Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
USB Tethering
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από nickpsar: “Παράθεση από NasDriver: “Για δες αυτό μήπως βοηθήσει ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi ” Θα το δοκιμάσω ευθύς αμέσως thnx ” Κανένα νεότερο; ” Ουδέν νεότερο από το μέτωπο Ήθελα να αποφύγω τη σύνδεση με wifi dongle αλλά μάλλον είναι μονόδρομος.
-
USB Tethering
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για δες αυτό μήπως βοηθήσει ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi ” Θα το δοκιμάσω ευθύς αμέσως thnx
-
USB Tethering
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα!!! μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα τελικά να περάσω την rom της κοινότητας και πραγματικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του mipad 2. Πριν 2 εβδομάδες αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω με το mi drone 4k. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω το tablet με το χειριστήριο γιατί ,αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του usb tethering στο mipad. Ψάχνοντας στο νετ δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό και το πρόβλημά μου παραμέν…
-
Παράθεση από tsak612: “Καλησπέρα, λίγο τη βοήθειά σας, τα έκανα όλα με βάση τον οδηγό και τα σχόλια του diamantious και έχω κολλήσει στην παρακάτω φώτο με το Volume up δεν μπαίνει σε twrp. Ευχαριστώ ” Ως δια μαγείας και εγώ δεύτερη μέρα έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο. Δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω και να μπω σε twrp. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ Νίκος
-
Παράθεση από sakis112: “εχω παραγγειλη το πατινι Μ365, από το tomtop, και από τις 25/7, είναι κολλημενο στην Πολωνια. στο σαιτ γραφει, ότι αυτοι πληρωνουν το τελωνειο. στην αναζητηση γραφει " ready for UPS ". ” Φίλε μου δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Σήμερα παρέλαβα το mi drone όμορφα και ωραία και όπως προανέφερα μέσω UPS από Ολλανδία και γενική ταχυδρομική προς Έδεσσα. Και αυτή ήταν η πορεία του δέματος ======================================== Κατάσταση Πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα…
-
Παράθεση από christos8972: “Καλημέρα! Μου παραδόθηκε το πρωί δεματακι στον χώρο μου. Παραγγελία 26.06 από gearbest μέσω Αυστρίας. Xiaomi mi box 48 ευρώ αν θυμάμαι καλά! de7565ae76ccb529f62f70409e368316.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από ak2768: “Xiaomi tv box international έκδοση από gearbest με austria post, πέρασε κανονικά και με το νόμο τελωνείο, τιμή αγοράς 60€, κόστος τελωνείου 14,40€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμου Σύνολο επιβάρυνσης 29,40€ και αναμον…
-
Παράθεση από christos8972: “Παράθεση από nickpsar: “Παράθεση από christos8972: “Καλημέρα! Μου παραδόθηκε το πρωί δεματακι στον χώρο μου. Παραγγελία 26.06 από gearbest μέσω Αυστρίας. Xiaomi mi box 48 ευρώ αν θυμάμαι καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα 48 ήταν τα του τελωνείου?Περιμένω και εγώ ακριβώς το ίδιο δέμα οπότε να προετοιμάζομαι ψυχολογικά ” Τα 48 ήταν του gearbest, το δεματακι μου ανοίχτηκε μεν από τον τελώνη, ξεγλυστρισε δε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 …
-
Παράθεση από pit13: “Παιδιά έχει κανένας σας παραγγείλει από tomtop.com; ” Το Σάββατο έκανα την πρώτη μου παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και συγκεκριμένα το Mi Drone 4k με μια έξτρα μπαταρία (ξεχωριστή αποστολή). Στην περιγραφή του drone έγραφε ότι πληρώνουν αυτοί τους φόρους για αποστολή εντός της Ευρώπης. Την Κυριακή έφυγε το δέμα από την αποθήκη τους στην Κίνα και εχθές έλαβα mail ότι είναι στην Ολλανδία και γίνεται μεταφόρτωση στην UPS. Μέχρι να φτάσει στην Ολλανδία δεν είχα λάβει …
-
Παράθεση από christos8972: “Καλημέρα! Μου παραδόθηκε το πρωί δεματακι στον χώρο μου. Παραγγελία 26.06 από gearbest μέσω Αυστρίας. Xiaomi mi box 48 ευρώ αν θυμάμαι καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα 48 ήταν τα του τελωνείου? Περιμένω και εγώ ακριβώς το ίδιο δέμα οπότε να προετοιμάζομαι ψυχολογικά
-
Παράθεση από sakis112: “Δεν είχε επιλογή για Ευρωπαϊκή αποθήκη, μόνο από Κίνα. Το tracking number γιατί είναι 0000000. ?????? =============== Ιουλ 16th 2017, 10:38pm =============== Στο email που μου έστειλαν γράφει,,. Shipping Methods: yunexpress Dulunche Channel. Μόλις τώρα, έστειλα email , ζητώντας να ελέγξουν το tracking number, και να μου το στείλουν. Την μεταφορική, την ξέρει κάποιος??? =============== Ιουλ 16th 2017, 10:48pm =============== By the way, your order maybe shipped out with se…
-
@sakis112 Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε με το συγκεκριμένο κατάστημα. Και εγώ έκανα παραγγελία το mi drone από το TomTop στα 405 € και μου έστειλαν μαιλ εχθές ότι το δέμα έχει αποσταλεί χωρίς tracking number. Είναι βέβαιο ότι έρχεται από Ευρωπαική αποθήκη του καταστήματος. 3-6 εργάσιμες δηλώνουν ως χρόνο παράδοσης οπότε δεν έχουμε απλά να περιμένουμε.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΚαλή περίπτωση και μέσα στο εύρος χρημάτων που διαθέτεις είναι το Xiaomi Mi TV Box. Στα 59 ευρώ από το GB δεν νομίζω να παίζει κάτι καλύτερο. Ήμουν και εγώ σε φάση αναζήτησης μέχρι και χθες .
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Εδώ και ένα περίπου μήνα κάτοχος αυτού του φανταστικού ρολογιού. Έχω 25 καταγεγραμμένες running activities μέχρι στιγμής από 5 έως 10 Km. Δύο προβληματάκια έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Το πρώτο αφορά στην καταγραφή της διαδρομής η οποία έχει απόκλιση από την πραγματική αλλά και από το garmin forunner 610 που χρησιμοποιώ που και που ταυτόχρονα για να εντοπίσω τυχόν διαφορές τους. Για παράδειγμα τρέχω 20 στροφές στο εθνικό στάδιο και ενώ το garmin στην αποτύπωση της δι…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣε flashsale από εχθές στο gearbest 109.44 η international έκδοση Your order has been submitted successfully Σε αναμονή λοιπόν για την παραλαβή
-
Xiaomi mi drone 1080
ΜήνυμαΠαράθεση από jali: “Εχω παραγγείλει ενα Mi Drone περα ότι την πάτησα γτ το κατάστημα μου το έστειλε με DHL και πληρωνω εκτελωνισμο θα ήθελα να μαθω αν μπορώ για το live view να εχω ταμπλέτα και οχι το τηλέφωνο μου. Επίσης ξέρει κάποιος αν χρειάζεται δεδομένα 4g/3g και GPS στο κινητό ή το ταμπλετ ? Και αν για να στηρίξω το ταμπλετ θέλει κάποιο έξτρα accessories? Με την πρώτη ευκαιρία οταν παρω το drone θα ανεβασω ένα άρθρο σχετικά. ” Πως πήγε το τελωνείο τελικά? Με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκρ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από astrah: “Μπορείς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή ακολουθώ βήμα προς βήμα τις οδηγίες χρησιμοποιώντας τον υπάρχων λογαριασμό, σωστά?