Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Η Google είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας στον πλανήτη. Μέσω του Android κάνει ότι γουστάρει...έχει μπει στο σπίτι του καθενός. Προφυλάξου όσο μπορείς. Μην απορρίπτεις τις δικλείδες ασφαλείας που σου προσφέρει η κάθε εταιρία. Δεν το κάνει τυχαία. ” κοιτα, το να εχεις στα χερια σου ενα κινεζικο κινητο στο οποιο μια κινεζικη εταιρια μπορει να εχει βαλει πραγματα τα οποια δεν προκειται ποτε να μαθεις... δεν κανει τη Google απατεωνα. αν μια εταιρια θελει να σε παρακολουθησει, δ…
-
δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αντιπαραθεση ενω απλα ειναι θεμα προτιμησεων; καποιος γουσταρει miui αλλος γουσταρει CM. Διαλεγεις λοιπον αναλογα με τις προτιμησεις σου αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα. η συσκευη που εχω τωρα ειναι η 1η με miui. Στο παρελθον σε οτι ειχα εβαζα συνηθως μια παραλλαγη της CM. Και στην τωρινη συσκευη εχω δοκιμασει CM. Καλα επαιζε θα ελεγα. Ουτε απο την miui ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Καποιες φορες γινεται κουραστικη και δεν ειναι απλα θεμα πολυπλοκοτητας, αλλα ανουσι…
-
μπορουμε να την περασουμε πανω απο την προηγουμενη μονο με wipe davlic/cache?
-
κλειδωνει ο ΒΤ με αυτην;
-
@ gkalen θα βγαλεις και dev rom για το Note 3 pro?
-
διαβασα "διαγωνια" τις τελευταιες σελιδες αλλα δεν ειδα καποια νεοτερη εκδοση απο την .18 για το note 3 pro. Μου ξεφυγε κατι;
-
Παράθεση από travoltas: “παρατηρησα οτι απο χτες μεχρι τωρα το κινητο δεν μπαινει σε deep sleep..τι φταιει εδω? ειμαι με glalen rom 6.8.11 και radon kernel 2.3 ” φταει*** το κερνελ. Το ιδιο κανει και μενα. Και με την 2.3 & 2.4 φλασαρε κατευθειαν τη ρομ απο πανω για να φυγει ο κερνελ αυτος. *** μπορει να φταιει και ο συνδιασμος κερνελ με τη ρομ, δεν ξερω.
-
Παράθεση από gkalen: “@sprkrt Δοκίμασα σε Kenzo , μπήκα στα θέματα , πήγα στα wallpaper και κατέβασα κανονικά , δεν είδα κάποιο πρόβλημα ... ” παρα πολυ περιεργο, γιατι το ιδιο προβλημα εχουν 2 kenzo που δοκιμασα!
-
Παράθεση από gkalen: “ @sprkrt Στο mistore ή στην εφαρμογή θέματα ?? Στο mistore δεν ξέρω , στα θέματα δουλεύουν μία χαρά τα wallpaper .. ” και στα 2. Εαν επιλεξεις καποιο theme, αλλαζει το wallpaper. Εαν πας να αλλαξεις μονο το wallpaper σου λεει "can't load image".
-
εχεις κανεις ιδεα ποτε θα διορθωθει το προβλημα με τα wallpapers στο Mi store?
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από sprkrt: “ακριβως! οσο καλη και να ειναι, ειμαστε ακομη σε 5.1 και σε 1 μηνα βγαινει το 7! δε φταιει βεβαια ο developer γιαυτο. ” Τουλάχιστον όποτε και αν αναβαθμίσουν σε επόμενη έκδοση android κάποιες συσκευές τους, ας τις αναβαθμίσουν σωστά και ας μη βγάλουν σκαρτο πράμα όπως έκαναν με το mi4 και την marshmallow! Όσο για το mi4s θεωρώ απαράδεκτη κίνηση μία πρόσφατη συσκευή που παρουσιάστηκε με την τελευταία ναυαρχίδα της να μη φοράει android 6 όταν το mi5 κυκ…
-
ακριβως! οσο καλη και να ειναι, ειμαστε ακομη σε 5.1 και σε 1 μηνα βγαινει το 7! δε φταιει βεβαια ο developer γιαυτο.
-
επαιξα με διαφορες ρυθμισεις, αλλα κατεληξα προς το παρον να μην πειραξω τιποτα. Αλλωστε δεν με ενδιαφερει να κερδισω ελαχιστη μπαταρια με απωλεια στις επιδοσεις της συσκευης.
-
Ολα καλα σε note 3 pro. Εχω βαλει το radon kernel. Aυτο που θα ηθελα (δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει) ειναι με παρατεταμενο πατημα στο "mobile data" να μας πηγαινει σε απευθειας επιλογη 3G ή 4G.
-
Παράθεση από gkalen: “Ξέχασα ν'αναφερω στο changelog οτι έβαλα και tweaks για καλύτερο σήμα και δεδομένα , για τσεκαρε το , αν και φαίνεται ότι το καταλαβες ... Αυτά τα Tweaks για σήμα και δεδομένα ( 4g,3g,2g ) , θα μπουν και στις υπόλοιπες ρομ με το update στην 6.8.11 .... ” θες να μας πει κατι παραπανω σε σχεση με αυτο; Τι αλλαξες;
-
@gkalen θα μπορουσε το εικονιδιο "mobile data" στο notification panel με παρατεταμενο πατημα να οδηγει κατευθειαν στην επιλογη 3G 4G ?
-
το βασικο προβλημα που ειχε η προηγουμενη, το battery drain εαν ενεργοποιουσες το fingerprint, δεν υπαρχει πλεον.
-
ευχαριστουμε. θυμησε μας τι κανει το Kenzo-Clean.zip και αν ειναι απαραιτητο να το φλασαρουμε.
-
να περιμενουμε σημερα για το note 3 pro?