Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 382.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαχρησιμοποιείς την τελευταία Version: 2.2.406.5 του miunlock tool? miflash_unlock-en-2.2.406.5.zip
-
Παράθεση από Vilians: “Καλησπέρα σε όλους! Έχω παραγγείλει από 09/07 το redmi Note 4x και έχει κολλήσει το status από τις 18/07!! Από το gearbest μου είπαν υπομονή.. Κλασικά! Εχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο? Θα παραλάβω λέτε ή να το κλαιω από τώρα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42073/ ” Εμένα ήταν απο 19/07 στην κατάσταση που είναι και το δικό σου αλλά με το που κουνήθηκε... έπεσε στο τελωνείο!
-
Παράθεση από mparaxir: “Επιτέλους ξεκωλησε το δεμα που ηταν απο τις 18/7 στην Ελλάδα και όπως βλέπω στο τρακινγκ μαλλον το γλύτωσα το τελωνείο. Ασχετο με ηλεκτρονικά αλλα το γράφω και εδώ δυστηχως οποιος περνει συμπληρωματα απο Αμερική όπως εγώ βιταμίνες ομεγα 3 την πατήσαμε ερχετε χαρτί απο τα ελτα οτι πρέπει εντος 10 ημερών να πάρεις έγκριση απο τον εοφ. Απλα έλεος για βιταμίνες που τις έχουν εδώ στα φαρμακεία ” Πόσα τεμάχια παράγγειλες?
-
Αν δουλεύει αυτή που έχεις και μπορείς να περιμένεις το dragon tt έχει πολύ καλές, προσωπικά δεν έχω καταλάβει διαφορά. Μόλις σου έρθει πας σε κάποιο service της περιοχής σου με την οθόνη και σου την αλλάζουν. Μέχρι 20€ είναι αρκετά για την αλλαγή.
-
Δεν έχω τετοια οθόνη. Αυτή του redmi note 4 είναι διαφορετική από το Redmi Note 4x. Αν δουλεύει αυτή που έχεις και μπορείς να περιμένεις το dragon tt έχει πολύ καλές. Αν δεν δουλεύει και πρέπει να την αντικαταστήσεις άμεσα δεν ξέρω κάποιον εδώ στην Ελλάδα. Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει. Καλά είναι να αλλάξεις lcd & digitizer & frame.
-
Παράθεση από CORL3ON3: “Παρελαβα 12 δέματα τον Αύγουστο 5 banggood όλα με pdm κανένα δεν πήγε τελωνείο. Παραλαβή από 11 έως 30 μέρες ( ανάλογα με τα κέφια υπαλλήλων). 3 από ali με sg κανένα δεν πήγε τελωνείο. Αυτά ήρθαν με τα πόδια 40-50 μέρες Και 4 από ali με cn post, κανένα δεν πήγε τελωνειο. Παραλαβή 10-18 μέρες. Τι γίνεται τα cn έρχονται πιο γρήγορα από pdm? Και το σημαντικότερο είναι πως δεν ήρθαν μαζί αυτά των cn άρα δεν είναι τυχαιο γεγονός ” Καλημέρα τα δέματα ήταν τηλέφωνα ή άλλα?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαγια το mi4c δεν ισχύει για τα καινούρια ισχύει από redmi note 3 και μετά
-
@parginos δοκίμασε αν θες την εφαρμογή aida64 στο sensors θα βρεις και το proximity sensor πλησίασε το χέρι σου στον αισθητήρα, βρίσκεται στο πάνω μέρος που είναι το ακουστικο αν δεν αλλάζει η ένδειξη από 5,0cm σε 0,0 cm, τότε έχεις θέμα. @ktzir κάνε αντίγραφο στο mi cloud και μετά την εγκατάσταση κάνε επαναφορά από αντίγραφο αν έχει χαθεί κάτι. Θα σου τα επαναφέρει όλα και τις εφαρμογές.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Στο περνάνε τελωνείο στην Ολλανδία?” Όχι Ολλανδική συσκευασία εννοούσα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk