Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από georgegamma: “To Note γιατί στο φτύσιμο ρε παιδιά?? (από xiaomi εννοείται)” Έχουν πέσει με τα μούτρα στην V6 και δεν έδωσαν νέες ROM σε ότι αφορά κυρίως MTK chipset....” Το έχω αναφέρει ξανά ότι το Note είναι ελαφρώς παρατημένο απο την μαμά σε σχέση με τα άλλα μοντέλα. Ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε τελευταίο (με εξαίρεση το Μi4) θα πάρει αναβάθμιση σε ΚΚ τελευταίο και...καταϊδρωμένο. Αυτά από την, κατά το άρθρο του myphone.gr, τρίτη εταιρεία παγκοσμίως σε πωλ…
-
To Note γιατί στο φτύσιμο ρε παιδιά?? (από xiaomi εννοείται)
-
Κάπου διάβασα ότι διέρευσε είδηση για RedMi Νote 2 και μετά από Google-άρισμα διάβασα για ΜΤΚ6595 ή SnapGragon615. Μάλλον πάμε για τύπου PRO έκδοση με αναβαθμισμένα specs αν αληθεύει το δημοσίευμα. Φυσικά μιλάμε και για σίγουρη αναβάθμιση τιμής, έτσι? Xiaomi Redmi Note 2, leaked φωτογραφία από την πίσω πλευρά; | Techblog.gr
-
Παράθεση από mparaxir: “βρε παιδια μια ερωτηση ξερω δεν ειναι το καταληλο μερος να την κανω εδω. υπαρχει καμια λειτουργια στα μυνηματα,ωστε και να μην εχει σημα το κινητο αμα το γραψεις και κανεις αποστολη με το που πιασει σημα να το στηλει αυτοματα? το παλιο μου κινητο htc explorer την ειχε αυτη την λειτουργια εγραφα π.χ ενα μυνημα και τυχαινε στο μερος που ημουν να μην ειχα σημα,με το που επιανε σημα αφου ειχα πατησει ηδη πριν αποστολη το εστελνε αυτοματα.” Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις …
-
Παράθεση από dimosthenis: “Παράθεση από mike_k: “Screen shot.... Πατάς ταυτόχρονα το power και volume down. Κάνει έναν ήχο σαν κλείστρο και αποθηκεύει τη φωτογραφία σου! :)” τα παταω αλλα δεν κανει τιποτε ουτε θορυβο κλειστρου ουτε αποθηκευεται τιποτε στο galery” Κατεβάσεις από την κορυφή του τηλεφώνου το μενού με τους διακόπτες και πατάς στο εικονίδιο "Στιγμιότυπο"
-
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έκδοση KitKat του Android? Δεν είμαι και πολύ γνώστης του αντικειμένου αλλά γιατι αργεί τόσο πολυ η αναβάθμιση των τηλεφώνων της XIAOMI? Άλλες εταιρείες με όχι και τόσο μεγάλο όνομα προσφέρουν το ΚΚ εδώ και μήνες! Μέχρι να το βγάλει για όλα τα μοντέλα θα έχει βγει καινούριο λειρουργικό(Milka? Sokofreta?)
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Pallaros: “Εάν περάσω την 4.9.19 από update μενου (όχι recovery) από πάνω, θα κρατήσει τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις ή θα πρέπει να ξανασετάρω το τηλέφωνο από την αρχή;” θα κρατήσει τα πάντα, δεν θα χαθεί τίποτα (και από recovery το ίδιο , αν δεν κάνεις τα wipes) καλωσόρισες Παράθεση από georgegamma: “Δυστυχώς παραμένει και το πρόβλημα με το Youtube.” xiaomi note youtube” Έχουμε ξαναμιλήσει κι εκεί. Δυστυχώς ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα...
-
Καλημέρα και από μένα. Χθες το βράδυ έκανα update στην τελευταία ROM. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η αδυναμία σύνδεση με το Laptop(windows 8.1). Δυστυχώς παραμένει και το πρόβλημα με το Youtube. Edit: Λύθηκε το πρόβλημα με το Laptop. Παραμένει με Youtube
-
Στο ΟΤΑ Updater, στην καρτέλα Kernel λέει: Kernel που δεν υποστηρίζεται κλπ. Πρέπει να κάνω κάτι?
-
Παράθεση από georgegamma: “Από Updater, αν εννοείς το εικονίδιο "Αναβάθμιση" που εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση της 3.21, δεν γίνεται τίποτα.” Μπες στο εικονιδιο Αναβαθμιση πατα το πληκτρο με τις τρεις γραμμες απελεξε το -Επιλεξτε πακετο εγκαταστασης βρες τη ΡΟΜ και Αναβαθμιση τωρα[/quote] Χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Τα κατάφερα με την βοήθειά σας. ΑΞΙΟΙ
-
Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από georgegamma: “Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές: Πρώτα BackUp Wipe Data Wipe Cache (τσεκαρισμένο) Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα" Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει)…
-
Κατέβασα την 4.9.5 μέσω ΟΤΑ. Συνεχίζω σε flash, και μου βγάζει ένα παραθυράκι (Εγκατάσταση ZIP) με τις επιλογές: Πρώτα BackUp Wipe Data Wipe Cache (τσεκαρισμένο) Πατάω "Εγκατάσταση" και μου γράφει "Για την εγκατάσταση θα γίνει επανεκκίνηση στο Recovery. Μετά την εγκατάσταση το σύστημα θα επανεκκινήσει αυτόματα" Ξαναπατάω "Εγκατάσταση" κάνει reboot, βγάζει ένα εικονίδιο TWRP και μια μαύρη σελίδα με κάτι κείμενα (δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράφει), ανοίγει κανονικά και το μόνο που έχει αλλάξει ε…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Πήγαινε στο πρόγραμμα Ασφάλεια και μόλις ανοίξει επέλεξε το Δεδομένα-Περιορισμός και βρες το εικονίδιο του Youtube. Δεξιά του έχει 2 εικονίδια που αντιστοιχούν στα δεδομένα κινητής και wlan αντίστοιχα. Δες μήπως είναι μπλοκαρισμένη η εφαρμογή για wlan.” Τσεκαρισμένα ήταν. Το περίεργο είναι ότι ενώ έπαιζε απ΄την αρχή (ήρθε με Multi από Vickmall) ξαφνικά δεν μπορούσε να συνδεθεί. -- Το πρώτο που έκανα ήταν να φλασάρω την Ελληνική Rom και έτσι έβαλα την 3.21. -- Δοκίμασα α…
-
Παράθεση από mike_k: “Κατάφερα τελικά να κάνω και τον dolphin να παίζει YouTube που βρίσκονται σε διάφορα site. Φώτο 1 Έκανα εγκατάσταση αυτό το app. Στη συνέχεια μπήκα ξανά στο dolphin, στο ίδιο site που δεν μου άνοιγε τα YouTube, και επάνω ακριβώς στο σημείο που ήταν τα video από YouTube έγραψε ένα μήνυμα για flashplayer. Έκανα κλικ επάνω και κατέβασε ένα flashplayer (φώτο 2). Το έτρεξα, μπήκα ξανά στο dolphin και όλα καλά (Φώτο 3) Edit @georgegamma για δοκίμασε και αυτό να δούμε.” Μόλις τον κ…