Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Ρε παιδια πειτε μου ποια ρομ να κατεβασω....στη μια εχω bug με fb στην αλλη βλεπω διαφορα στη καμερα....στην αλλη εχω bug με το φλας-σελφι στην ιστορια του ινστα...η μονη που τα πηγαινε καλα ηταν η ποιο παλια stable αλλα το fingerprint ηταν ελεινο....Ευχαριστω!
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από Giannis RAPTIS: “Ποια ρομ θα μου προτεινατε???......θέλω την πιο απρόσβληματιστη!(λιγότερα bugs) ” Φιλε εγώ έχω την 6.5.0 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ” Λοιπον μπορει καποιος να μου πει ποια απο τις τρεις stable miui7 δεν εχει καθολου bugs.....εαν εχουν ολες θελω να μου προτεινεται μια πιο παλια δεν εχω θεμα που να ειναι αψογη σε ολα!(παρακαλω δωστε link)
-
πατοντασ update package και στην συνεχεια επιλογη του αρχειου μπορω ναγυρισω σε miui6 απο miui7??
-
Ποια ρομ θα μου προτεινατε???......θέλω την πιο απρόσβληματιστη!(λιγότερα bugs)
-
Στην προηγούμενη version αυτή δλδ που παρέλαβα από Κίνα ή ελληνική μετάφραση και ή γραμματοσειρά ήταν άθλια!
-
καλησπερα....κατεβασα την hermes για το redmi note 2 μεσω recovey μου εβγαζε οτι δεν γινοταν....ετσι πηγα εκει για να κανεις update και πατησα update package διαλεξα το αρχειο μου...το τηλεφωνο εκανε το update και εxω τωρα miui7....οταν μπαινω στην εφαρμογη του youtube πεζει το βιντεο για 6 δευτερα και μετα κολαει και λεει αγγιξτε για επαναληψη...παταω επαναληψη συνεχιζει το βιντεο χωρις ηχο....μετα απο εκει οτι και να κανω το κινητο δεν εχει ηχο.....διαγραφω το youtube και ο ηχος επαναφερεται κ…