν κατασκευαστής handsfree λέω ότι χωρίς ακουστικά, είσαι καταδικασμένος.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
elix - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜη νομίζεις, κι εγώ τυχαία το είδα. Να σκεφτείς, πρώτα το αγόρασα, και μετά είπα να κάνω σύγκριση...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
elix - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠάντως το bluetooth handsfree είναι σε flash sale στο gearbest αυτές τις μέρες, και στα γρήγορα που έψαξα είναι το πιο φθηνό. Το ίδιο ισχύει και για το roidmi.
-
Φίλοι, έχω ξανααναφέρει σε άλλο μέρος του φόρουμ για το ότι ζεσταίνεται εύκολα το κινητό μου. Και δεν εννοώ να καίει αλλά το νοιώθω στο αυτί ή το χέρι μου. Είναι γνήσιο, κοιτάζω για τυχόν θέματα της ελληνικής stable αλλά δε λέει κανείς κάτι, δεν τρέχει shell. Επίσης έκανα recalibration την μπαταρία. Αυτό εδώ ανεβάζει γρήγορα ακόμα κι όταν μιλάω λίγη ώρα, ενώ στο προηγούμενο note 3 pro που είχα, παρέμενε δροσερό. Υπάρχει περίπτωση να έχει τόση διαφορά η stable (ζεστή) από την dev (δροσερή); Κάθε …
-
Ωραία, τότε περιμένω να δω αν θα αλλάξει κάτι στην επόμενη ενημέρωση, δεν αντέχω άλλα σβησίματα και επαναφορές. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, φίλοι. --- ή θα δοκιμάσω το mod για forced deepsleep...
-
Παράθεση από Souits: “Η 7.2.5 η Ελληνικη για το kenzo το script δίνει κατευθείαν install το supersu οπότε στην ουσία το λέμε preroot. Το είπα στον @MIUI_ART αλλά δεν το άλλαξε ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τώρα εντάξει μπερδεύτηκα μια χαρά. Πως γίνεται να μην εγκαταστήσω το supersu εάν το κάνει αυτόματα; Εκτός αν πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσω προηγούμενη Stable.
-
Παράθεση από Souits: “Ναι φίλε μου έτσι είναι. Είναι preroot η έκδοση γιαυτό...υπάρχει θέμα με το supersu και δεν μπαίνει σε deepsleep οπότε και ζεστό είναι και μπαταρία τρώει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατάλαβα - συνεπώς, εκτός από επιστροφή σε dev, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω, σωστά;
-
Πρόσφατη παρατήρηση: note3pro 2/16 με 6.5.12 ελληνική dev: δροσερό και μπαταρία ατελείωτη note3pro 3/32 με 7.2.5 ελληνική stable: ανεβάζει κάπως θερμοκρασία και αισθητά γρήγορο άδειασμα μπαταρίας, χωρίς ιδιαίτερη χρήση κανείς άλλος με παρόμοια εμπειρία;
-
Ήρθα πάλι στην παρέα σας να κλάψω....... Ό,τι κι αν δοκιμάσω στο redmi3 της γυναίκας, δε δείχνει να αλλάζει τίποτα. Της το έχω σβήσει και επαναφέρει τόσες φορές, που το εικονίδιο όπου βάζει όλες τις εφαρμογές της xiaomi, από mi apps, πλέον το ονομάζει mi to peiraxeis respect! Συνεπώς, αφού full wipe δεν αλλάζει τίποτα, stable ή dev δεν κάνει διαφορά (θυμίζω ήχος ξυπνητήρι στο Θεό), μήπως γίνεται να φλασάρω μόνο την εφαρμογή του ρολογιού;
-
Παράθεση από mixaliscy: “@elix κάνε ένα έλεγχο για Shell στα στατιστικά της μπαταρίας ” Το shell δεν υπήρχε όταν τελείωσε η φόρτιση και το επανεκκίνησα. Tο συνέδεσα στον υπολογιστή, άνοιξε το mipcsuite, το αποσυνέδεσα και ορίστε πρώτο-πρώτο το shell με 28% χρήση.
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από elix: “Πάλι τα ίδια και με τη stable. Αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πήγε καλά στο φλασαρισμα της κινεζικής dev που εριξα για να κάνω το ξεκλειδωμα. Ίσως στο system είναι το πρόβλημα. ” Είσαι σίγουρος ότι με κλειστό το κινητό πατάς power και volum up και δεν μπαίνεις στην twrp???Πολύ παράξενο ,η twrp δεν νομίζω να επηρεάζετε από μη σωστό πέρασμα της κινέζικης ” Ε ναι, είμαι σίγουρος! Μπαίνει στο κινέζικο μενού που είχε εξαρχής με διάφορες επιλογές κι αν πατήσω…
-
Η μπαταρία έπεσε το πρώτο βράδυ από 80% στο 0, χωρίς χρήση και χωρίς να τρέχει κάποια εφαρμογή, χωρίς gps/δεδομένα. Σήμερα με 10 περίπου λεπτά gps έπεσε από το 40κάτι στο 9% και το τηλέφωνο πήρε φωτιά (το έβαλα στο aircondition πριν λιώσει). Αφού τα έκλεισα όλα και το έβαλα λίγο να φορτίσει, έπεσε από το 18% στο 0, πάλι χωρίς χρήση και τίποτα ενεργοποιημένο. Επιστρέφω πάραυτα στην 6.4.21 που ήταν η πρώτη που εγκατέστησα κι όλα ήταν μια χαρά.
-
Παράθεση από dtsilog: “@elix είχες βάλει ποτέ άλλη παλιότερη ελληνική dev και είχες μόνιμα εγκατεστημένο το twrp άλλη φορά; Είναι περίεργο που μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ελληνικής dev δεν έχεις μόνιμα εγκαταστημένο twrp. Αν μπορείς δοκίμασε να περάσεις με τον ίδιο οδηγό (μπαίνοντας στο twrp κάνεις wipe: cache, dalvik cache και data) την ελληνική stable -- [Stable V7.2.7.0] Xiaomi Redmi 3. Φαντάζομαι backup δε χρειάζεσαι να πάρεις. ” Τι να πω, πολύ περίεργο. Πρώτα είχα βάλει την 6.4.21 κ…