Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Μετά από καιρό αποφάσισα να γράψω κι εγώ στο σχετικό topic και να μοιραστώ την εμπειρία μου από τις μέχρι τώρα αγορές μου: - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: 1η αγορά: RN3Pro / 2η αγορά: Redmi 3S International Version / 3η αγορά: δύο Xiaomi Powerbanks 10.000mAh & 20.000mAh - Την ημερομηνία αγοράς: 1η: 26.08.2016 / 2η: 01.11.2016 / 3η: 01.11.2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 για τις 2 πρώτες αγορές, η 3η…

• RE:

PeLiGaNg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “βαλε βγάλε τα ακουστικά με διαφορετική συχνότητα αργά και πιο γρήγορα να δεις αν ξεκολλήσει αλλιώς επαναφορά εργοστασιακων” ΟΚ μόλις ξεκολλησε από μόνο του. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “reboot έκανες;” Ναι και reboot και απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση αλλά εξακολουθεί να το δείχνει και μετά το άνοιγμα μου βγάζει και την ειδοποίηση να μπω να ρυθμίσω τις επιλογές των ακουστικών Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!! Έχω ένα θεματάκι τις τελευταίες ώρες. Μίλησα κάποια στιγμή το μεσημέρι με handsfree, έπειτα τα έβγαλα αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται το εικονίδιο πάνω δεξιά σαν να τα φοράω ακόμα. Αποτέλεσμα; Όταν παίρνω τηλ. δεν ακούω από το ηχείο, ούτε όταν παίζει βιντεακι ακούγεται τπτ, μιας που "υποτίθεται" ότι θα άκουγα από τα ακουστικά. Έχει κανείς καμία ιδέα;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nik68: “Παράθεση από demakhs: “άμα περιμένεις λίγες μέρες να το πιάσω στα χέρια μου, για λογαριασμό μιας γνωστής μου, θα σε ενημερώσω... για καλό το έχω!! ” Εν αναμονή λοιπόν! Δείχνει καλούτσικο πάντος” Το πήρα κι εγώ στην αδερφή μου πάντως με Off Dev από Vickmall και είναι μια χαρά (το 3/32 με ~127€ βέβαια αλλά ΟΚ) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “και για τι τάξης διαφορά μιλάμε? atto-? femto-?? pico-??? nano-???? micro-????? milli-?????? centi???????” Μία μικρή διαφορά φάσης π/16 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από venioni: “Η τελευταία dev 6.11.24 εχει ολα τα χαρακτηριστικα να γινει official stable σταματησαν και τα μικροκολληματα στο scroll. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα, εγώ έχω θέμα με το αποτύπωμα ξεκλειδώματος. Μου φαίνεται ότι δεν πιάνει όσο γρήγορα και εύκολα έπιανε πριν. Το έσβησα και ξαναφτιαξα καινούριο αλλά πάλι τα ίδια. Δεν είναι και ιδιαίτερα ενοχλητικό απλά το αναφέρω μιας και υπάρχει μια σχετική διαφορά με την 6.11.3 που είχα πριν. Στάλθηκε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@kostasz Είναι πιθανό αυτό, και εγώ με no name ακουστικά με ακούνε λες και είμαι μέσα στο πηγάδι, πιθανόν να θέλει τα γνήσια.” Έχω κι εγώ θεματάκι με τα ακουστικά, δεν με ακούνε πολύ καθαρά παρόλο που έχω XIAOMI. Στην αρχή με άκουγαν κομπλέ ίσως και πιο καθαρά από ποτέ, αλλά κάποια στιγμή κόπηκε αυτό. Ή ψιλοχάλασαν μέσα σε ένα μήνα ή φταίει κάποιο update (έχω την 6.10.13 beta) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kwwstas80: “εδω?γνωριζει κανεις την αξιοπιστια του σαιτ?πληρωμη μεσω καρτας δεχετααι,οχι paypal ” Τι εννοείς; Ποιο site? Σε έχασα.. ” Αν εννοείς το vickmall που αναφέρω παραπάνω, εγώ μέσω Paypal αγόρασα και ήταν όλα κομπλέ και θα σου πρότεινα να κάνεις κι εσύ το ίδιο για να είσαι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο.

• Καλημέρα! Πάντως και το δικό μου που ήρθε εν τέλει "πειραγμένο" δεν μου έχει βγάλει τπτ προς το παρόν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του λόγω δουλειάς (και βαρεμάρας ίσως) και επειδή κάτι τέτοιο βλέπω να κάνω και όταν έρθει της αδερφής μου, έλεγα να της πάρω κάτι εύκολα χρησιμοποιησιμο τουλάχιστον για αρχή κι αν χρειαστεί κάτι μελλοντικά θα ακολουθήσω όλους τους οδηγούς του forum για το απαραίτητο σκάλισμα/μοντάτισμα. Οπότε αν πάρω το 3S Internatioanl Version από τη μάνα του χωρίς χέρι-μα…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από PeLiGaNg: “ ” Αν το πάρεις και με . global dev θα έχει και Ελληνικά ” Σε ευχαριστώ. Το ξέρω για την Global Dev μιας που έτσι έχω πάρει κι εγώ το RN3Pro απλά ήθελα να δω αν ξέρει κάποιος το International Version 3s που παρέθεσα στο link γιατί στο συγκεκριμένο δεν σου δίνει επιλογή rom (global dev/stable/chinese) αλλά αναφέρει στον τίτλο του ότι έχει greek language και δέχεται ΟΤΑ updates.

• Καλησπέρα σε όλους. Μετά από σύντομη συζήτηση με τον Χρήστο (@pechr) μπαίνω και εδώ να θέσω το ερώτημα μου. Θέλω να πάρω το 3 pro ή 3S για την αδερφή μου αλλά δεν έχει καμία επαφή με το αντικείμενο (για αλλαγές rom κλπ) - όχι ότι έχω εγώ αλλα λέμε τώρα . Ποιό προτείνετε να πάρω; Να σημειώσω ότι καλό θα ήταν να έχει και ελληνικά για τον λόγο που προανέφερα ότι δεν έχει και πολλή επαφή. Αυτό που βρίσκω στο vickmall Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Gold είναι οκ; Σας ευ…

• Συγχαρητήρια σε όλη την παρέα κι από μένα! Ευχαριστώ πολύ και για το δωράκι μου! Δυστυχώς άργησα να έρθω και δεν τα είπαμε και ιδιαίτερα με τους παρόντες αλλά την επόμενη φορά θα είμαι on time!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μέσα κι εγώ ρε μάγκες!!! Όχι τπτ άλλο δλδ... Για να μην λείπει ο πιο άσχετος Xiaomi-er του forum..

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Παράθεση από astrah: “ ” ” Απενεργοποίησα κι εγώ το prevent pocket dials και δεν μου ξαναέβγαλε την ένδειξη "dont cover this area of the phone" αν και δεν το έχω πολύτσεκάρει γιατί είμαι στο γραφείο ακόμα. Ωστόσο, πάλεψα να δω τί παίζει με τον proximity sensor και δεν με αφήνει να πατήσω ok για το calibration και το βγάζει error. Κάνω εγώ καμιά λαλακία ή έχει κάνα θέμα;

• Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω το κινητό 2 μέρες (RN3pro-ήρθε με Off Dev και έκανε update με το που το άνοιξα σε 6.8.18 beta) και έχω παρατηρήσει από χθες το βράδυ ότι τρώει κάποια κολλήματα ο σένσορας που σβήνει την οθόνη όταν το βάζω στο αυτί αλλά δεν ξανανάβει όταν το βγάζω από το αυτί (ή όταν ακούω ηχητικό μνμ στο whatsapp όταν βγάλω το κιν από το αυτί αυτό συνεχίζει να το παίζει ενώ κανονικά θα έπρεπε να σταματάει και να ανάβει η οθόνη). Γνωρίζετε σε τί μπορεί να οφείλεται; Edit: κάποιες φο…

• Παράθεση από soulg: “ @PeLiGaNg εγώ αυτή έχω και πάει μια χαρά το τηλέφωνο. ” Ευχαριστώ αδερφέ.. Κι εμένα μια χαρά θα είναι λογικά! Παράθεση από soulg: “Τώρα ότι με τρώει να βάλω global official stable MIUI 8 με τρώει. Την αμαρτία μου τη λέω.... ” Εγώ θα αράξω λίγο για αρχή μιας που θέλω αρκετή δουλίτσα και διάβασμα και βαριέμαι λίγο συν του ότι θα φύγω και για διακοπές μεθαύριο οπότε καλό χειμώνα

• Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα στην παρέα! Το πρωί παρέλαβα το RN3pro από vickmall με παραγγελία ξημερώματα Παρασκευής (από EU Warehouse). Τώρα μπήκα σπίτι και το άνοιξα. Το είχα παραγγείλει με Off Dev όπως μου είχατε πει και ήρθε με 6.7.29 αν δεν κάνω λάθος και τώρα κάνει update με το που συνδέθηκε wifi σε 6.8.18. Είμαι καλός; Θα χρειαστεί να κάνω και τίποτα παπάδες ή προς το παρόν αράζω;

• Παράθεση από Flightcaptain: “Να αφήσω τη rom έτσι όπως είναι ή να την αλλάξω? ” Γεια χαρά, όχι ότι είμαι ειδικός_τουναντίον θα έλεγα_αλλά από ό,τι βλέπω έχεις unofficial rom όποτε πρέπει να την αλλάξεις. Τώρα για τα πως και τα γιατί αναμένεις στην οθόνη σου για να σου απαντήsουν οι ειδικοί...ξέρετε εσείς μην κάνω tag..

• Παράθεση από osalonikios: “Μπερδεμενο το βλέπω το site. Android 6.0 σε Redmi Note 3? H τιμή του είναι νορμαλ προς ακριβή. Με 150-155 παίρνεις στο 3/32. ” 150-155 3/32 όντως;; Πού αδερφέ; Ε'ιναι αξιόπιστο; Γιατί από ότι ψάξιμο έχω κάνει και ό,τι έχω διαβάσει εδώ από όλα τα παιδιά πιο πολύ με τραβάει το vickmall με 175-180