Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Δεν ζηλεύω καθόλου... Ελπίζω να κερδίσω στην αγάπη... Μπράβο άξιος!!!
-
Πολλά καλούδια, καμία ανησυχητική αναφορά μαλλον αύριο θα την φορτώσω, δεν αντέχω... Μπράβο εκ τον προτέρων για την εκπληκτική δουλειά.
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους ... άλλα πιο πολύ σε μένα
-
Όλα καλά με την 6.2.18 dev δείχνει το πρόβλημα που είχα (σε stable 7.1.1 kai 7.1.3 ) με την αναστροφή τον μικροφώνων να έχει λυθεί... Βέβαια η rom είναι πιο ενεργοβόρα και αυτό φαίνεται από τις ανάγκες συχνότερης φόρτισεις με τις ίδιες συνηθειες χρήσεις. Θα περιμένω περισσότερες επιστροφές και αν είναι όλα καλά θα πάω σε 6.2.25 με την προϋποθέσει να βελτιώνει την διαρκεια της μπαταρίας.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε Μήτσο η άλλη λύση είναι να βρεις μια αξιόπιστη dev Ρομ, που θα ρωτήσεις πρώτα τα παιδιά εδώ ότι όλα είναι οκ και να μεταφερτειτε. Το κινητό σου δεν φταίει σε τίποτα και το ότι το συστησες δεν ήταν λάθος. Απλά η Ρομ που βαλατε σας εμφάνισε κάποια προβλήματα. Αν είναι σημαντικά για εσάς τότε απλά αλλαζετε Ρομ. Τόσο απλά. Θα μείνεις έτσι χωρίς να χαρείς το κινητό σου για ένα bug πχ? ” Σε ευχαριστώ φίλε mixaliscy για την υποστήριξη, το είχα δρομολογήσει ήδη να πάω στην …
-
Το πρόβλημα με την αναστροφή του μικροφώνου μου, το παρουσιάζει και μετά από σύνδεση και αποσύνδεση και του bluetooth ακουστικού μου (ένα plantronics M90). Επίσης το τηλέφωνο το σύστησα και σε έναν συνάδελφο για την γυναίκα του, το παρέλαβε πριν ένα μήνα και ταλανίζεται με το ίδιο πρόβλημα με την rom του κινεζομάγαζου. Νιώθω άσχημα για την επιλογή που του είπα να κάνει... Το συνεχόμενο wipe cache δεν είναι λύση μπορεί να διορθώνει το πρόβλημα αλλά ξανά εμφανίζεται σε απροσδιόριστη στιγμή και μετ…
-
Όλα καλά με την 7.1.3 παιδιά όσο την χρησιμοποιήσω είμαι ευχαριστημενος και δεν έχω εντοπίσει τίποτα κακό. Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει στο redmi note 2 από τότε που το αγόρασα ( και με την κινέζικη rom και με 7.1.1-7.1.3 Ελληνικές stable). Όταν κάνω κλήσεις και χρησιμοποιώ την ανοιχτή ακρόαση στο κινητό (ενεργοποιώντας την και απενεργοποιώντας την σε μια κλήση ) υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει το μικρόφωνο ομιλίας μόνιμα στην πάνω θέση.Τι εννοώ. Μόλις συμβεί αυτό το πράγμα το οποίο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos997: “Τι διαδικασια ακολουθουμε για να την εγκαταστησουμε στο Redmi Note 3??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ψάξε στο φόρουμ με την αναζήτηση και θα βρει πολλά και καλά πράγματα για όλες τις απορίες σου για το redmi note 3 σου
-
Τελικά μετά από προσπάθεια κατέβηκε και πέρασε κανονικά στο redmi note 2. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή και με το YouTube να δουλεύει κανονικά όπως είπαν και τα παιδιά πάρα πάνω. Θα επανέλθω αν εντοπίσω κάποιο θέμα... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω την 7.1.3 stable για το redmi note 2. . Ξεκινάει κανονικά η λήψη αλλά σιγά σιγά η ταχύτητα της λήψης μειώνεται και ολοκληρώνεται με ένα αρχείο στα 450MB και φυσικά το zip είναι κατεστραμένο. Τι προτείνετε? Υπάρχει κάπου αλλού για λήψη?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antonius: “Παράθεση από Mitsos: “Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ... ” Το πρόβλημα με το youtube έχει διορθωθεί. Redmi note 2 με stable 7.1.3.0” Ευχαριστώ θερμά φίλε μου, είμαι έτοιμος να την περάσω ελπίζω να πάνε ό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από Mitsos: “Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ... ” Μια χαρά δουλεύει” Για την 7.1.3 εννοείς? Ότι δουλεύει μια χαρά? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ...
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Mitsos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΘα ήθελα και εγώ να μοιραστώ τον άθλο μου - ως νέος νουμπας αλλά χαρούμενος κάτοχος του Xiaomi_Redmi_Note_2- να περάσω την Ελληνική rom με βάση τις οδηγίες του CAESER στην αρχή του θέματος και να βοηθήσω νέους κατόχους. Το κινητό είχε περασμένη την official V7.1.1.0.LHMMICK Global rom. Στο ΒΗΜΑ 1ο αφού είχα σετάρει το MiFlash και ήταν το κινητό σε fastboot mode πατούσα το κουμπί Flash άλλα έπαιρνα πάντα ERROR . Άλλαξα pc, καλώδια usb, λειτουργικά,MiFlash versions,διαδικασία ''Flash την Ελληνική …
-
Καλησπέρα και πάλι ... Έχω το Redmi_Note_2 είμαι σε stable 7.1.1 global rom official πάω να περάσω την Ελληνική 7.1.1 και παίρνω αυτό το μήνυμα αφού διακοπεί η πρώτη μπάρα φορτώματος: install update.zip failed! updat.zip signature verification failed. Τι να δοκιμάσω άλλο για να την περάσω;
-
Καλησπέρα... Είμαι σε stable 7.1.1 global rom πάω να περάσω την Ελληνική 7.1.1 και παίρνω αυτό το μήνυμα αφού διακοπεί η πρώτη μπάρα φορτώματος: install update.zip failed! updat.zip signature verification failed
-
Ψήφισα μας έχει πρώτους... 'Ελα πάμε γερά.