Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 332.
-
@gkalen δεν βρισκω πουθενα το settings στο system>app μηπως δεν ψαχνω σωστα? @kandilak δεν ανοιγουν οι προσθετες ρυθμισεις
-
RedmiNote2 Hermes 6.4.21 bug στης προσθετες ρυθμισεις
-
gkalen το RedmiNote2 Hermes 6.4.14-test δειχνει να δουλευει απροβληματιστα μεχρι στιγμης
-
προτινω να περιμενεις λιγο ακομα
-
καλησπέρα έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις. Στα 2 τελευταία update που άλλαξες τα jar το τηλ έγινε χειρότερο σε θέμα μνήμης και μπαταρίας μιλάμε πάντα για τον Note 2(τουλαχιστον σε εμενα) όποτε επιστέφω την 6.3.31
-
[scallout][/scallout] Παράθεση από psycookies: “Καλημέρα και από εμένα παιδιά, κάτοχος και εγώ της πρώτης μου συσκευής Xiaomi εδώ και 15 ημέρες και θα έλεγα ότι το value for money είναι λίγο για να την περιγράψει.Επίσης να πω ότι το forum είναι εξαιρετικό και ένας από τους λόγους που επέλεξα xiaomi(πολύ διάβασμα αλλα έχω λύσει πάρα πολλές απορίες).Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:Για να περάσω την νέα stable έκδοση πρέπει να την μετονομάσω "update" ή την αφήνω ως έχει;Από αυτά που διάβασα δεν …
-
καλησπερα!! προς το παρων φενετε οτι επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα.( εκτος αν ανοιξω data που εκει η μπαταρια γονατιζει αλλα αυτο ειναι νορμαλ οποτε...)
-
@gkalen εκανα αυτα που ειπες. ενημερώνω αυριο
-
Ναι και μου φενετε πολυ περιεργο
-
καλησπερα παιδια εκανα update την 6.4.7 και φενετε οτι δεν παει καθολου καλα με την μπαταρια σε 10 ωρες (βραδυ ενω κοιμομουν) απο 100% εφτασε στο 33% με wifi ανοιχτο και κλειστα ολα τα αλλα
-
Παράθεση από nikourkou: “Εβαλα και αλλες sim αλλα τα ιδια...ευτυχως σε ακουσα και δεν αλλαξα τζαμπα την sim! Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο μου το προτεινετε επειδη εχει ξαναεμφανιστει η αναλογη βλαβη και ειχε αποτελεσμα; ” στο redmi 1s που κάποια στιγμή είχα το ίδιο πρόβλημα όταν βρήκα τη σωστή πλακέτα δεν ξανά είχε πότε πρόβλημα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να αποφύγεις aliexpress και να το πάρεις από εδώ άλλα αυτό είναι θέμα δικό σου βεβαία.
-
Παράθεση από nikourkou: “Παράθεση από stefanos1985: “@nikourkou κανε πρώτα αυτά που σου λένε τα παιδιά να εξασφαλίσεις 100% ότι είναι πρόβλημα υλικού. η κάρτα usb που έχει ενσωματωμένο και το μικρόφωνο αλλάζει πανεύκολα το θέμα είναι καθαρά δικό σου αν θα το στείλεις κινά και θα μείνεις χωρίς κινητό για 1+ μηνά άλλα με εγγύηση η αν θα το αλλάξεις-συνδέσεις μόνος σου (η κάποιος πού να ξέρει τα βασικά) και θα μείνεις για 5 λεπτά χωρίς κινητό άλλα και χωρίς καθόλου εγγύηση. ” Στεφανε εκανα το wipe …
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει εδώ και 20 μέρες 2 από τα συγκεκριμένα κινητά από το πιο αξιόπιστο μαγαζί (Vickmall), για 2 φίλους μου και τα περιμένω από μέρα σε μέρα. Επειδή όμως ο 1 από τους φίλους μου έπαθε ζημιά στο αμάξι του και προέχει η επισκευή του, με παρακάλεσε εάν μπορώ να το πουλήσω, και θα το παραγγείλει ξανά στο μέλλον. Οπότε έχω 1 συσκευή ολοκαίνουργια εάν ενδιαφέρεται κανείς και τη δίνω στην τιμή που το αγόρασα. Περισσότερα με προσωπικό μήνυμα. Sent from …
-
@nikourkou κανε πρώτα αυτά που σου λένε τα παιδιά να εξασφαλίσεις 100% ότι είναι πρόβλημα υλικού. η κάρτα usb που έχει ενσωματωμένο και το μικρόφωνο αλλάζει πανεύκολα το θέμα είναι καθαρά δικό σου αν θα το στείλεις κινά και θα μείνεις χωρίς κινητό για 1+ μηνά άλλα με εγγύηση η αν θα το αλλάξεις-συνδέσεις μόνος σου (η κάποιος πού να ξέρει τα βασικά) και θα μείνεις για 5 λεπτά χωρίς κινητό άλλα και χωρίς καθόλου εγγύηση.
-
Παράθεση από nikourkou: “Γεια χαρα σε ολους...αγορασα το NOTE 2/PRIME απο Vickmall περιπου πριν 6 μηνες και απο την αρχη αντιμετωπιζω ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα με το σημα..ειναι λιγα τα σημεια που βρησκει καλο σημα και ειδικα σε χωρους οπως η δουλεια μου(Μαραθωνας-τσεκαρισμενο παρολαυτα αρκετες κιολασ φορες με αρκετους συναδερφους που επισης εχουν την Vodafone ως παροχο,το δικο μου νεκρα ενω αυτοι καμπανα!)και πολλα αλλα μερη περισσοτερο στην Αθηνα οπου και μενω αλλα και στην επαρχια οπου κι εκει …
-
Παράθεση από kostas lagoudis: “ Αλήθεια gkalen το να παίζουν και οι δυο sim σε 3g είναι θέμα ρομ ή συσκευής ; ” χωρίς να με λένε Γιώργο και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής.
-
Παράθεση από NasDriver: “Πρώτες εντυπώσεις ? Δοκίμασε σταδιακά και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις που δεν χρησιμοποιώ, μπορεί να σε βολέψουν εσένα ” τελικά της έσβησα γτ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα 20+ λεπτά δεν λειτουργούσε ενώ στην αρχή όλα λειτουργούσαν μια χαρά.Και για να σας προλάβω την είχα κλειδωμένη στη μνήμη όποτε δεν την έκλεινε το τηλέφωνο αυτόματα