Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Παράθεση από iakoboss7: “εγω θελω να ρωτησω πως βρίσκεις την καταναλωση μπαταριας στην cm13 σε σχεση με miui που ησουν πριν! θα σε παρακαλουσα να απαντησεις οσο πιο αντικειμενικά μπορει, θα με βοηθουσε πολυ! ευχαριστω. ” Δεν μπορώ να πω αντικειμενικά γιατί το τηλέφωνο με MIUI ήταν συνεχώς σε φάση δοκιμών, αλλαγής rom, φλασαρίσματα, updates κλπ. Συνεπώς, δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.
-
@lallasgr σε ευχαριστώ για την απάντηση Προσωπικά, αυτό που λέγεται για το πόσο εξελιγμένη είναι η MIUI ήμουν έτοιμος να το πιστέψω, και το δοκίμασα, αλλά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική. Τι να πω, ολες μου οι ρομ επίσημες και αξιόπιστες ήταν, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχω ήδη περιγράψει. Κάποιος άλλος έγραψε ότι λέω ανοησίες εκτός πραγματικότητας, ε δε βαριέσαι, θα ξέρει καλύτερα εκείνος Ίσως στο μέλλον να ξαναδοκιμάσω MIUI. Αλλά όχι προτού η πλειονότητα των μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ δ…
-
Just for the record, Σχεδόν μια εβδομάδα πέρασε που έχω βάλει CM13, με MM, και το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια ωρίτσα ρυθμίσεις σύμφωνα με το γούστο μου (θέσεις στο μενού, εντάσεις ήχων, είσοδος σε εφαρμογές κλπ), και όχι σύμφωνα με τις παραξενιές του MIUI, και έκτοτε απλώς δουλεύει. Διαβάζοντας τις τελευταίες πολλές σελίδες αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να παιδεύεται με οποιαδήποτε έκδοση MIUI αφού είναι ολοφάνερο πως έχει χιλιάδες παραξενιές και προβλήματα. Καταλαβαίνω τους φίλους που τους αρέσει …
-
Παράθεση από geoanto555: “Εσύ πες μας τι έκανες.. Τι ρομ είχες πριν και τι πήγες να περάσεις.. ” Σε εμένα κλείδωσε όταν πέρασα τη CM13 και μετά πήγα να ξαναπεράσω με backup τη 8010 (κυρίως για να δω αν το TWRP πράγματι φέρνει πίσω όλο το σύστημα όπως το άφησες). Εκεί είδα για πρώτη φορά το «Ανάβει logo για 1 sec, σύντομη δόνηση και τέλος». Αλλά επειδή είμαι βετεράνος πια (την ξέρετε μερικοί την ιστορία μου με το hardbrick) υποψιάστηκα αμέσως πού κρύβεται το πρόβλημα
-
Παράθεση από venioni: “μου βγαζει το mi logo σβηνει και μετα μου κανει μια φορα δονηση και τελος... ” Όταν το έκανε σε εμένα αυτό προσπαθώντας να μπω σε recovery, ξεκόλλησε αφού πρώτα έκανα είσοδο σε fastboot mode (volume down και power button πατημένα), σύνδεση στο PC και ξεκλείδωμα του Bootloader με το επίσημο εργαλείο MiFlashUnlock. Πρέπει να έχεις οδηγούς στο PC ώστε να το βλέπει κλπ κλπ Αφού ξεκλείδωσε με επιτυχία, μπήκα σε recovery (TWRP) με το γνωστό τρόπο (Volume+ και power button) και α…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Και να σου πω... ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ που καμία εφαρμογή δεν μπορεί να κάνει από μόνη της ότι θέλει χωρίς να πάρει άδεια... Νομίζω οτι η MIUI έχει καταφέρει σε αρκετά καλό βαθμό να σου δώσει την αίσθηση την ασφάλειας (γιατί για αίσθηση μιλάμε έτσι κι αλλιώς). Η MIUI είναι λίγο ιδιότροπη. Εγώ που ήρθα απο iOS ... την ιδιοτροπία του λειτουργικού την έχω νιώσει καλά στο πετσί μου... ” Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα. Ωστόσο εγώ ανέφερα (δυσ)λειτουργίες και παραξενιές που δεν έχουν να κάνο…
-
Και κάπως έτσι πήγα σε CM13 Μετά από πολλή υπομονή και πολλές δοκιμές, αποφάσισα ότι το MIUI απλώς δεν αξίζει τον κόπο και το χρόνο. (ακολουθεί μεγάλο ποστ, όποιος δεν έχει όρεξη μπορεί απλώς να προσπεράσει) Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν εντελώς ανεξήγητα και απροειδοποίητα το λειτουργικό έσβηνε τα κατεβασμένα/αποθηκευμένα τραγούδια στο Spotify. Δύο φορές στην ίδια εβδομάδα. Προηγήθηκε η εντελώς γελοία κατάσταση στην οποία το Spotify απλώς κλείνει όταν ακούς με την οθόνη κλειστή. Υ…
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ερώτηση για το backup/restore του TWRP Όταν έχω κάνει full backup και στη συνέχεια για κάποιο λόγο χρειαστώ restore, με την ολοκλήρωση του restore το σύστημα είναι ακριβώς όπως το άφησα τη στιγμή που έγινε το backup? Εφαρμογές, settings κλπ, σωστά;
-
Πράγματι, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ωστόσο δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψει το Google Fit. Δεν είναι παράπονο, απλώς σημείωσέ και αυτό ως feedback. Ερώτηση: το cleanzip κάθε πότε πρέπει (αν πρέπει) να το χρησιμοποιούμε; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “Εσείς οι Vodafonistas με rom gkalen, όχι stable, κατά προτίμηση Mi5, έχετε 4G κανονικά; Γιατί το δικό μου λέει μέχρι Η+ όταν δίπλα του ένα Samsung S4 γράφει κανονικά 4G; ” Πριν λίγο που ήμουν έξω είχα ένδειξη 4G, αλλά με stable, δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημέρα. Αφού απελπίστηκα με τις ακατανόητες δυσλειτουργίες της επίσημης ROM (θα μπορούσα να γράψω βιβλίο), πέρασα χθες την 6.9.1. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, θα δω και με τη χρήση πώς θα πάει. Η ρομ περάστημε με TWRP, με clean install σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Ωστόσο δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω την επόμενη έκδοση. Πάλι με TWRP; Με τι ρυθμίσεις ώστε να κρατήσει apps, data κλπ; (ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί)
-
Απλώς τα καταθέτω: Έκανα update σε Global Stable 8.0.1.0 (LHOMIDG) απο 7.5.3, η οποία είχε καθίσει πάνω στην 7.3.7 (ή κάτι τέτοιο) πάντα μέσω updater. Ομαλά φαίνονται σχεδόν όλα. Επίσης κάτι σχετικό με τον Bootloader: Αφού πέρασα σε 8.0.1.0, έκανα την επίσημη διαδικασία ξεκλειδώματος BL η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την πρώτη. Είχα την εντύπωση ότι μόνο με dev μπορείς να ξεκλειδώσεις. Είχα καταλάβει λάθος;
-
Καλησπέρα Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν root access, αλλά διαβάζω σε παλαιότερα thread ότι stable και root δεν πάνε μαζί. Ερωτήσεις: 1. Μπορώ να κάνω root τη stable ROM μου (έχω ήδη ξεκλειδώσει BL), και αν ναι, πώς; (ρωτάω επειδή έχω δει διάφορους οδηγούς με TWRP, πότε με cooked image και πότε όχι και αναρωτιέμαι τι ισχύει σήμερα). 2. Αν δεν μπορώ ή δεν προτείνεται, γιατί όχι; (είμαι και περίεργος) Ευχαριστωωω
-
Παράθεση από vassar: “Καλησπέρα μου έβγαλε αναβάθμιση OTA για την 8.0.1.0 απλά περνάω το update ή χρειάζεται να προσέξω κάτι; Οι ρυθμίσεις μου, επαφές, ημερολόγιο, εφαρμογές κτλ χάνονται και χρειάζεται από την αρχή ξανά σετάρισμα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” @vassar Το έκανα σήμερα. Από όσο έχω δει ως τώρα, όλα είναι όπως τα άφησες.
-
Καλησπέρα σας Σήμερα αναβάθμισα σε Global Stable 8.0.1.0 (LHOMIDG), δεν έχω ακόμα συνολική γνώμη για αυτή, αλλά το πρώτο που μου χτύπησε (πολύ) άσχημα είναι ότι δεν έχεις πια την επιλογή να κάνεις disable τα apps που δεν θες (εγώ π.χ. κάνω disable κυρίως τα apps της Google, hangouts κλπ). Το disable είναι δυνατό μόνο μετά από root. Τουλάχιστον, επειδή αναβάθμισα μέσα από την εφαρμογή, κράτησε disabled τις εφαρμογές που είχα κάνει disable όσο έτρεχε την 7. Πάλι καλά Μετά από έναν μήνα πλήρους χρή…
-
Χαχα, ρε παιδιά η φάση μού θυμίζει τον πρώτο καιρό των Windows 95 που δοκιμάζαμε τα πάντα μπας και τα κάνουμε κάποτε να δουλέψουν χωρίς προβλήματα και αξιόπιστα. Αυτό με το Viber δεν το έχω παρατηρήσει, η αλήθεια είναι πως φοβάμαι να τσεκάρω (6.2.0 έκδοση). Το τελευταίο που μου κάνει το τηλέφωνο είναι ότι εμφανίζει κανονικά σύνδεση 4G αλλά στην πράξη δεν ανταλλάσσει δεδομένα, ούτε καν σαν G σκέτο. Ξεπερνιέται μόνο με reboot (ούτε καν με flight mode και πίσω). Θα περιμένω την official 8 για πεντα…
-
Το ίδιο και εδώ με ίδια Rom και επιτυχημένη κατά τα φαινόμενα διαδικασία. Εμφανίζει ότι συνδέθηκε, στέλνει και λίγα data, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες tethering με την έννοια που ξέρουμε. Είναι σαν να μην το έχεις.