ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ωχ.
Απο τότε που πρωτοδιάβασα για τα νέα τέλη των ΕΛΤΑ φυσάω προκαταβολικά.
Είχα ήδη παραγγείλει βέβαια
Για να δούμε... -
Μην ξεφυσας μας ξεπαγιασες
όταν πάρεις το χαρτί του ΕΝΦΙΑ να ανησυχείς.
-
Μπροστα στις νέες χρεώσεις των ΕΛΤΑ κ του τελωνείου?
Ποιο ΕΝΦΙΑ, ποια ΑΜΣΤΕΛ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι αλλά ξεφυσά και εγώ έχω το αυχενικό τι χρωστάω ο καυμενος
-
Χα χα χα χα χα ας το διακωμωδήσουμε λιγο, γιατί τα εγκεφαλικά θα είναι πολλαπλά, όχι σαν της συναδέλφου μου, ανεπαίσθητο 27ρι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Απο aliexpress με aliexpress standard shipping.
Α, όσο για τον ΕΝΦΙΑ, άσε το είδα ηδη το ραβασάκι. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Χα χα χα χα χα ας το διακωμωδήσουμε λιγο, γιατί τα εγκεφαλικά θα είναι πολλαπλά, όχι σαν της συναδέλφου μου, ανεπαίσθητο 27ρι!!
Εξαρτάται βέβαια από το τι αγοράζουμε, πάντως έσπασα το ρεκόρ , μεγαλύτερα τέλη εκτελωνισμού μαζί με ΦΠΑ ,από την αρχική αγορά. Δεν παίζονται. -
Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα είναι μεταξύ τελωνειακου υπαλλήλου και του φίλου εδώ. Το 80%των προϊόντων που πωλούνται στην ΕΕ προέρχεται από Κίνα. Από την στιγμή πού έρχεται από Ευρωπαίο μεταπωλητή δεν τίθεται θέμα εκτελωνισμου νέου. Απλά οι περισσότεροι από εμάς βαριόμαστε να προχωρήσουμε σε καταγγελία κατά υπαλλήλων και τραβάμε αυτά. Πρόσφατα πήρα mother board της Canon για το plotter από Γερμανία, έτσι νόμιζα, η αποστολή ήταν από Ηνωμένες Πολιτείες προς τον Γερμανό μεταπωλητή. Ο Γερμανός δεν είχε αλλάξει την συσκευασία ούτε την είχε ανοίξει. Είχε την δικη του φίρμα σε κάποιο άλλο μέρος της συσκευής. Το εκτελωνιστικο τμήμα της μεταφορικής HL στο αεροδρόμιο ήθελε να με χρεώσει για έξοδα και εκτελωνισμό της πλακέτας. Τους ζήτησα επίσημη επιστολή για τους όρους και προϋποθέσεις, και ταυτόχρονα συνάντηση με τον υπεύθυνο, που εκείνη την στιγμή αρνήθηκαν. Έδωσα τα ευρώ στο τμήμα του αεροδρομίου για μήνυση κατά της εταιρείας και προσώπων για παράνομη κατακράτηση περιουσιακου στοιχειου. Την μεθεπόμενη μέρα το έφεραν στο χώρο μου.
-
Καλησπέρα και καλός σάς βρήκα.
Να σας πω και εγώ τον πόνο μου . Αφού είδα το xiaomi mi6 απο έναν φίλο μου , αποφάσισα χωρίς πολύ σκέψη και χωρίς να μάθω ότι τώρα τελευταία έχουν αλλάξει τα πράγματα στο τελωνείο και τα ψάχνουν όλα να το παραγγείλω απο Κίνα . Είναι τώρα ένα μήνα που έχει έρθει Ελλάδα και έχει μπλοκαριστεί , το δεμα έχει σταλεί απλό με μια εταιρία της Κίνας sf international και αναφέρεται ότι περιέχει καλύμματα κινητού τηλεφώνου και καλώδια . Δεν ξέρω αν το ανοίξουν και τι φόρο θα μου ρίξουν αλλα αυτό που με εκνευρίζει είναι η καθυστέρηση 38 ημέρες τώρα. -
καλημερα.Ειχα πει το θεμα το δικο μου 1,5 μηνα και τωρα που γυρισα διακοπες εκει μεσα δν εχετε βαλει που κερδιζου δωρα απο το φορουμ της xiaomi οδηγο να μην περνουν τελωνια.Εστειλα στο adim τι θα γινει με το δωρο μου ακομη να απαντηση ακομη δν ξερω εαν πηγε πισω στην κινα.τι λετε να κανω;;Να παρω τηλεφωνο στα ελτα να βγαλω αρκει;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0