Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 216.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαπαιδια μολις πηρα το mi max 128gb.πρεπει να αλλαξω καρτα απο την 3g vodafone που εχω?την βλεπω μεγαλη δεν χωραει στο slot.θελει..αποκεφαλισμο ?
-
λοιπον..εχω νεα καλα.παρελαβα απο vickmall το mi max σημερα.με ups.βλεπω εφυγε 30 μαρτιου οποτε κατι λιγοτερο απο δυο εβδομαδες.την αναλυση του πως σταλθηκε την εχω κανει copy paste κατι σελιδες πισω.απο διευθυνση γραφει πανω δεξια netherlands.τωρα εχει μια κινεζια στα πλαγια με επικεφαλιδα VOODI αλλα βλεπω δεν εκανε διαφορα.το πακετο ηρθε καλα κλεισμενο.τωρα θα αρχισω το ψαξιμο.μαλλον θα απευθυνθω σε αλλο αρθρο αλλα αν ξερει κανεις πως θα μετατρεψω την 3G vodafone καρτα μου να χωραει στο slot ε…
-
παντως αυθεντικη διευθυνση θα γραφει αποκινα οποτε πως δεν θα πληρωσω tax.πολυ υποπτα πραγματα.παντως χτυπιεται να μου βρει τροπο να μην κανω cancel. παιδια εσεις τι θα κανατε? ok,pls think about it,NL POST or this shipping way i told you.the EU Expedited Shipping which ship from China-France-Greece. the shipping way i told you ,ship from China-Netherland-Greece. in fact,they are same make clearance at France or Netherlands paste new address which just show from EU EU Expedited Shipping is a shi…
-
μου λεει να το στειλει με FBA μεσω netherland με ups.help τωρα να απαντησω. such track number nl post parcel show original country from China in the package but this way,it will make clearance at Neatherlands in the package,will only show parcel from neatlerhands Netherlands 7f0123830d9d0589bb03e5a0e501be680d876715.png
-
εγω παρηγγειλα το mi max 128 gb απο vickmall με συν 20 δολλαρια για να φαινεται απο ευρωπη,υποθετω το λεγομενο τριγωνικο.μου εστειλαν απαντηση μολις ,οτι δεν μπορουν να το στειλουν πια με αυτον τον τροπο και οτι το NL POST ειναι μονοδρομος.θα ακυρωσω την παραγγελια.ελπιζω να μην μου πουνε τιποτα ιστοριες.δεν ριψοκινδυνευω αποστολη με τετοιον τροπο.οχι και με αυτα που ακουω εδω.ενα tv box απο gearbest μου ηρθε μια χαρα χωρις τελωνειο πριν κανα διμηνο.αλλα μαλλον ημουν τυχερος.και μιλαμε μονο για …
-
μιας και ειναι γενικου περεχομενου η στηλη λεω να ρωτησω εδω.ψαχνω να παρω το foldermount premium η' ενα ξεκλειδωτο appl που πια δεν βρισκω στα αναλογα site.εστειλα μηνυμα και στον κατασκευαστη γιατι δεν θελω να πληρωσω μεσω κινητου αλλα απο desktop.μ εγραψε, που το βρηκα και περιεργο.ξερετε πως μπορω να βρω ακρη γιατι οι τρεις εφαρμογες που εχεις επιλογη να μετακινησεις με το απλο ειναι λιγες.η' μηπως υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη εξισου ευκολη ? εχω το redmi note 4g οχι οτι νομιζω παιζει ρολο.
-
το απαραδεκτο επιμενω ειναι να γινεται απουσια του κατοχου.οπουδηποτε.και αν ανοιχτει και λειψει κατι ποιος πηρε τι δηλαδη ? η' αν ερθει σπασμενο η' ελαττωματικο το περιεχομενο.αντε να βρεις ακρη. =============== Φεβ 18th 2017, 10:06pm =============== παιδια στο vickmall εχει επιλογη για shipping ,εκτος απο το regidtered airmail,αλλο ενα που γραφει EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) $19.99.ισχυει αυτο?οτι δεν θαχεις δασμο? εχει παρει κανεις με αυτ…
-
αν απαντησες σε εμενα τι εννοεις "τελωνεια"??? το 64 αρι βλεπω στο σκρουτζ τοχει 264.50 ευρω αλλα χωρις μερικα εξτρα.στο gearbest το παιρνω 228.52 ευρω.σορρυ που δυσπιστω πηρα πριν κανα μηνα απο gearbest οκ ενα tv box αλλη τιμη καπου 60 ευρω αλλα δεν ειχα να κανω με τελωνειο.μου τοφερε ο ταχυδρομος.