Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 318.
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από spdiv: “122f107d2eea9b1dc41a4be53d9f7f94.jpge741f645aaabc1d023d93a0d404882a0.jpg μετα απο μια βδομαδα φορτισης με νεα μπαταρια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Xiaomi ή nohon;;; σχεδον 6 ώρες δεν έχω ξαναδεί Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αρκετα μνμ πίσω εχω ανεβάσει αυτό...
-
Test No2 γιά thander redmi note 2 8.0.2.0 gkalen... πείτε την γνώμη σας αν πάει καλά για να την διορθώσει ο gkalen... το εχω ποσταρει και στο χώρο redmi note 2....
-
Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους!! Επανερχομαι χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός με ρομ thander 8.0.2.0 μια ρομ όπου έχει πρόβλημα διαχείριση μπαταρίας και έχει αναφερθεί από εμένα και απο πολλούς.... εδώ και μέρες τεσταρουμε κάποια πράγματα με τον καθηγητή developer @gkalen να βρούμε το καλύτερο και να ανέβει καινούργιο update... παρόλα αυτά παραθέτω κάποια screenshots με καλοπροαίρετο πάντα ερώτημα αν έχει δει κάποιος με redmi note 2 και την μαμά μπαταρία κάτι καλύτερο....? Το αναφέρω γιατί έγ…
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Ένα που το είχα απορία επειδή διαβάζω ότι κάποιοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την μπαταρία της nohon και καποιοι όχι και τόσο, παίζει να κυκλοφορούν και fake nohon? Προφανώς δεν την αγόρασαν όλοι από το ίδιο κατάστημα ή πωλητή.. ” Και Nohon και Xiaomi fake ...και ότι θες...
-
@tolishawk πιστεύω ότι αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στην μπαταρία... όσο αναφορά την περίφημη μπαταρία Nohon την φοράω σχεδόν 1,5 μήνα την έχω ξεσκίσει κυριολεκτικά, να την φτάνω μέχρι 1%, και δεν μου έχει κάνει ποτέ το παραμικρό. Πριν λίγες μέρες έβαλα την παλιά γνήσια να δουλέψει λίγο και ήταν σκέτη απογοήτευση, λες και είχα άλλο κινητό..... Σας το είπα από την αρχή όταν άνοιξα το θέμα μπαταρίας Nohon, παραθέτοντας εμπεριστατωμένα με screenshots και πληροφορίες σχετικά με το πως δουλεύει στ…
-
Αν έκανες update από updater είναι φυσιολογικό, από TWRP παραμένει....
-
Τέρμα οι roms........
-
Παιδια η μπαταρία είναι βράχος, ενα μήνα τώρα δεν έχει κάνει κιχ μέχρι το τελευταίο %... αυτή την στιγμή που γραφω και μετά το χθεσινο update stable thander απο 8.0.1.0 σε 8.0.2.0 και με τις πρώτες εντυπώσεις οχι τόσο καλές όσο η προηγούμενη, βέβαια ειναι νωρίς μπορεί να στρώσει και να ανατραπεί και να πάει καλύτερα, είμαι 4+ ώρες μετά την φόρτιση και υπόλοιπο 85% sot 1ωρα και πριν λίγο εκλεισα το τηλέφωνο απο μισαωρη κληση....οσο αναφορά ο φιλος πιο πανω με το calibration της μπαταρίας μην το κ…
-
LeonTsi-gab 1-0 Πάντα από πάνω είμαι....
-
Παράθεση από gab: “θελω να δοκιμασω και την stable ρομ του Γιωργου η διαδικασια ειναι factory reset απο το recovery και την περναω η θα μπλεξω με το πισογυρισμα απο Android 6 σε 5 ” Αστο φίλε θα μπλεξεις...δεν το κατεχεις και το αντικείμενο....
-
Γιωργο καλημέρα, update από TWRP? Εκτός τα script αλλαξες τίποτα άλλο?
-
Στου φίλου το kenzo δείχνει μονο αυτά και τίποτα άλλο....το εχω προσέξει και το αναφέρω... έτσι δούλευε και με την official beta που είχε αλλά και με την δική σου...δεν είναι θέμα χρήσης λοιπόν γιατι αν παράδειγμα μιλήσει στο τηλέφωνο δεν θα του δείξει φωνητικές κλήσεις, ούτε καν βγαίνει...