Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.

• Παράθεση από KostasK79: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δεν παίζει παντόφλα απλα θέλω να ξέρω αν μπορώ!! Πως μπορώ λοιπόν να το κάνω; Απο που; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η από το app ασφάλεια και μετά κλείδωμα εφαρμογών είτε από το μενού και εφαρμογές. Σε πάει βήμα βήμα μετά. Για την παντόφλα πλακιτσα κάνω. Και η δική μου έχει βάλει δάχτυλο.... Στο κινητό εννοώ φυσικά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από KostasK79: “Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση για το miui 9. Μπορώ να βαζω περιορισμό μια εφαρμογή για να ανοίξει να χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα; Και αν ναι , εγω για να ξεκλειδώσω το κινητό εχω δώσει 2 δακτυλικα αποτυπώματα.. Το ενα απ αυτά είναι της γυναίκας μου, για ευκολονοητους λόγους. Θα μπορούσα μια εφαρμογή πχ οι σημειώσεις να ανοίγουν μόνο με το ένα απ τα δύο δακτυλικα αποτυπωματα; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι οποίο θέλεις ορίζεις για τις εφαρμογέ…

• Παιδιά καλήμερα. Ήθελα να ρωτήσω αν για περάσω από την global stable στην κινεζική χρειάζεται να έχω ανοιχτό bootloader η μπορώ απλά αν πετάξω χύμα το αρχείο και το ανοίξω απ' την εφαρμογή αναβάθμισης. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 screenshot με τα εν λόγο app και την έκδοση.6adde17fdf7cf239903f6075e075955b.jpg6d98b482a1543c7355eeca3f442ca785.jpgfb0b0e06204b7c79d6cdcc3bfdb59046.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

insideman75 - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από insideman75: “9.2 για mi note 3?? ” Ε ναι αλλά δυστυχώς τα App που αναφέραμε πιο πάνω είναι πάλι απών τι να πω?” Γιατί να μην τα βάλουν? Εξάλλου μιλάμε για την official Sent from my MI 5s using Tapatalk” Ρε παιδιά εχω την 9.1.4 και όλα αυτά τα έχω κανονικά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από Thracia: “Στην προηγούμενη δεν υπήρχαν το calculator,notes,scanner σίγουρα! Δεν ξέρω αν έλειπε και κάποια άλλη! ” Και ο καιρός σίγουρα αυτόν ειδικά δεν τον έχω δει ποτέ στο Note 3... Πριν λίγο ήρθε ΟΤΑ η V9.2.1.0 Stable θα σας πω τα νέα έχω καλό προαίσθημα :D” 9.2 για mi note 3?? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σου παραθέσω σχετικό λινκ. Στη φωτό ΜΟΝΟ σκοράρει 94 πόντους στο βίντεο 82 και γενικό 90. Το σκορ στην φώτο είναι ανταγωνιστικό προς τις συσκευές που έγραψα. Σε άλλες λίγο σε άλλες πολυ. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από KostasK79: “Μόλις ντρόπιασα ενα Samsung s7 edge..! Τα στήσαμε δίπλα δίπλα και βγάλαμε την ίδια φωτογραφία (μέρα με συννεφιά) και στο mi note 3 ήταν καλύτερη! Μόνο το κόκκινο έδειχνε λίγο καλύτερα στο Samsung, τα πρόσωπα και συνολικά η φωτογραφία εδειχναν καλύτερα στο δικό μου! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατί σου κάνει εντύπωση; Στη φωτογραφία (και μόνο σε αυτή όχι στο βίντεο) ανταγωνιστές σου είναι τα note8 iPhone x και 8 plus τα p10 και mate 10 pro pix…

• Μόλις είδα ότι βγήκε νέα stable για Κίνα. Λέτε να έρχεται από πίσω και global και ακόμα περισσότερο Dev global??? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnnyman: “Παιδια απο tempered glass τι φορατε?” Για την ώρα κανένα. Δεν έχω βρει κάποιο που να αγκαλιάζει όλη την οθόνη του κινητού σωστά. Φυσικά τα προσέχω πολύ τα κινητά. 1 χρόνο το nikel το είχα χωρίς και δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Σας είχα υποσχεθεί μερικές φωτογραφίες σαν δείγμα και τώρα που έχω χρόνο είπα να βάλω μερικές. Σύντομα θα προσθέσω ένα συγκριτικό ανάμεσα στα note 3 και mia1 που ζητήσατε αν φυσικά το θέλετε άκομα φυσικά σε νέο νήμα. 314222f4e40ccc09c6bfb8fc5a6cf18a.jpg05b524ea8e2277afdc96cabed20872b3.jpg679f2f04cbff7974b969d296946d94a7.jpgb8ae1efea551d58cff9c5c166aeb527a.jpg9e84e97b842b498c719a5ce253dec44a.jpga8915cced426dbe1322bcf0730e2e263.jpg6d6ecab151093ae41a149ef31b1e9df3.jpg962d784bd0cdfe42132e…

• RE:

insideman75 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από John Athinaios: “Χεραιτε μόλις έγινε αναβάθμιση στο noye 4 της γυναίκας μου global stable mioui 9.2.2.0 αλλά το androit είναι στο 6 ακόμη και πήγε nougat 7 ξέρετε τίποτα; Ή δεν γίνονται μαζί αυτα” Το nikel δεν είναι στα πλάνα για Android 7 λόγο του mtk επεξεργαστή του. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε θα είσαι άρχοντας. 2+ άνετα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Loksias: “insideman75, ευχαριστούμε για την παρουσίαση. Μια διευκρίνηση σε παρακαλώ σχετικά με το "με την δική μου χρήση". Αν σου είναι εύκολο, γράψε ποια είναι η δική σου χρήση για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. ” Εχεις απόλυτο δίκιο. Λοιπον, τηλεφωνικές κλήσεις περίπου 45 λεπτα ανα μέρα. Ένα παιχνιδι μπάσκετ που παίζω περιπου 20 λεπτα το βράδυ πριν κοιμηθω, 30-45 λεπτα fb inst κτλ ανοιχτα gps συγχρονισμός wifi και την περισσότερη διάρκεια της μερας 4g (περίπου 8 ώρες επειδή δεν πι…

• Αν θέλει καποιος να θα μπορουσα να πω καποια στιγμη μερικα πράγματα και για το MiA1 που αγορα μαζι με το Note 3 για την γυναικα μου.. =============== Δεκ 19th 2017, 11:33am =============== Παράθεση από geoanto555: “Μπράβο @insideman75, πολύ αναλυτικό πόστ.. ” Ευχαριστω πολυ .

• Καλημέρα παιδιά. 5η μέρα με το note 3 και οι πρώτες εντυπώσεις μου ειναι εξαιρετικές. Η απόκριση του κινητού ειναι απολύτα ακαριαία. Οτι θέλεις το ανοίγει με ταχύτητές απίστευτες. Επειδη δε, εχει 6gb ram μπορεις να τις αφηνεις στα προσφτατα ανετα χωρις να τις σβηνεις με αποτελεσμα το γρηγορο να γινεται αστραπη. Η οθονη του. Τα χρωματα ειναι βαθια και εντονα . σε ενα ματι που δεν ειναι εμπειρο ανετα θα μπορουσε να την μπερδεψει με amoled. Τοσο εντονα. Τα χαλαει λιγο στο λευκο αν επιλεξεις την μεγ…

• Κάτοχος περήφανος του mi note 3 . To nikelακι μου πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ή καλύτερα στα χέρια της κόρης μου. Αγρατζούνιστο καθαρό με miui9 dev. Υπάρχει άραγε παιδιά νήμα για το νέο μου κόσμημα? Αντίστοιχο με αυτο εδω για το nikel? Επίσης όποιος το σκέφτεται το note3 μπορώ να του πω τις πρώτες μου εντυπώσεις οι οποίες ειναι... εξαιρετικές το λιγότερο.

• Παιδιά καλησπέρα. Χριστούγεννα ερχονται και λεω να αλλαξω το αγαπημενο μου nikelακι. Καλό χρυσό αλλα mtk οπότε update σοβαρο οχι. Ηθελα την γνώμη σας για τον αντικαταστάτη του. Περιμένα με ενδιαφέρον τα note 5 αλλα απογοήτευση. 625. ΠΑΛΙ!. Όποτε λέω να παω σε mi note 3 πρώτον για την κάμερα και δεύτερον για τον 660. Πιστέυετε οτι ειναι καλή λύση για μια ουσιαστική αναβάθμιση? Αν όχι τι προτείνετε? Ευχαριστώ για το βήμα και για τις όποιες απαντήσεις σας.

• Παράθεση από insideman75: “Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Απ οτι ηξερα και το χ και το νικελ εχουν χ20 στα 2.1 , για το θεμα του μοντεμ οχι δεν το ηξερα.. Μαλλον εκανα λαθος ” Μολις το ειδα... το χ εχει adreno 506 gpu ενω το νικελ mali 880 ok

• Παράθεση από osalonikios: “Γιατι δεν έχουν το ίδιο hardware. Διαφέρουν και σε μοντεμ και το βασικότερο σε επεξεργαστή. ” Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Απ οτι ηξερα και το χ και το νικελ εχουν χ20 στα 2.1 , για το θεμα του μοντεμ οχι δεν το ηξερα.. Μαλλον εκανα λαθος