Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 226.

• Μπορεις να σβησεις καποια απο αυτες τις 3? Δημιουργει τετοιο event οταν εχουμε βαλει ημερομηνια γεννησης σε μια επαφη.

• Αυτο το προβλημε το χω και γω με την 8,1,3. σε RN2. Δε μπορω να απενεργοποιήσω τις Ινδικες γιορτες. Επίσης δε μπορώ να βρω με τιποτα πως κανω copy/share ενα calendar card οπως λεει και στο changelog

• στο reminder εχει by default συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα. μπορουμε να βαλουμε δικό μας? πχ δεν εχει 2,3 ή 4 ωρες reminder. Υπαρχει τροπος να καθοριζουμε δικα μας? =============== Ιαν 2nd 2017, 12:50pm =============== ρε παιδια στην 8.1.3 πως κανουμε copy share ενα calendar event?

• Ρε παιδια περασα την 8,1,3 στο RN2. Ενας βασικος λογος ηταν που διαβασα στo changeog οτι μορω να κανω share calendar events. Αλλα δε βρισκω πως!! Μηπως καταλαβα κατι λαθος? Επίσης χαθηκε το root !!! Την νεα rom την περασα ως αναβαθμιση απο 8,0 μεσω του updater οχι μεσω recovery twrp και δεν εκανα κανενα wipe. Καμμια ιδεα? Edit: Για το root ξαναφλασαρα το SU απο TWRP. Παλι δεν εκανα wipes αλλα ειμαι και παλι root. Για το πως κανουμε share calendar events ομως ακομα δε το βρηκα

• RE:

elpa02 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από titikos: “Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει μπαταρία για το Note 2 και να του βγήκε καλή? Αν ειναι δυνατον ας μα πει και το site Ευχαριστώ” Λίγες σελίδες πίσω έγινε κουβέντα για μία nohon. Την πήρα την έχω πάνω 3 μέρες...δε είδα καμμιά διάφορα παρότι καινούρια ενώ ή μαμά ειναι 8 μηνών. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• και γω ειχα αυτο το θεμα με την μεταφορα της κλησης οταν ηταν συνδεδμενο το RN2 με bt συσκευη οταν ειχα stable MIUI 7 (7,1,0). Τωρα με την 8,0,1,0 stable εκτος απο αυτο το θεμα εχω και το εξης επιπελον. Κατα την πρωτη φορα που πηγα να κανω pair το τηλεφωνο με την ιδια συσκευη μου ζητησε να αν θελω να την κανω Trusted ωστε να ξεκελιδωνει το τηλεφωνο απο αυτην. δεν εγινε την πρωτη φορα αλλα εκτοτε οσες φορες και αν προσπαθησα δε εμφανιζει καν το μυνημα συτο . Εσβησα και εκανα unpair και απο τις 2 …

• Το θέμα με το wifi hotspot είναι γνωστό ή μόνο σε μένα έτυχε? Ετρεξα και το df tethering fix αλλά βέβαια χωρίς αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς δε συνδέονται καν άλλες συσκευές με το rn2!! Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς το ξεκλειδώμα με bt ? Σε μένα δεν εντοπίζει συσκευές ακόμα και αν είναι paired με κάποια και ηδη συνδεδεμένο την στιγμή που ψάχνει... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Μετά από 2 μέρες με την stable MIUI 8 έχω κάτι θεματακια ( σε σχέση με 7.1.2 stable) και μη τυχόν υπάρχει κάνα workaround. Το ένα έχει να κάνει με το wifi tethering. Ανοίγω το hotspot και συσκευές που με την προηγούμενη συνδεόταν τώρα απλά βλέπουν το δίκτυο αλλά ούτε λόγος για σύνδεση. Το άλλο με το Bluetooth. Γενικά παίζει αλλά δε δουλεύει το unlock with Bluetooth device. Δε βλέπει συσκευές για να τις κάνω trusted. Αυτά για την ώρα και κάτι ακόμα που δε μου ερχεται Sent from my Redmi Note 2 usi…

• Φαντάζομαι τα notifications όλα τα δεις ενεργά για το viber!? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edit :αλλού πήγαινε το ποστ

• Καλησπέρα, πέρασα την stable MIUI 8, και αντιμετώπιζε το εξής. Όταν λαμβάνω στον messenger app του fb μύνημα έρχεται το notification κανονικα παταω πάνω αλλά δεν ανοίγει ή εφαρμογή. Μέχρι το φλασαρισμα δούλευαν όλα καλά. Κατά πού να κοιτάξω? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Μπαρα ειδοποιησεων

Μήνυμα

Καλημερα, απο μια εφαρμογη στο τηλεφωνο λαμβανω ειδοποιήσεις. Ομως ενω λαμβανω πχ 3-4 μαζεμενες βλεπω μονο την τελευταια οταν τραβηξω την μπαρα ειδοποιήσεων κατω, ενω εχει και ενα αριθμο διπλα στην ειδοποιηση , φανταζομαι οτιεχει να κανει με τον αριθμο των ειδοποιήσεων. Πως θα δω τις ειδοποιήσεις ξεχωριστα (γιατι αν πατησω πανω σε αυτη που εμφανιζετε θα ανοιξει η εφαρμογη θα πρπειε να κανω Login και να ψαξω να δω τι εγινε) ?? 7.2.1.0 Stable

• αυτό => Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• εμενα μου κανει το εξης τωρα τελευταια. Ενω δουλευει ωορμαλ το τηλεφωνο απο καποια στιγμη και μετα που δεν εχω καταφερει να την συνδεσω με συγκεκριμενη ενεργεια το τηλεφωνο σα να κανει mute το μικροφωνο. Στις κλησεις τουλαχιστον. Δε με ακουνε. Στρωνει μονο με επανεκκινηση. Φοραω την 7.2.1.0 stable. Να δοκιμασω να φλασαρω καποια αλλη?

• Με το number fix τα χα φτιάξει και εγώ στο αρχικό σεταρισμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ναι. Έτσι το ξεκίνησα το τηλεφωνο. Αλλά στη πορεία δεχομουν μυνήματα χωρίς το +30 και ενώ ήταν ο αριθμός σε επαφή μου έβγαζε άγνωστο. Για το λόγο αυτό έβαλα 2 φορές το ίδιο αριθμό. Αν το σβήσω θα βρεθώ στην ίδια αρχική κατάσταση να μη ξέρω ποιος μου χει στείλει μυνημα κάθε φορα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από elpa02: “ Ήταν το πρώτο που έκανα αλλά δεν λύνει το θέμα 100%. Αυτό λέω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μήπως επειδή έχεις διπλές επαφές ? Δεν δοκιμάζεις να διαγράψεις όσες είναι διπλές ?” Δεν έχω διπλές επαφές. Απλά αναγκάστηκαν σε κάποιες επαφές να βάλω το ίδιο αριθμό τηλεφώνου και με το +30 και χωρίς, γιατί κάποια sms έρχονται χωρίς το +30 και τα εμφανίζει ως αγνωστα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Σε μένα με την τελευταία dev rom δείχνει κανονικά το όνομα υης επαφής στα μηνύματα.” Έχω την 7.2.1.0 stable. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Number fix...υπάρχει στις εφαρμογές και περνάει αυτόματα το +30 σε όλες τις επαφές :)” Ήταν το πρώτο που έκανα αλλά δεν λύνει το θέμα 100%. Αυτό λέω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ρε παιδιά με το +30 στους αριθμούς υπάρχει λύση ? Εντάξει με την εφαρμογη αλλάξανε τα νούμερα με το +30 μπροστά αλλά στα μυνήματα έχω θέμα. Και κυρίως όταν μου έρχεται μύνημα απο το πάροχο για αναπάντητη κλήση. Αλλά και στα sms έχω θέμα. Σε μερικές επαφές ε χω sms χωρίς το +30. Κατέληξα σε πολλές επαφές να έχω το ίδιο τηλέφωνο 2 φορές καταχωρημένο αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Redmi note 3 bluetooth + car audio issue

elpa02 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Εγώ σε παρόμοιο πρόβλημα ανακάλυψα ότι τουλάχιστον στο pairing έχει σημασια σε ποια συσκευή θα είναι πρώτα ανοικτο το Bluetooth. Δηλαδή ενεργοποιείς στο κινητό μπαίνεις μέσα και μετά ανοίγεις αυτοκίνητο. Ή το ανάποδο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk