Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 167.
-
Μπράβο παιδιά, εκπληκτική ρομ... Σχετικά με την επίσκεψη στο ιατρείο, συμφωνώ για το κρεβάτι.
-
Παράθεση από arist1976: “Σήμερα να περιμένουμε καινούρια ρομ; ” Τσέκαρε το email σου αγορινο. ☺
-
Εν αναμονή λοιπόν ☺
-
Σωστός ο Χρήστος. Ακριβώς αυτό το πράγμα είναι μια dev rom. Κι εγώ βλέπω μεγαλύτερη αυτονομία συσκευής. Και πάλι μπράβο στα παιδιά.
-
Παράθεση από dimi1982: “Πλέον κι εγώ με gtv 6.2.25 dev! Αν και με ταλαιπώρησε λίγο η όλη διαδικαδια,στο τέλος όλα καλα! Φλασαρα από twrp το super user που είχε μέσα και ειμαι οκ! Αρχικά κατάφερα και μπρικαρα τη συσκευή περνώντας official stable 7.1.8,μετά με άλλο sp flashtool το επανέφερα πέρασα την τελευταία official dev(με τον updater)και παλευα κάνα δίωρο να ξεκλειδωσω bootloader ώσπου τα κατάφερα! Μετά άλλο ένα δίωρο για να βάλω την gtv,δεν ξέρω γιατί άλλο δεν προχωρούσε η διαδικασία και στο…
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από stakhs: “Όντως, απο τη στιγμή που δεν έχουμε micro sd, η καθαρή εγκατάσταση απο twrp είναι θεματακι. ” Mάλλον μέσα στο wipe-advanced wipe τικάρουμε όλες τις επιλογές εκτός του internal storage και sd card. Έπειτα επιστρέφουμε αρχικο μενού, πατάμε install και φλασάρουμε τη ρομ. Admin, σωστά; Υπάρχει πρόβλημα που κάνουμε απλά delete και όχι format για τη συνέχεια; ” Ναι αλλα αν θελεις να διαγράψεις τα πάντα στην internal εκτος της rom; Επίσης, την απορία σχετι…
-
Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από ninjamoz: “για να περασουμε το update πρεπει να καταβασουμε 814mb ή υπαρχει κατι αλλο? ” Aν δεν έχεις κάνει αλλαγές στα mods, μπορείς να κατεβάσεις μόνο το ΟΤΑ που είναι μόνο οι αλλαγές από την προηγούμενη. ” την κατεβασα ολη τελικα . ota που ειναι? ” Με το που γίνεις vip, θα έρχεται η ρομ στο email σου, την κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση.
-
Όντως, απο τη στιγμή που δεν έχουμε micro sd, η καθαρή εγκατάσταση απο twrp είναι θεματακι.
-
Καλημέρα, για αλλη μια φορά, μπράβο στην ομάδα. Εντυπώσεις μετα απο λίγες μέρες.
-
Μόλις περασα κι εγώ την τελευταία ελληνική ρομ. Η λέξη συγχαρητήρια είναι λίγη μπροστά στη δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά. Το λιγότερο που μπορεσα να κανω, ειναι να γινω vip μέλος για ενα χρόνο εως ένδειξη σεβασμού και ενίσχυσης. Και πάλι, πολλά μπράβο σας. Κάτι αλλο, το su.zip απο που το κατεβάζουμε για να το κάνω φλας μεσω recovery;