Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
Παράθεση από Paris 2018: “Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την αίσθηση ότι με την 9.5.8. 0 το τηλέφωνο κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Από το πρωί στις 9 έχω μονίμως Bluetooth δεδομένα gps ανοιχτά και έχω χρησιμοποιήσει περίπου 2 ωρες το maps και είμαι στο 68% ενώ προχτές αντίστοιχα πρέπει να ήμουν κάπου στο 62-63 με ίδια χρήση. Θα μου πει κάποιος παρακαλώ τι είναι το sot; ” SOT σημαινει αυτο που ειπε απο πανω ο φιλος και δηλωνει ποση ωρα ειναι σε χρηση με την οθονη ανοιχτη.
-
Παράθεση από fuorigioco1981: “μπορώ μέσω updater να περάσω την 8.3. 22 την προηγούμενη dev ΧΩΡΙΣ να χαθούν τα δεδομένα μου; χωρίς να γίνει hard reset? η επειδή είναι μια έκδοση παλαιότερη από την 8.4.12 που είναι τώρα δεν γίνεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” εγω πηγα στην 9.2.1.0 global stable να εχω το κεφαλι μου ησυχο γιατι ετσι οπως το πανε οι κινεζοι θα φανε κανα χρονο να στρωσουν την ρομ. Το κακο ειναι ο τι χανεις οτι εχεις και φτου απ την αρχη.
-
Παράθεση από fuorigioco1981: “με την τοκατεβάζοντας την μπάρα (χωρίς να υπάρχει ειδοποίηση), με το πρώτο swipe φαίνεται η πρώτη γραμμή διακοπτών. με το 2ο φαίνεται η 2η και η 3η σειρά αλλά όχι ολόκληρη η πρώτη! ένα φτιάχνουν ένα χαλάνε e6102339ac580f5ea2cce8a9e6b28046.jpg46c380fb76a151d2e97a2c2bd0fa4d38.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα με το eradio app. Ενα φτιαχνουν ενα χαλανε οι σχιζοματηδες. Ποιο θεμα ειναι αυτο φιλε μου?
-
Παράθεση από sgatz: “Δεν έχει έρθει σε όλους όπως πάντα στις nightly stable. Αν θες να σου στείλω λινκ να την κατεβάσεις. Δείχνει με μια πρώτη ματιά να μαζεύτηκε λίγο το χάλι της μπαταρίας. Βέβαια ακόμα κρατάω μικρό καλάθι και το τσεκάρω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι φιλε μου . Ευχαριστω παντως . Οταν την στρωσουν καλα θα την περασω.
-
Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από papsr6: “Χρονια πολλα παιδια. Εχει να δωσει πολυ καιρο update η xiaomi η ειναι ιδεα μου? Σε stable ηδη 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. Στην dev ομως που δινει καθε βδομαδα εχει μεινει στην τελευταια βδομαδα του μαρτιου και εχουμε σχεδον μεσα απριλιου χωρις update. Παιζει κατι η απλα παιζουν ταβλι? ” Βγήκε ήδη η 9.5.8.0 σε stable. Την έχω περάσει ήδη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από papsr6: “Παράθεση από mr…
-
Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από papsr6: “Χρονια πολλα παιδια. Εχει να δωσει πολυ καιρο update η xiaomi η ειναι ιδεα μου? Σε stable ηδη 2 μηνες αν δεν κανω λαθος. Στην dev ομως που δινει καθε βδομαδα εχει μεινει στην τελευταια βδομαδα του μαρτιου και εχουμε σχεδον μεσα απριλιου χωρις update. Παιζει κατι η απλα παιζουν ταβλι? ” Γιορτάζουν και αυτοί, έχουν τις δικές τους αργίες. Δεν είναι αποκλειστικά δικό μας προνόμιο :). Αύριο θα έχουμε κανονικά Update στις dev, διάβασα το changelog το πρωί. Τ…
-
Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Όσο πιο πολύ time on έχουμε σημαίνει και καλύτερη απόδοση μπαταρίας? από το 100% στο 20% πιο είναι το μέγιστο time on που έχετε δει? Παίζοντας παιχνίδια πιο είναι το μέγιστο που σας έχει κρατήσει? Και πόσες ώρες ήταν το παιχνίδι? ” αν ενοεις για ανοιχτη οθονη το ανωτερο που εχω δει ειναι γυρω στις 13 ωρες. Οσο αφορα τα παιχνιδια δεν εχω ιδεα γιατι δεν παιζω ποτε. Καλη ανασταση καλο πασχα.
-
Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο τετοιο θεμα φιλε μου. Ισως στην εκδοση που εχω να εχει φτιαχτει ισως να μην επηρεαζει την vodafone.δεν ξερω παντως προβλημα δεν εχω βρει. Στο δευτερο απλα δεν με νοιαζει καθολου γιατι δεν χρεισημοποιω ποτε τετοια θηκη. Αν καποιος χρεισημοποιει πραγματικα ισως ειναι θεμα. Απλα εγω ανεφερα την εμπειρια μου με χρι τωρα.
-
Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από papsr6: “Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1. Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ. Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων. Σε αποκριση τελεια. Μπαταρια απιστευτη. 95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες. Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ. Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια. ” Παίρνει OTA αναβαθμίσ…
-
Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1. Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ. Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων. Σε αποκριση τελεια. Μπαταρια απιστευτη. 95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες. Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ. Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια.
-
Παράθεση από makis1024: “Όχι από την στιγμή που έχεις βάλει τους οδηγούς του @George Kaggelaris δεν χρειάζεται mi PC suite. Παλιά βάζαμε το mi PC suite μόνο και μόνο για τους driver.... ” δεν εχω βαλει τιποτα εγω. Αυτοματα τους περασε τα win10 και ξεκλειδωσα και περασα twrp με fastboot. Μηπως δεν χρειαζεται να περασω αλλους drivers? Ενοω αφου ειδε το fastboot με την εγκατασταση του twrp θα εχω προβλημα στην fastboot rom?