Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Παράθεση από gkalen: “ @Tony Therion Κατέβασε αυτά και δοκίμασε τα ... Sendspace.com Mobile File Sendspace.com Mobile File Το ένα είναι το com.android.systemui , το άλλο είναι το framework-ext-res.apk Το framework-ext-res θα το βάλεις στο system και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ) , μετά θα το ρίξεις μέσα στο φάκελο του και θα το αλλαξεις με το υπάρχον Τώρα θα δουλέψει , έχεις κάνει κάποια λάθη , βέβαια κι εγώ δεν ήξερα , τώρα που είδα την εφαρμογή το κατάλαβα , τα εικονίδια έπρεπε να μπουν …
-
ναι αυτην χρησιμοποιω αν και δεν ειμαι ευχαριστημενος.H 6.33 ηταν καλη
-
Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion Στείλε μου και το framework-ext-res γιατί δεν το'χω ( το κανονικό , όχι το αλλαγμένο ) Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχως δεν το κρατησα,και το προσαρμοσα ακομα και στο zip της ρομ χωρις να κρατησω αντιγραφο.εχω μονο το αλλαγμενο Dropbox - framework-ext-res.apk
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Παράθεση από gkalen: “ ” τελικα εκανα κατι αλλο.βρηκα την διαδρομη απο το chiru theme και αλλαξα καποια εικονιδια που δεν μου αρεσαν και εβαλα απο τα δικα μου,απλα τα permissions που επρεπε να βαλω ειναι rwxr-xr-x ακυρο.δεν τα κραταει.μου πεταει το default ” Τα permissions που λες τα βάζουμε στο φάκελο , στην εφαρμογή βάζουμε αυτά ( rw-r--r-- ).. Στείλε μου να δω τι εχεις κάνει .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Dropbox - i…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion Τα εικονίδια που εβαλες και δεν τα βλέπει είναι πάλι όπως τα χθεσινα η άλλα εικονίδια για statusbar ας πούμε .. Στείλε μου , να το δω ... και στείλε μου και τα εικονίδια που λες ότι δεν βλέπει . Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τελικα εκανα κατι αλλο.βρηκα την διαδρομη απο το chiru theme και αλλαξα καποια εικονιδια που δεν μου αρεσαν και εβαλα απο τα δικα μου,απλα τα permissions που επρεπε να βαλω ειναι rwxr-xr-x ακυρο.δεν τα κραταει.μου …
-
Καλημερα gkalen.Διορθωσα καποια εικονιδια τα ξαναεβαλα στο framework res ext,εδωσα permissions και δεν μου τα βλεπει.Εκνευριστικα και το πεταξε μεσα στην ρομ και τα εκανα Install με τροποποιημενο framework,αλλα και παλι δε μου τα δειχνει.Αν παω πανω στο framework και πατησω view τα εικονιδια,ολα ειναι σωστα!
-
Τα ιδια εικονιδια απο apply απο το theme editor ηταν πολυ μεγαλυτερα.Αυτο ειναι το παραξενο. Παντως που βρηκαμε μια ακρη ειναι μια αρχη.Τωρα μενει να βρεις ποια ειναι η διαδρομη την θεματων που κατεβαζουμε απο το theme store προκειμενου να βρω ενα και να πατησω πανω σε αυτο.Πχ to chiru theme μου αρεσουν τα toggles αλλα εχει κατι γελοια backround με κατι λουλουδια,και τον aladin δ=στο πληκτρολογιο
-
Παράθεση από gkalen: “Οκ , θα στο φτιαξω μόλις πάω σπίτι και θα στο στείλω ... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τελικα καταφερα να φτιαξωτο Framework ext και τωρα δε μπορω να αντιγραψω τα υπολοιπα,μου γραφει operation failed.Παντως κατι καταφεραμε.Σημειωση:Oταν εκανα εφαρμογη το θεμα απο theme editor,τα εικονιδια ηταν μεγαλυτερα απο αυτα που εχω τωρα και μου αρεσαν περισσοτερο.Αυτα εχουν το default μεγεθος.αρα λογικα σε καποιο xml ισως ειναι οι ρυθμισεις για το μεγεθος.τωρα…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion Δεν είναι τίποτα , προσεκτικά ν'αλλαξεις τα εικονίδια που έχεις φτιάξει ... Βγάλε το φάκελο στο desktop για να τα βλέπεις καλύτερα .. Δες ποια είναι για αλλαγή και αυτή τη φορά θα δουλέψει .. Το contacts , mms και framework-miui-res τ'αφηνεις όπως είναι . Άλλαξε αυτά που έχεις στο systemui και βαλτα στο framework-ext-res.apk , θα τα δεις και μόνος σου ότι εκεί πάνε .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δε μπορω να το πετυχω.Ασε που κολλησε …
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεται ” Έτσι πάει , εκεί περνάει αλλά δεν το κρατάει γι'αυτο πρέπει να το κάνουμε manually ... Λοιπόν , το μπλε κουτάκι στα μηνύμ…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεται
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Παράθεση από gkalen: “ ” και τα εικονιδια μεσω pgotoshop εχω αλλαξει λιγο το μεγεθος τους γιατι ηταν πιο μεγαλα 6 λεπτα μου κρατησε! ” Ωραια , βάλτο να μείνει για πάντα ... Όλα τα αρχεία που έχεις στο zip που ανεβασες θα τα βάλεις στο φάκελο , system/media/theme/default/ .. και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ). Κάνε reboot και θα πας στον theme manager να κάνεις apply το default theme .. Job's done !!!! Προσοχή , το description.xml δεν το βάζε…
-
Παράθεση από gkalen: “Καταλαβα , εγώ κάνω theming manually με photoshop για να φτιάχνω τα png κ.λ.π. Είχα κάνει ένα ποστ για το theming αλλά δεν έχω ξεκινήσει να γράφω τιποτα. Τώρα βέβαια που βρέθηκες κι εσύ , ίσως προχωρήσουμε τις συζητήσεις και στο theming .. Μπορείς ν'ανεβασεις ένα από τα θέματα που έχεις φτιάξει και δεν μπορεί να το κρατήσει ?? Δεν έχω φτιάξει θέμα μέσω κάποιου theme editor κ.λ.π. , θέλω να δω αν είναι όπως τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν και θα σου πω τι θα κάνεις. ” οκ σς πουμ…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “ ” ” Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion οπα , μη μπερδευεσαι , με τη μπαταρια υπαρχει μια δυσκολια , theming μπορεις να κανεις σε αλλα πραγματα κανονικα , αυτο που αλλαζε απο μονο του ειναι ενας απο τους περιορισμους που εχει βαλει η xiaomi στα θεματα ( καραγκιοζιλικια δηλαδη για να μας παιδευει ). για να δουλεψει το theming σου και να μεινει μονιμα , πρεπει να το χωσεις στο system και να το διαβασει σαν default , ετσι δεν το παιρνει χαμπαρι και…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Kαλησπερα.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το theming που δεν βρισκω πουθενα απαντηση,γιατι δε το χει ρωτησει κανενας.ΣΤΟ REDMI NOTE 3 υπαρχει τροπος να φτιαχτει θεμα με κυκλικη μπαταρια?Μου αρεσουν πολυ τα θεματα της μπαταριας που εβαζα παντα σε samsung και μου λειπουν εδω.Εχω ψαξει απο root browser να βρω την διαδρομη της μπαταριας,και δεν τα εχω καταφερει.Επισης δεν μπορω με τιποτα να μερασω το 3Minit battery,δεν υπαρχουν πουθενα τα xml για να τροπο…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tony Therion: “Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion ” που να βρω?δεν υπαρχει τιποτα για Miui.Παντως σαν και αυτα μου αρεσουνcircle battery - Αναζήτηση Google ” Εντάξει κατάλαβα , θα σ'ενημερωσω ... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ok σε ευχαριστω,στειλε Pm να τοδω σιγουρα αν εχεις νεοτερα
-
Παράθεση από gkalen: “@Tony Therion Έχεις κάποιο συγκεκριμένο που θες ?? Αν έχεις , δώσε λινκ .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” που να βρω?δεν υπαρχει τιποτα για Miui.Παντως σαν και αυτα μου αρεσουν circle battery - Αναζήτηση Google
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από agendelo: “σαν browser ο Google Chrome μου φάνηκε πολύ βαρύς. Ίσως έχω συνηθίσει από το Nokia 930 που χω τον uc browser. Ίσως είναι θέμα browser, έχετε να προτείνετε κάποιον καλύτερο; Sent from my 2014813 using Tapatalk ” Dolphin browser , o chrome είναι μουφα και πολύ βαρύς .. Παράθεση από Tony Therion: “Kαλησπερα.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το theming που δεν βρισκω πουθενα απαντηση,γιατι δε το χει ρωτησει κανενας.ΣΤΟ REDMI NOTE 3 υπαρχει τροπος να φτιαχτει θε…
-
Kαλησπερα.Εχω μια ερωτηση σχετικα με το theming που δεν βρισκω πουθενα απαντηση,γιατι δε το χει ρωτησει κανενας.ΣΤΟ REDMI NOTE 3 υπαρχει τροπος να φτιαχτει θεμα με κυκλικη μπαταρια?Μου αρεσουν πολυ τα θεματα της μπαταριας που εβαζα παντα σε samsung και μου λειπουν εδω.Εχω ψαξει απο root browser να βρω την διαδρομη της μπαταριας,και δεν τα εχω καταφερει.Επισης δεν μπορω με τιποτα να μερασω το 3Minit battery,δεν υπαρχουν πουθενα τα xml για να τροποποιησω.Υπαρχει καποια λυση?Επισης ουτε το Layer ma…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Tony Therion: “Λοιπον,εκανα αυτο που μου ειπες και τιποτα.Εκανα wipe cache ,dalvic,παλι τιποτα.Μετα δοκιμασα και wipe data,και Internal storage.Παλι τιποτα.Τελικα εφταιγε οτι ειχα εγκατεστημενο xposed.το εκανα Uninstal ,μεσω recovery.Tωρα ολα δουλευουν κανονικα.Αρα συμπερασμα,η ελληνικη δε δουλευει σωστα με xposed.Κριμα γιατι ολες οι cυstom που κυκλοφορουν με προεγκατεστημενο xposed λειτουργουν κανονικα.Αρα η ελληνικη με καλη διαρκεια μπαταριας χωρις xposed,…