Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
Battery drain σε αδράνεια και για MI 4c. clean install custom 6.7.21
-
@alekos-ep91 το έκανα ήδη. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν εμφανίζεται από ην αρχή αλλά μόλις ανοίξω google play
-
Καλημέρα Φλάσαρα την custom 6.7.14 του @gkalen πάνω από την 6.7.7 και το clean.zip Έχω μύνημα λάθους συνεχώς. Τη πέρασ πάλι αλλά και πάλι το ίδιο. Γύρισα στην 6.7.7 Καμιά ιδέα;
-
@flowin_through, @Thracia σας ευχαριστώ
-
Την έβαλα με τη γνωστή διαδικασία μέσα από TWRP. Με τον ίδιο τρόπο να περάσω και την κινέζικη για το ξεκλείδωμα ή να το αφήσω έτσι αφόυ δεν έχω πρόβλημα;
-
Καλημέρα. Κάτοχος Mi 4c εδώ και μερικού μήνες. Αν και μου έστειλαν πριν 2-3μήνες το κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader από την Xiaomi δεν το έχω ξεκλειδώσει ακόμη. Παρόλα αυτά κάνω αναβαθμίσεις κανονικά ( τώρα είμαι στην 6.6.30 του @gkalen. Ξέρει κάποιος αν ο κωδικός ξεκλειδώματος παύει να ισχύει μετά από κάποιο διάστημα και χρειάζεται νέα αίτηση; Αν δεν λήγει μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader και εφόσον έχω κάνει TWRP backup στην 6.6.30 να κάνω TWRP restore μετά το ξεκλείδωμα; Δεν ξέρω βέβαια…
-
Όλα καλά με την εγκατάσταση. Δεν υπάρχει στο notification bar η επιλογή επισκέπτης. Δεν την βρήκα και στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτη φορά κερδίζω σε κλήρωση!!!! Ευχαριστούμε @gkalen Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Good luck
-
Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα σκοτώσω το shell? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γι' αυτό @djtutis ας κρατήσουμε backup της συσκευής για το άγνωστο μέλλον...
-
@gkalen ευχαριστούμε για την Mi4c Libra 6.5.26. Πολύ καλή διαχείριση RAM και μπαταρίας. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση παιδιά. Για να πάω από 6.4.21 σε 6.5.12 πρέπει να περάσω και τις ενδιαμεσες; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από GTV 6.4.21 σε Mi4c πέρασα στην 6.5.5. Μετά από σχεδόν δύο μέρες χρήσης παρατήρησα αύξηση θερμοκρασίας και κατανάλωσης. Συνεχές κρασάρισμα της εφαρμογής lockstep. Επέστρεψα σε 6.4.21 από παλιότερο backup. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τη συνεχή προσπάθεια Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Όλα καλά με την τελευταία έκδοση. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι το τηλέφωνο ζεσταίνεται υπερβολικά όχι μόνο στη πλάτη αλλά και στην οθόνη. Αποτέλεσμα το tempered glass να αρχίζει να δημιουργεί φυσαλίδες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS
kzr1967 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕπανήλθε. Ευχαριστώ πολύ παιδια
-
SOS
ΜήνυμαΈχεις κι εσύ τα δίκια σου. Απλά σε ρώτησα γιατί προσπάθησα να ξαναβάλω την rom που είχα και δεν τελείωσε ποτέ το installation. Έτσι δεν ξέρω που μπορεί να επανέλθει. OK πάω για factrory reset.
-
SOS
ΜήνυμαSorry κιόλας. Η διαδικασία που μου περιγράφεις είναι η εξής 1. Factory reset 2. copy της rom που θέλω να βάλω μέσα στο τηλ. 3. installation της GTV rom από recovery 4. Αφού γίνει install πάλι factrory reset 5. restart Σωστά κατάλαβα;
-
SOS
ΜήνυμαΕπειδή όπως καταλαβαίνεις δεν το πολυέχω για να στηθεί πάλι από την αρχή πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C όπως όταν πρωτοήρθε από Κίνα;