Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 179.

• Συγχαρητήρια στους σεφς για αυτήν την εξαιρετική ρομ. Όλες οι προηγουμενες xtrv ρομς δουλεύανε άριστα σε Redmi Note 3 (hennessy) αλλά όλο και κάτι χαζό ή ενοχλητικό έβγαζαν κάποια στιγμή . Η συγκεκριμένη έκδοση xtrv , από το Σάββατο το μεσημέρι έως σήμερα με έχει βγαλει ασπροπρόσωπο σε όλα. Ποιότητα κλήσης, wi-fi, δεδομένων, bluetooth, GPS .... όλα άριστα

• Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Σε hennessy περνάμε άφοβα;; Ρωτάω διστακτικά γιατί ίσως χρειαστεί να φύγω και δεν θα μπορέσω εκεί που θα είμαι να ασχοληθώ με τυχόν προβλήματα.. .. ” Αγαπητέ ovelix11 σε hennessy είμαι από το Σάββατο το μεσημέρι με αυτήν την ρομ. Εκτός από την εφαρμογή του καιρού που έκλεινε από μόνη της και το gps που αργεί να κλειδώσει τις πρώτες 3-4 φορές, όλα τα υπόλοιπα (ποιότητα κλήσης, ένταση σήματος wifi και δεδομένων, bluetooth) δουλεύουν υπέρ των δέω…

• Πέρασα την νέα ρόμ σε Redmi Note 3 (hennessy) μετά από factory reset , έκανα το σχετικό wipe και τέλος έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Από πλευράς wifi και data είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ίδιο και από την διαχείριση ram και κατανάλωση μπαταρίας ύστερα από 1μιση μέρα συνεχούς χρήσης. Το blutetooth σε σύνδεση με ακουστικά δουλεύει μέχρι στιγμής αξιόπιστα με καλή ποιότητα ήχου χωρίς αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να πω όμως ότι στην συσκευή μου , με την συγκεκριμένη ρομ , το GPS…

• καλησπέρα σε όλους την κατέβασα αλλά δεν την φλάσαρα ακόμα σε hennessy διότι έχω πρωινό ξύπνημα αύριο Μια μικρή παρατήρηση μόνο ήθελα να κάνω, Στην αρχική σελίδα , αναφέρετε την νέα dev rom ως 7.9.3. αντί για 7.3.9. καλό ξημέρωμα κι ευχαριστώ για την νέα σας rom

• Παράθεση από bzanios: “Παιδιά μετά την μικρή συζήτηση που είχαμε για το bluetooth πείρα απόφαση να κάνω κι' άλλες δοκιμές. Έτσι έψαξα και μπόρεσα να βρω ένα παλιό που είχα. Από χθες που το ζευγάρωσα με το κινητό δεν έκανε καμία αποσύνδεση και σήμερα όλη την ημέρα όσες κλήσεις είχα τις πήρε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, μπορεί να είναι και τυχαίο ή προσωρινό. Θα δείξει τις επόμενες μέρες. Η μόνη διαφορά των bluetoth που δοκίμαζα μέχρι τώρα, με αυτό που φαίνεται ότι δουλεύει χωρίς πρ…

• @bzanios Θεωρώ ότι δεν είμαστε οι μόνοι κάτοχοι Redmi Note 3 (hennessy) σε αυτό το φόρουμ αλλά ούτε στην xiaomi eu & China από όπου οι 'μάγειρες' μας παίρνουν τις ρομ και τις φέρνουν στα Ελληνικά μέτρα . Εάν υπήρχε θέμα bluetooth εδώ και πολλές ρομ όπως αναφέρεις, είμαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει το εξωτερικό από παράπονα και θα είχαν ληφθεί μέτρα. Ας μην ξεχνάμε ότι η συσκευή μας είναι από τις μοσχοπουλημένες λόγω σχέσης τιμής/τεχνικών προδιαγραφών. Ίσως στην δική σου συσκευή να έχει μείνει κ…

• Παράθεση από bzanios: “ @instant_diver Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα με το bluetooth; Δεν σου έτυχε να φαίνεται συνδεδεμένο και την κλήση να στην περνάει στο τηλέφωνο. ” Είμαι πωλητής και η δουλεία μου είναι να είμαι στο δρόμο συνέχεια. Το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για μένα και το bluetooth ακουστικό μου λύνει τα χέρια , ιδίως όταν οδηγώ. Όσο το χρησιμοποιούσα σήμερα , δεν έχασα κλήση λόγω αποσύνδεσης και ο ήχος δεν περνούσε από το τηλέφωνο να ακούγεται στο ακουστικό της συσκευής και για 100% σ…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από instant_diver: “Καλησπέρα κι από μένα. Περάστηκε σε Redmi Note 3 (hennessy) μέσω TWRP, factory reset , install rom και ύστερα τα wipes. Χρειάστηκε να φλασάρω το mod για τα sms διότι, παραδόξως, σε αυτήν την ρομ δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες ενώ στην προηγούμενης βδομαδας dev rom δούλευαν κανονικά. Στην συσκευή μου το κλείδωμα του gps είναι λίγο αργό σε σύγκριση με προηγουμενες αλλά θα το παρακολουθήσω περισσότερο. Από διαχείριση ram και μπαταρία δείχνει να ε…

• Καλησπέρα κι από μένα. Περάστηκε σε Redmi Note 3 (hennessy) μέσω TWRP, factory reset , install rom και ύστερα τα wipes. Χρειάστηκε να φλασάρω το mod για τα sms διότι, παραδόξως, σε αυτήν την ρομ δεν δούλευαν οι 160 χαρακτήρες ενώ στην προηγούμενης βδομαδας dev rom δούλευαν κανονικά. Στην συσκευή μου το κλείδωμα του gps είναι λίγο αργό σε σύγκριση με προηγουμενες αλλά θα το παρακολουθήσω περισσότερο. Από διαχείριση ram και μπαταρία δείχνει να είναι εξίσου πολύ καλή με τις προγενεστερες 3 xtrv rom…

• καλησπέρα πέρασα την 7.2.24 σε Redmi Note 3 (hennessy) με factory reset και μετά τα σχετικά wipes. Σε σύγκριση με την 7.2.23 δείχνει να ανταποκρίνεται σαφώς πιό γρήγορα. Τα μηνύματα στα ελληνικά μικρά είναι με 160 χαρακτήρες. Σε κάθε επανεκκίνηση, μου βγάζει sim is not activated αλλά δεν του δίνω σημασία διότι έχει ήδη συνδεθεί σε δίκτυο Cosmote και μου το είχε ξανακάνει σε προηγούμενες ρομς αλλά όχι στην 7.2.23. Data άψογο το 4G ακόμα και στο υπόγειο του σπιτιού μου. Το battery drainage που είχ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Μέχρι σήμερα το βράδυ (Αργά) θα σας δώσουμε και νέες XTRVbeta1-7.2.24 ROM, για τα... Mi MAX (Hydrogen) Mi MAX PRO (Helium) RedMi Note 2 (Hermes) RedMi Note 3 (Hennessy) RedMi Note 3 SW (Kate) Η Xiaomi συνεχώς ανανεώνει τις ROM, καθώς παρατηρήθηκαν διάφορα προβλήματα, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα, να αναγκαζόμαστε σε συνεχόμενα Rebuild των ROM. Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά... ” Καλησπέρα σας Θα πρακολουθούμε α…

• Καλησπέρα κι από μένα. Η ρομ περάστηκε σε Redmi Note 3 (hennessy) ύστερα από factory reset και μετά τα σχετικά wipes. Έγινε επαναφορά των ρυθμίσεων κι εφαρμογών από mi cloud. Στην stock εφαρμογή μηνυμάτων, έχω 160 χαρακτήρες και μάλιστα τώρα πια δεν χρειάζεται να γράφω με κεφαλαία από όσο είδα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν την ευχάριστη έκπληξη. Το gps την πρώτη φορά μου έκανε 4,5 λεπτά για να κλειδώσει. Στις επόμενες 2 φορές μου κλείδωσε σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Για μπαταρία και διαχείρι…

• Σε Redmi Note 3 (hennessy) , περάστηκε η ROM με factory reset και υστερα wipes. Επαναφορά ρυθμίσεων κλπ έγινε από mi cloud. Τεσσερις μέρες τώρα , δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα (WiFi, data, GPS, blue-tooth,camera ) . Αυτό που αναφέρουν οι προηγούμενοι με το μηνυμα sim not activated ύστερα επό επανεκκίνηση της συσκευής , μου το εμφανίζει και σε μενα στις τελευταίες 2 ROM. Δεν του έδωσα σημασία διότι είχα κανονικό σήμα και όποτε πατούσα πάνω στο μηνυμα, αυτό εξαφανιζόταν. Η αυτονομία και η διαχείρισ…

• Σε Redmi 3 Note (hennessy) , η rom περάστηκε μετά από factory reset. Έγινε επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων από mi cloud. Η διαχείριση μνήμης παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όσο και η κατανάλωση της μπαταρίας. Μέχρι στιγμής , δεν έχω συναντήσει force closures , lags ή κάτι παράξενο τις τελευταίες 4 μέρες Σας ευχαριστώ για 'αλλη μια φορά για τον κόπο και τον χρόνο σας

• Δουλεύοντας με την συγκεκριμένη rom (καθώς δεν βγήκε νέα για το redmi 3 note hennessy) τις προηγούμενες 2 βδομάδες, τολμώ να πω ότι άνετα προκρίνεται για stable. Στη συγκεκριμένη συσκευή , όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα. Wifi & data πιο γρήγορα από ποτέ. Το GPS - επειδή είμαι στο δρόμο καθημερινά - lockαρει στην χειρότερη εντός 5 δευτερολέπτων και δεν το χάνει ούτε μετά από 6 ώρες δρόμο. Το bluetooth με ασύρματα ακουστικά βγάζει ήχο καμπάνα. Για μπαταρία δεν έχω παράπονο διότι με, bluetooth, gps +…

• Στις αρχές της βδομάδας, έφυγα από την xtrv 7.1.5 και πήγα στην THUNDER του @gkalen διότι χρειαζόμουν, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών την έξτρα μπαταρία. Το Σάββατο πρωί, έβαλα την xtrv 7.1.12 με factory reset , τα σχετικά wipes και επαναφορά ρυθμίσεων κλπ από mi cloud. Δεύτερη μέρα σήμερα και δεν έχω συναντήσει force closures, το wifi και 4G δουλεύουν καμπάνα. Για GPS θα έχω άποψη αύριο που θα είμαι επαρχία για δουλειά. Η διαχείριση της ram αψεγάδιαστη απαρχής των xtrv. (Redmi 3 Note aka henn…

• Παράθεση από bzanios: “Φίλε @Mike Bersekeros το θέμα που υπήρχε με τα διπλά μηνύματα διορθώθηκε; Την κατέβασα και εγώ αλλά ακόμα δεν το πήρα απόφαση να την περάσω. ” καλησπέρα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε redmi3 note hennessy, επιβεβαιώνω ότι ούτε στην προηγούμενη αλλά ούτε και σε αυτήν μου εμφανίζονταν διπλά τα μηνύματα. Τις rom τις περνάω με factory reset αν παίζει κάποιο ρόλο

• ...και σε μένα δινει λίνκ για την προηγουμενη rom (Redmi 3 Note hennessy)

• Παράθεση από Irongud: “τη δοκιμασε κανεις σε note 3 hennessy ? ” Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά αδερφέ Την πέρασα μια ώρα αφότου ανέβηκε κι έγραψα σε αυτό το νήμα ένα μικρό review. Την έβαλα αφότου έκανα factory reset. Η διαχείριση της ram τα σπάει μέχρι στιγμής. ΟΛΑ δουλεύουν ρολόι. Στην αρχή μετά την εγκατάσταση, lagάρει όπως συμβαίνει πάντα αλλά μέσα στην ώρα πάνω στρώνει. Γίνεται ακόμα καλύτερη αν κάνεις το κινητό reboot μετά απο μισή με 1 μέρα. Από μπαταρία δεν μπορώ να σου πω διότι είναι γιο…

• Σε Redmi 3 Note (hennessy) , περάστηκε χθες βράδυ με factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων από mi cloud. Η διαχείριση ram φαίνεται να είναι ακόμα καλύτερη από τις όλες τις προηγούμενες xtrv 6.12.x . Wifi, δεδομένα , καιρός, αποστολή εικόνων μέσω messenger & viber δουλεύουν ρόλοι. Η μπαταρία θα δείξει στο μέλλον. Αυτό που με ζορίζει κάθε φορά είναι, η έλλειψη δυνατότητας Παράλειψης της σύνδεσης στo mi account κατά το πρωτοξεκίνημα του τηλεφώνου , μετά το flashάρισμα. Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο …