Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 206.
-
Οπως ειπα και παραπανω καθε συσκευη, ειτε τηλεφωνο ειτε smart home παιρνει μια μοναδικη "θυρα" στο σερβερ. Αυτο σημαινει πως αν ο σερβερ δυσλειτουργει μπορει να συμβει ατομικά το κολλημα των ειδοποιήσεων ανα τηλεφωνο ή ανα συσκευή. Κανε δοκιμη να μπεις σε Singapore server μηπως και ξαναπαρεις αλλη θυρα μετα
-
Παράθεση από RpMz: “Παράθεση από kotlid: “Όταν φεύγεις τον οπλιζεις τον συναγερμό; Γιατί αν είναι οπλισμένος και ανοιξεις την πόρτα θα χτυπήσει ο συναγερμός. Αυτό που έκανες δεν κατάλαβα σε τι σε χρησιμεύει. Απλά όταν μπαίνεις σπίτι μετά από 15 Δευτέρα χτυπάει το gateway. ” Φυσικά και είναι οπλισμένος ο συναγερμός, με άλλο σενάριο. Όταν ανοίξει η κεντρική πόρτα, έχω αφήσει ένα περιθώριο 15 sec, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να πατήσω το wireless switch και να απενεργοποιήσω τον συναγερμό ” Γιατι…
-
Δουλευουν σταθερα οι ειδοποιήσεις παρα την 5.1.32 Παράθεση από andreas443: “Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να αγοράσω τον βραστήρας ρυζιού τον Mi Induction Heating Rice Cooker για να συνδεθεί στο wifi χρειάζεται την εφαρμογή ΜΗ HOME αυτή η εφαρμογή απότι είδα είναι για όλα τα προϊόντα τις εταιρίας, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή να είναι στα αγγλικά μην πάρω τι συσκευή και δεν βγάζω άκρη γιατί θα είναι στα κινεζικα γνωρίζετε? έχει κάποιος τον βραστήρα ρυζιού να μου πει για την ε…
-
Ολα αυτα ειναι ρυθμισεις της σειρηνας και καθε μοντελο εχει τα αντιστοιχα jumpers για να ρυθμιζεις πως θα συμπεριφερθουν πχ τα λαμπακια, το ταμπερ, η πτωση τασης κλπ. Σχετικα με τον διακοπτη της aqara οντως τον δοκιμασακαι λειτουργει χωρις μπαταρια καθως τραβαει ισχυ απο τη φαση του δικτυου. Ξεκιναω σκαψιματα στους σοβαδες αμεσα.
-
Παράθεση από Muros: “Παιδια καλησπερα σας, Ειμαι νεος στο forum και ψαχνω εδω και δυο μερες πως να κατεβασω το app στα ελληνικα MI Home για το security kit , αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες και απο που θα το κατεβασω... Μηπως ειναι μεσα στα ματια μου και δεν το βλεπω... Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω ” Δεν υπάρχει ελληνικη εκδοση ουτε security kit.