Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 159.
-
Παράθεση από tkvkp: “Πέρασα την 4.9.5 μετά από factory reset της multilanguge stable 24 και δεν δουλεύει η βιντεοκληση στο hangouts και το Skype. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι φταίει; Η multilanguge stable 37 έχει τέτοιο πρόβλημα; Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk” Με 4.9.5 κανονικά λειτουργεί το skype στη videoκλήση.Το hangouts δεν το έχω
-
Παράθεση από mike-doc: “Το έχω γράψει και σε ένα άλλο θέμα αλλά δεν θυμάμαι ποιο οπότε το ξαναγράφω εδώ. Άμα κατεβάσετε το Greek Keyboard από το Play Store αυτό έχει ένα SMS mode που κάνει strip τους unicode χαρακτήρες και σε αφήνει να γράφεις μέχρι 160 σε ένα μήνυμα. Βέβαια το πληκτρολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα λιτό και σχετικά κακόγουστο αλλά άμα το συνηθίσεις κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard εδώ θα βρείτε το πληκτρολόγιο! :)” Επιβεβαιώ…
-
Παράθεση από martzicadespell: “Παιδία sos έκανα wipe cache και μετά install update xiaomi-miui.gr/community/wsif/…dMi-1S-en-miui-com/#files το 1ο. Τώρα κόλλησε στο mi το πορτοκαλι τι να κανω;; @MIUI_ART Σας παρακαλώ βοηθήστε!” Καλημέρα.Νομίζω οτι είσαι σε κατάσταση soft brick. Χωρίς πανικό και βεβιασμένες κινήσεις ακολουθείς τον οδηγό για unbrick redmi 1s ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να περιμένεις τους πιο έμπειρους να στο βεβαιώσουν.Ότι και να είναι πάντως αφού βλέπεις το σηματάκι mi είσαι σε καλό δρόμο για επι…
-
Αν μπορέσεις σε παρακαλώ ενημέρωσε την κοινότητα για τα περαιτερω βήματα που θα κάνεις (επικοινωνία με το eshop κλπ) καθώς και τι απάντηση θα λάβεις διότι μπορεί να ξανασυυμβεί κάτι παρόμοιο μελλοντικά και καλό θα ήταν να υπάρχει ένας "μπούσουλας" για το τι θα πρέπει να κάνει ο επόμενος φίλος που θα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα. Σ ευχαριστώ
-
Καλησπέρα φίλε.Αν το κινητό σου μπορεί να μπει σε FastBoot Mode τότε ακολουθείς το παρακάτω. Ο οδηγός για το 1s έχει περίπου τα ίδια βήματα με τον παρακάτω. Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!) Εννοείται οτι έχεις ένα pc. Κατεβάζεις Miflash => bigota.d.miui.com/tools/MiPhone2.11.6.exe Κατεβαζεις την FastBoot rom απο εδώ Κατεβασε την 33 ή 34 ή 36.Κατεβασε περισσότερες από μια. Αυτό το λέω γιατί σε μενα η 36 μετά από …
-
Να εκφράσω το βαθύ σεβασμό μου στους ανθρώπους που σπαταλούν τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν στους υπόλοιπους (και συνήθως γίνονται και αποδέκτες παραπόνων.) Να είστε καλά.
-
Mε 1S και την 3.22 έχω τις δύο εφαρμογές.
-
Παράθεση από nassosp: “Παράθεση από velissarios1: “Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω 3g και μου λέει χρειάζεται wifi.Πρέπει να βρώ το download.app και ναν αλλάξω το όριο σε max = 20mb.Μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθύνει; (Sorry για το off topic)” Νομίζω ότι πρέπει να πας στο εικονίδιο "λήψεις" και θα πατήσεις ρυθμίσεις και εκεί θα ορίσεις τα δεδομένα σε απεριόριστα. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι τεράστιος.Για ακόμα μιά φορά ευχαριστώ.
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Προσπαθώ να κατεβάσω data μέσω 3g και μου λέει χρειάζεται wifi.Πρέπει να βρώ το download.app και ναν αλλάξω το όριο σε max = 20mb.Μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθύνει; (Sorry για το off topic)
-
Παράθεση από dskoumis: “καλησπέρα στην παρεα μετά την επιτυχής αναβάθμιση στην 3.22 για το redrise 1s η εφαρμογή ημερολόγιο και σημειώσεις έγιναν κινέζικα έχει κάνεις το ίδιο θέμα?? ” Σε μένα μετά την αναβάθμιση σε 3.22 τα βγάζει ελληνικά.
-
Παράθεση από tom222: “καλησπερα παιδια sos πατησα το -volume και το power κ εχει βγει στην οθονη δυο κουκλακια κ απο κατω γραφει FASTBOOT τι κανω ??εχω πατησει ολα τα κουμπια κ δεν κανει τιποτα” Στις αρχές που το παθαινα αυτό απλώς έβγαζα την μπαταρία και έκανα επανεκκίνηση χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από epkakas: “Στον πρεοεγκατεστημένο φυλλομετρητή με παρατεταμένο άγγιγμα για την εμφάνιση των επιλογών "αντιγραφή, αποκοπή, επικόλληση, διαμοιρασμός" τα δύο άκρα του κένσορα δεν μετακινούνται για να επιλέξω το κομμάτι του κειμένου που θέλω. Η επιλογή "διαμοιρασμός" εμφανίζεται αλλοιωμένη και στο πλάι. Συμβαίνει και σε άλλον; Συσκευή hongmi 1” Σε εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου η λέξη διαμοιρασμός και επίσης η λέξη αποκοπή εμφανίζεται σαν "αποκοπήt".Τα άκρα του κέρσορα μετακινούνται κανον…
-
Η 37(3.22) για Redmi 1S περιλαμβάνει την επιλογή αποθήκευσης των φωτο κλπ κλπ στην εσωτερική μνήμη ή στην sd card?
-
Παράθεση από nassosp: “Πάντως, έτσι για την ιστορία, θα ήθελα να μας γράψεις τι λάθος έκανες και το τηλέφωνο "φρικαρε"... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ειλικρινά δεν έκανα (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω) κάτι πέρα από αυτά που παρουσίασε ο steveman29.Έβαλα τον root explorer και προσπάθησα να κάνω ακριβώς τα προβλεπόμενα.Το μόνο που μου κίνησε την περιέργεια ήταν οτι σε κάποια κίνηση που έκανα, εμφάνιζε σαν εσωτερική μνήμη την sd card και σαν εξωτερική την εσωτερική.
-
Είναι παρήγορο να σώζεσαι από καταστάσεις που προκαλούν εγκεφαλικό.Σχετικά με τον οδηγό χρησιμοποίησα αυτόν (ευχαριστώ και πάλι τον MIUIART) αλλά παρουσίασε μια ασάφεια ως προς το αρχείο που θα επιλέξουμε για να εμφανιστεί ως image.Ελπίζω να προλάβω να ανεβάσω το απόγευμα ένα πιο ξεκάθαρο σημείο που θα διευκολύνει τυχόν παθόντες. Να τονίσω οτι ο οδηγός είναι παντελώς όμοιος με τον παραπάνω υπό τον όρο οτι κατεβάζεις την αντίστοιχη rom για το redmi 1s..