Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 167.

• Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια

• @caeser, παμπάλαια σαν τη συσκευή!! Οκ Σας ευχαριστώ πολύ, για τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμε τα παιδιά για κάτι τέτοιο. Την ερώτηση την έκανα, εφόσον γινόταν για ερευνητικούς σκοπούς... Το twrp μπορώ να το περάσω και να δοκιμάσω?

• Πώς θα το βρω αυτό Χρήστο. ΑΠό την έκδοση του android που είναι περασμένη?

• Έγραψα μία ερώτηση, off topic βεβαια, αλλά μάλλον δεν την έστειλα και την ξαναϋποβάλλω. Είναι δυνατόν να περάσω ρομ MUI σε ένα samsung S2 που έχω, ακολουθώντας τα βήματα για καθαρή εγκατάσταση? Το τηλέφωνο το είχα ρουτάρει. Ευχαριστώ

• Όμως από την εικόνα του @caeser, και την απάντηση που έδωσε στο @KostasUK αντί για τη μουσική υπάρχει το search και η ώρα, είναι έτσι φτιαγμένη η ρομ και πάντα θα υπάρχει μία επιπλέον επιλογή. Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά ρώτησα ενημερωτικά μήπως υπήρχε η επιλογή αφαίρεσης.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MANVLIS: “Επίσης δεν ξέρω πως να αφαιρέσω τη μουσική απο την αρχική οθόνη - κουρτίνα που κατεβαίνει και βλέπω τους διακόπτες. ” Μανώλη, τι ρομ φοράς?Στις τελευταίες ρομ, η μουσική στην οθόνη που λες έχει αντικατασταθεί με το "search" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11592/ ” Φοράω dev 6.1.29. Απλά θέλω να το αφαιρέσω επειδή δεν το χρησιμοποιώ. Χρήστο δεν φεύγουν, μόλις το σύρω δεξιά, αλλάζει σελίδα. Πιθανόν να είναι της ρομ, σαν γρήγορη επιλογή, υποθέ…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από elpa02: “ ” ” Μήπως εχετε mi-key συνδεδεμένο;; όταν δεν έχετε ακουστικά;; ” Καλημέρα, Χρήστο, όχι το Mi-key, το έχω απενεργοποιημένο και γενικά τα ακουστικά τα έχω σχεδόν μόνιμα για την ομιλία. Επίσης δεν ξέρω πως να αφαιρέσω τη μουσική απο την αρχική οθόνη - κουρτίνα που κατεβαίνει και βλέπω τους διακόπτες.

• όχι, το προσέχω, δεν πατιέται γιατί μπορεί να το εχω στο γραφείο, όταν ενεργοποιείται

• Ορισμένες φορές ξεκινά η μουσική αυτόματα. Μήπως λόγω του ότι έχω συνέχεια τα ακουστικά; Επίσης στην οθόνη που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις έχει τη μουσική. (Play pause κλπ). Αυτό είναι θέμα από τη ρομ ή κάποια άλλη ρύθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ gr macedon. Δε θα περάσω σε stabl. Άρα απλά αντιγράφω το zip και και συνεχίζω το update. Βέβαια λέω να κάνω ένα backup για καλό κακό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή αν θέλω να κάνω update από τη dev ρομ 6.1.29 που έχω στην τελευταία ακολουθώ τη διαδικασία μέσω twrp ή από αναβάθμιση. Με ην αναβάθμιση της ρομ θα πρέπει να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή? Επαφές εφαρμογές κλπ ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους. Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης με το RmN2 (GTV 6.1.29 dev), δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα. Το τηλέφωνο και η ρομ λειτουργούν άψογα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι στα μυνήματα, όχι όμως όλων των επαφών, αλλά σε ορισμένες επαφές, τα εμφανίζει ξεχωριστά το απεσταλμένο από το εισερχόμενο. Αυτό έχει μια δυσλειτουργία όσον αφορά το ιστορικό των μυνημάτων με συγκεκριμένες επαφές. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο και αν ναι, λύθηκε?

• [4448b091ed639b0b3472a05fdf73e72b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από yiannisT: “Για τη μπαταρία ναι. Να υπήρχε δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη θα ήταν το τέλειο κινητό. ” Παίδες, να καταθέσω την άποψή μου, γιατί συνεχώς ακούω το δεν με φτάνει η μπαταρία, χάλια μπαταρία και άλλα τέτοια που εν μέρη έχει μια βάση. Όσο θέλουμε τις συσκευές μας, λεπτές, στενές, φινετσάτες, με την μεγαλύτερη οθόνη, FHD, και να έχουμε και το latest model 24πύρινου επεξεργαστή χρονισμένου στα 3.00ghz, και μπαταρία τρακτέρ να είχε, πάλι θα βρίσκαμε τρόπο ν…

• Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από Stelios Nanoudis: “Προτείνετε να την αλλάξω? Θα δω κάποια ιδιαίτερη διαφορά? ” ΝΑΙ. Σου μιλώ εκ πείρας. Δεν θα το πιστεύεις. Προτείνω να διαβάσεις τον οδηγό με το mi flash. ” Στέλιο και εγώ όταν ήρθε με περασμένη την Ελληνική ρομ από το ίδιο κατάστημα vickmall, δε λειτουργούσε και πολύ σωστά το τηλέφωνο , όπως λειτουργεί τώρα που πέρασα από την αρχή την ελληνική ρομ (GTV 6.1.29 dev) από εδώ ακολουθώντας τα βήματα που λέει και ο Opanos. Θα δεις διαφορά. Για παρά…

• @pechr Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερός και δυνατός! και εσείς καλή δύναμη να παλεύετε!!!!!!!!!!

• RE:

MANVLIS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από MANVLIS: “Καλημέρα, Στην κουρτίνα επάνω από τις επιλογές wi-fi, gps, δεδομένα κλπ, εμφανίζεται ο player της μουσικής. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το αφαιρέσω από την κουρτίνα, λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ. Προσπάθησα να βρω κάτι από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν... 6.1.29 ρομ ” Δυο ενδεχομενα. Ή έχεις θέμα lockscreen, γραμμής κατάστασης που έχει music player Ή έχεις mikey, που μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι.” Το mikey το απεγκατέστησα Τώρα για lockscreen…

• Καλημέρα, Στην κουρτίνα επάνω από τις επιλογές wi-fi, gps, δεδομένα κλπ, εμφανίζεται ο player της μουσικής. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το αφαιρέσω από την κουρτίνα, λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ. Προσπάθησα να βρω κάτι από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν... 6.1.29 ρομ

• Όχι απλά δε με αφήνει να την ξεκλειδώσω. Παγώνει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Τις 2 τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει όταν δέχομαι δεύτερη κλήση ενώ μιλάω στο τηλέφωνο , ενώ η εναλλαγή κλίσεων λειτουργεί κανονικά, μόλις τελειώσω την ομιλία το τηλέφωνο "κολάει" στην οθόνη κλειδώματος και δεν μπορώ να την επαναφέρω. Με restart φυσικά επανέρχεται και σήμερα δοκίμασα να βάλω - βγάλω τα ακουστικά και επανληλθε. Να είναι θέμα μνήμης ή κάτι με τη ρομ. 6.1.29. Αρχικά λειτουργούσε άψογα για το συγκεκριμένο θέμα.