Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από chrdes: “Υπάρχουν 2 απόψεις εξ ίσου τεκμηριωμένες που δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε τελικά στο ποιος φταίει. Ίσως και οι δύο. Και η Google και η Xiaomi. Η πρώτη λέει ότι εδώ και 3 χρόνια όλες οι ρομς δούλευαν και ενημερώνονται κανονικά οι gapps. Η Xiaomi δεν άλλαξε κάτι άρα αφού δεν δουλεύουν τα τελευταία updates κάτι έκανε η Google, άρα φταίει αυτή. Η δεύτερη λέει ότι τα updates γίνονται με άλλες roms εκτός miui όπως επίσης γίνονται σε κάτι παμπάλαια κινητά με Android 4.2 που δεν έχου…
-
Παράθεση από Takalas: “Χρονια πολλα στην κοινοτητα κι απο μενα! Εχω κι εγω ιδια προβληματα με το RN2 μου, συγκεκριμένα: 1)με την εγκατάσταση των gapps, 2)το κινητο κάνει πολυ ωρα να ανοιξει (δεν το εχω μετρήσει ακριβως ποσο :p) 3)αλλα και επίσης κάτι που κανείς δεν ανέφερε, το κινητό κλείνει σε άκυρες στιγμές χωρίς να έχει χαμηλή μπαταρία. Πριν κανα μήνα του άλλαξα μπαταρία με μια πορτοκαλί (αρκετά παρόμοια με την οριτζιναλ αλλά με έτος κατασκευής 2018, συμπεράσματα δικά σας) απο σκρουτζομάγαζο …
-
Από ότι κατάλαβα το τελευταίο διαστημα... Μόνο το miui recovery καθαρίζει σωστά την cache για το κινητό μας. Τα προβλήματα με την αργή επανεκκίνηση μόνο καθώς εσβηνες την cache από miui recovery έστρωνε. Όσες φορές καθάρισα την cache με το twrp δεν είχε επίδραση στην αργή επανεκκίνηση. 7-8 λεπτά κάθε φορά να ανοίξει το κινητο.
-
Παράθεση από Sof: “προς ενημερωση και συμμορφωση.ειχα απενεργοποιησει ολα τα προγραμματα της google ωστε να μην ενημερωνονται.το κινητο πηγαινε σφαιρα.χτες ειπωθηκε οτι οι χαρτες αναβαθμιζονται.εκανα χειροκινητη αναβαθμιση και απο χτες το βραδυ το κινητο για να κανει επανεκκινηση θελει 8 λεπτα ακριβως χρονομετρημενα.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον ” βαλε το stock recovery του MIUI με τη βοήθεια του spflash tools. Μόνο το recovery. Μπες μετά στο recovery και κανε wipe cache. Άνοιξε το κινητό σου να επιβεβαιώσεις …
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
pechr - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕβαλα κι εγώ το ίδιο pin. Δοκίμασα 3 φορές και τώρα μπλοκαρε.. Τώρα το TWRP ζητάει το PUK .
-
Δημιούργησε πρώτα την διπλότυπη. Μετα δώσε τα δικαιώματα που πρεπει. Υστερα άνοιξε την εφαρμογή ώστε να προχωρήσεις σε ενεργοποίηση. Εγω εδώ και καιρό δουλεύω διπλοτυπες εφαρμογές. Επίσης το ότι σου δημιούργησε και κλώνο στις ρυθμίσεις google, αυτο είναι φυσιολογικό. Έτσι δουλεύει. Ξέχασα να σε ρωτήσω το πιο βασικο. Οι επαφές σου είναι στο τηλέφωνό η στη κάρτα SIM;
-
Παράθεση από Nikko: “Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω 2 ερωτήσεις... Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει και στις 2 sim 4G; και ένα δεύτερο... μέχρι τώρα είχα τη δεύτερη whats up για ιντερνετ viber και την πρώτη vodafone για ομιλία ως βασικό αριθμό που οι περισσότεροι έχουν. Θέλω να απαλλαγώ σιγά σιγά από το whats up. Μέχρι να γίνει η μετάβαση λόγω αναβάθμισης συμβολαίου vodafone με αρκετά data, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το viber με 2 νούμερα; Σπάω το κεφάλι μου πως να το κάνω ” Κανε αυτό που σου έγραψε ο …
-
δεν υπαρχει logout στο play store. Δεν υπηρχε ποτε. Με το που συνδεσεις ο κινητο ως προφιλ στο email σου τοτε ολες οι εφαρμογες Google τραβουν απο εκει δεδομενα λογαριασμου. Συνεπως logout μπορεις να κανεις μονο απο τις ρυθμισεις/ συγχρονισμος επιλεγεις την Google και κανεις καταργηση λογαριασμου. Απο εκει και επειτα μπορεις να ξαναβαλεις παλι το ιδιο mail ωστε να φθασεις στις οδηγιες που σου ειπε ο @amavroudis
-
Παράθεση από kinezakias: “Eιναι δυνατόν τοσο καιρο να ειναι γνωστα τα θεματα του RN2 και η μαμά να μην ασχολειται;Οκ,να παμε σε αλλο μοντελο αφου ετσι μας εξωθουν,αλλα ετσι οπως απαξιωνουν τους κατοχους RN2 σκεφτηκαν πως ισως καποιοι να την κανουν για αλλες πολιτειες; ” Πολύ σωστή σκεψη, μου πέρασε από το μυαλο. Θα κάνω υπομονή να δω μήπως και επόμενα μοντέλα θα αντιμετωπίσουν ίδια προβλήματα πριν αποφασίσω να αγοράσω νέο xiaomi. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αγοράσω ένα νέο xiaomi και σε 2…
-
Εχω ένα lenovo με custom rom miui 4 και ενημερώνονται μια χαρά οι εφαρμογες στο playstore. Κρατήστε το αυτό ως δεδομενο. Άρα δεν είναι θέμα ενημέρωσης του MIUI ή καποιας νέας πολιτικής της Google. Οι σκέψεις μου κατευθύνονται σε πρόβλημα του συγκεκριμενου MTK επεξεργαστή μας και σε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των εφαρμογών και του επεξεργαστή. Αν και δεν ξέρω πως μπορούν και αν μπορούν να συσχετιστούν αυτά τα δύο.
-
Παράθεση από thomas01: “Έβαλα μόλις τη Mokee και οι google apps εγκαθίστανται κανονικότατα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά προέχει να είναι λειτουργικό το κινητό, που στην πράξη δεν ήταν πλέον τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά. Ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί από τη xiaomi. Διαφωνώ με το φίλο Χρήστο, pechr, δεν είναι θέμα της google, για κάποιο λόγο η xiaomi δεν υποστηρίζει πλέον το hermes. ” Παράθεση από chrdes: “Πριν από λίγο πήρα στα χέρια μου ένα παλιό hauwei με Android 4.4.2 Το έκανα fac…
-
Ολες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά ακόμη και αν δεν δέχονται ενημέρωση. Εκτός απο 2 συγκριμενες. Η εφαρμογή Google και το Google Drive που αρνούνται να ανοίξουν αν δεν έχουν ενημερωθεί ήδη. Ειδικά το google drive που συνηθιζουμε να ανεβάζουμε πολλά χρήσιμα αρχεία που θέλουμε να έχουμε καθοδον, είναι μεγάλο πρόβλημα.