Διαφήμιση

[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • δοκιμασε μια μερα ενω θα εχεις 100% μπαταρία να κανεις ότι εκανες ΕΚΤΟΣ απο το να παιξεις παιχνιδια μεχρι να αδειασει η μπαταρια σου.
      Ισως το παιχνιδι σου ειναι αρκετα ενεργοβορο
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Το πρόβλημα με την αναστροφή του μικροφώνου μου, το παρουσιάζει και μετά από σύνδεση και αποσύνδεση και του bluetooth ακουστικού μου (ένα plantronics M90). Επίσης το τηλέφωνο το σύστησα και σε έναν συνάδελφο για την γυναίκα του, το παρέλαβε πριν ένα μήνα και ταλανίζεται με το ίδιο πρόβλημα με την rom του κινεζομάγαζου. Νιώθω άσχημα για την επιλογή που του είπα να κάνει... Το συνεχόμενο wipe cache δεν είναι λύση μπορεί να διορθώνει το πρόβλημα αλλά ξανά εμφανίζεται σε απροσδιόριστη στιγμή και μετά σε ακούνε πάλι όλοι στο βάθος. Ξανά αναφέρω το προηγούμενο post μου :

Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει στο redmi note 2 από τότε που το αγόρασα ( και με την κινέζικη rom και με 7.1.1-7.1.3 Ελληνικές stable). Όταν κάνω κλήσεις και χρησιμοποιώ την ανοιχτή ακρόαση στο κινητό (ενεργοποιώντας την και απενεργοποιώντας την σε μια κλήση ) υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει το μικρόφωνο ομιλίας μόνιμα στην πάνω θέση.Τι εννοώ. Μόλις συμβεί αυτό το πράγμα το οποίο δεν ξέρω αν είναι κώλυμα η λάθος χειρισμος , σε κάθε κλήση που κάνω χωρίς ανοιχτή ακρόαση,τα δυο μικρόφωνα έχουν αλλάξει ρόλους, το κάτω είναι αυτό που κάνει το active noise canceling και το επάνω είναι το μικρόφωνο ομιλίας. Αυτό το πράγμα είναι καταστροφικό για τις κλήσεις γιατί δεν σε ακούνε καλά, πολύ στο βάθος, ενώ αν μιλάς ( όπως και τσεκαρα με δυο τηλέφωνα μαζί ) στο πάνω μικρόφωνο σε ακούνε καθαρά. Το πρόβλημα αυτό το λύνω κάνοντας wipe cache/dalvik cache και τα μικρόφωνα επανέρχονται και λειτουργούν κανονικά στις κλήσεις. Μήπως έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα με το τηλέφωνο? Φοβαμαι πλέω να χρησιμοποιήσω την ανοιχτή ακρόαση στις κλείσεις... Νομίζω είναι κάτι σοβαρό και δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό το πράγμα το προκαλώ εγώ ή είναι κάποιο κολλημα.
    • Και χωρις να παιξω παιχνιδι η μπαταρια δεν κλεινει 24ωρο με απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ. Και οχι πολλες ωρες δλδ. Χωρις να κανω τιποτα αλλο απλα ως τηλεφωνο με 2 ΣΙΜ και μονο να λαμβανω Notifications φτανει μεχρι αργα το βραδυ αν το ξεσυνδεσω 8 το πρωι ας πουμε φτανει μεχρι 2-3 το βραδυ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikolito13 έγραψε:

Και χωρις να παιξω παιχνιδι η μπαταρια δεν κλεινει 24ωρο με απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ. Και οχι πολλες ωρες δλδ. Χωρις να κανω τιποτα αλλο απλα ως τηλεφωνο με 2 ΣΙΜ και μονο να λαμβανω Notifications φτανει μεχρι αργα το βραδυ αν το ξεσυνδεσω 8 το πρωι ας πουμε φτανει μεχρι 2-3 το βραδυ
      Δοκιμασε αυτό μία μέρα για να αντιληφθείς τι φταίει εδώ.
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Αυτο που μου φανηκε περιεργο χθες ειναι οτι εδειχνε το Mihome να εχει καταναλωσει 1/3 της μπαταριας οσον αφορα τις εφαρμογες. Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ανοιξει ποτε αυτη την εφαρμογη. Θα το δοκιμασω να σου πω τι γινεται. Παιζει σε καμια περιπτωση να φταιει η sim της Wind η η memory card που ειχα στο προηγουμενο τηλεφωνο ή το οτι την εβαλα απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο χωρις να την αδειασω η χωρις να κανω φορματ;;; Κατι αλλο που συμβαινει ειναι οτι νιωθω το τηλεφωνο και στο σερφαρισμα να ζεσταινεται αρκετα(πισω) και παρομοιο πραγμα μου συνεβαινε και στο LG που ειχα πριν και αναγκαστηκα να το αλλαξω με αυτο. Και στο LG ειχα πολυ γρηγορο battery drain. H Μνημη ειναι ADATA32gb. Παιρνει 64gb; αμα ειναι να την αλλαξω μηπως φταιει η καρτα sd;;;; ή η καρτα της Wind;;; (Θα μπορουσε;) η κανενας ιος η trojan???
    • Φίλε Μήτσο η άλλη λύση είναι να βρεις μια αξιόπιστη dev Ρομ, που θα ρωτήσεις πρώτα τα παιδιά εδώ ότι όλα είναι οκ και να μεταφερτειτε. Το κινητό σου δεν φταίει σε τίποτα και το ότι το συστησες δεν ήταν λάθος. Απλά η Ρομ που βαλατε σας εμφάνισε κάποια προβλήματα. Αν είναι σημαντικά για εσάς τότε απλά αλλαζετε Ρομ. Τόσο απλά. Θα μείνεις έτσι χωρίς να χαρείς το κινητό σου για ένα bug πχ?
    • Παιδιά υπάρχει κάπου οδηγός για εγκατάσταση των stable roms για Redmi Note 4g μονόκαρτο;
    • Διαφήμιση
    • Οι οδηγοί γενικά κάνουν για όλα τα κινητά. Βρες ένα με καθαρή εγκατάσταση να το κάνουμε και σωστά και ρώτησε ότι θέλεις μετά. Εδώ είμαστε. Ριξε όμως πρώτα λίγο διάβασμα
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φίλε Μήτσο η άλλη λύση είναι να βρεις μια αξιόπιστη dev Ρομ, που θα ρωτήσεις πρώτα τα παιδιά εδώ ότι όλα είναι οκ και να μεταφερτειτε. Το κινητό σου δεν φταίει σε τίποτα και το ότι το συστησες δεν ήταν λάθος. Απλά η Ρομ που βαλατε σας εμφάνισε κάποια προβλήματα. Αν είναι σημαντικά για εσάς τότε απλά αλλαζετε Ρομ. Τόσο απλά. Θα μείνεις έτσι χωρίς να χαρείς το κινητό σου για ένα bug πχ?
      Σε ευχαριστώ φίλε mixaliscy για την υποστήριξη, το είχα δρομολογήσει ήδη να πάω στην τελευταία GTV 6.2.18. Τώρα που μιλάμε περιμένω να συγχρονίσει το mi cloude τα πάντα στην GTV 6.2.18, που πέρασα με OTG και FULL WIPE από το twrp. Ελπίζω το θέμα να λυθεί αν όχι θα αρχίσω να σας ''ενοχλώ'' στο θέμα των dev rom...
    • Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου αν κάποιος δεν θέλει απλά δεν ασχολείται ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pit13 έγραψε:

Παιδιά υπάρχει η πιθαvότητα vα πάρουμε marshmallow ή τηv lollipop τουλάχιστοv,εμείς που φοράμε stable rom;
      Συμπληρωσε τα στοιχεία σου και την συσκευή σου στο προφίλ για να ξερουμε σε ποια συσκευή αναφέρεσαι όταν ρωτάς κάτι στο φορουμ
      Redmi Note 8T (Willow)