Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
παιδια καλησπερα εχω κανει του κοσμου τα φλασαρισματα και το τηλ λειτουργει αψογα θελω να ρωτησω ομως κατι και θελω να δω αν κανω κατι λαθοσ στο τελευταιο φλασαρισμα ειπα να δωκιμασω τη δοκιμαστικη stable ρομ του gkalen για το redmi note 2 δεν μπορουσα να αυξησω την ενταση για τα πολυμεσα πανω απο 45 τισ εκατο και μετα φλασαρα την τελευταια stable 7.2.30 ολα καλα μετα κατι με ετρωγε και ξανα φλασαρισα την ρομ του gkalen ολα λειτουργουσαν καλα ακομα και η ενταση που ειχα προβλημα την πρωηγουμενη …
-
στο forum εχει οδηγουσ πωσ να περεασεισ την ελληνικη καθωσ και ενοτητα για το δικο σου κινητο ψαξε λιγο οπωσ εκανα εγω και θα γινεισ expert τα παιδια στο forum ειναι αστερια
-
Mi5 Black vs Mi5 White
Μήνυμαblack and white whisky black the phone
-
Παράθεση από LordStark: “Παλικάρια αν και είχατε γράψει άσχημες εντυπώσεις από gearbest είπα να ρίξω μια μικρή παραγγελία...ηλεκτρονικό τσιγάρο. Παραγγελία 28 Μαρτίου. Σύνολο 50 ευρώ. Ζήτησα tracking number αν και το είχα ξεχάσει αρχικά. Μου έστειλαν. YUN Express με BELGIUM POST. Εδώ και 8 μέρες το πακέτο δείχνει κολλημένο στο ταχυδρομείο του Βελγίου. Όταν βάζω το number στην υπηρεσία tracking της BP μου δείχνει ότι δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο. Είναι λογικό; Μήπως είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία; Ν…
-
Smartress: Tο στρώμα σε ειδοποιεί όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κρεβάτι σου (όχι για να κοιμηθεί).
Μήνυμαγια το καναπεδατο ο ταχυδρομοσ χτυπαει παντα δυο φορες
-
το βρηκα 1 καλο πασχα να εχουμε
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
vagelis10 - - HeadPhones
ΜήνυμαΤα παρειγειλα κι εγω απο το ιδιο μαγαζι το συγκεκριμενο εχει καλη εξυπηρετηση
-
Παράθεση από tecu: “Επανέρχομαι για να αναφερω κατι περίεργο που μου συνεβει. Πηρα ενα νεο καλωδιο micro usb και παρατηρησα μεγαλυτερους χρονους φορτισης. Ξανα στο εργαστήρι όπου και διαπιστώνω το κουλό. Με το παλιο μου καλωδιο , με αδειο το κινητο , ρευμα φορτισης 1,37 Α τιμη αναμενόμενη και φυσιολογικη , Την ιδια χρονικη στιγμη με το νέο καλωδιο (εννοείται με τον ιδιο φορτιστή) η φορτιση μας δεινει μόνο 0,79 σχεδόν το μισο. Αρα προσοχη σε καποιους φίλους που διαμαρτυρονται οτι η φορτιση αργεί …
-
ευχαριστουμε για τισ πληροφοριες
-
παντα να εχεισ τυχη