Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-217 από 217.

• Δε παίζει ρόλο δηλαδή που δεν έχω τη συσκευή ακόμα; μ' έφτιαξες... θα το δοκιμάσω... ευχαριστώ για το χρόνο σας

• οπότε δεν έχει νόημα να κάνω από τώρα την αίτηση... κρίμα... ήθελα να λιώσω το ΣΚ αλλά οι άτιμες οι 72 ώρες... θα σετάρω το Mi5s μ' ότι rom έχει, θα κάνω αίτηση και θα περιμένω... ξενύχτια μεσοβδόμαδα...

• Καλημέρα... χρησιμοποιώ το Redmi 4x το οποίο θα πάρει η σύζυγος την Παρασκευή όπου καταφθάνει το Mi5s μου... το 4χ έχει global official, κλειδωμένο bl και δεν έκανα ποτέ αίτηση ξεκλειδώματος μιας και η σύζυγος δεν έχει όρεξη για πειράγματα και γω θα ΄μαι full απασχολημένος να πειράζω το δικό μου ... έχω ήδη αποσυνδέσει το Mi account μου από το 4χ. το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω αίτηση unlock από τώρα (για να τρέχουν οι 72 ώρες) με το SMS να έρθει στο 4χ αλλά να χρησιμοποιήσω την άδεια στο Mi…

• epipolaios.jpg Επιπόλαιο με λες, που ψωνίζω κινεζιές και φλασάροντας τα βράδια δε κοιμααααμαι Δεν αλλάζω εγώ μυαλά, σ' αγαπάω μεν... αλλά έτσι ήμουν, έτσι είμαι κι έτσι θα 'μαι έτσι ήμουν, έτσι είμαι κι έτσι θα 'μαι ΥΓ: Όσοι δε γνωρίζουν το original τραγούδι (οι νέοι κυρίως), χάνουν το μισό αστείο ΥΓ2: Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω ούτε τον επίσημο διανομέα, ούτε όσους αγόρασαν από εξουσιοδοτημένους πωλητές. Απλά, αυτό το post στο FB μου έφερε τον παραπάνω συνειρμό

• Με ένα πρόχειρο googlαρισμα απ' ότι κατάλαβα (μπορεί να κάνω και λάθος) δε συνδέεται απ' ευθείας αλλά παίρνει δεδομένα απ' την εφαρμογή του hr monitor (το Mi Fit δηλαδή). Καποιοι λένε ότι ανοίγουν το Mi Fit, μετά ανοίγουν το Nike Run και παίζει. Ωστόσο στο en.miui.com λένε ότι δε γίνεται προς το παρόν, ίσως σε μελλοντική αναβάθμιση - δες εδώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, διότι δεν έχω Mi Band. Ισως κάποιος φίλος εδώ, το τσεκάρει.

• ερώτηση για paypal

johnny_red - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ισχύει, αλλά είναι αμελητέο το ποσό (τουλάχιστον για τις αγορές που κάνω εγώ). "If your transaction requires a currency conversion, we will use a retail exchange rate. The retail exchange rate is our wholesale cost of foreign currency (determined by an outside financial institution) plus a currency conversion fee." Περισσότερα στο Fees - PayPal Ωστόσο, στα μεγάλα κινεζόμαγαζα (αν όχι σε όλα) επιλέγεις εσύ το νόμισμα πριν την αγορά, κάνουν απευθείας τη μετατροπή (πιθανώς να χρεώνουν και το κατιτί…

• Εμένα (Χαλκίδα) δε μου βγάζει μεταφορικά... μήπως το 20αρικο είναι για νησιά EDIT: με προλαβες... ωσάν κοπέλι που 'σαι, θα δώσεις κάτι παραπάνω να στο στείλουμε στην όμορφη Κρήτη EDIT2: ... αν και η Εύβοια technically είναι νησί

• Στο eglobal Xiaomi Redmi Note 4X 4GB Ram 64GB 159€ χωρίς τελωνείο και το αργότερο σε 15 μέρες το 'χεις... αν δε σ' ενοχλεί που είναι η κινέζικη version οπότε @Red21 δεν το λες κι ευκαιρία...

• Μεγάλη γιορτή σήμερα κι αγαπημένη όλων πιστέυω... να 'μαστε όλοι καλά, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες

• @perpetas : τι να σου πω, δε με απασχόλησε καν το θέμα, δε ξέρω τι φοράει... με τις φωτό είμαι ικανοποιημένος και συνειδητοποιημένος στο "ότι δίνεις παίρνεις"... αλλά μιας και το χω στα χέρια μου ξέρεις μήπως πως μπορώ να το δω στο ιδιο το κινητό για να σου πω;

• Παράθεση από annonnaki: “@lorentzo81 βάλε τελευταία xtrv aroma και θα πάθεις πλάκα με το fingerprint scanner. Εγώ τόσο καιρό με την stable δεν το πολυχρησιμοποιουσα γιατί ήταν αργό και δύσκολο σχετικά. Προτιμούσα να ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Τώρα παίζω όλη μέρα στην δουλειά με αυτό. Αλλά και στην υπόλοιπη λειτουργία της είναι άψογη και σφαιρατη η rom. ” Επειδή ψήνομαι και διάβασα αρκετά παράπονα για το fingerprint, επιβεβαίωση ότι δεν έχει σχεδιαστικό θέμα και με καλή rom θα δουλεύει όπως πρέπει;…

• Παράθεση από bag67: “Καλησπέρα παίδες. Μια ερωτησούλα για το eglobal, διαθέτει για τα redmi 4x και redmi note 4 τις Global version (B20 band)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Αν δεν άλλαξε κάτι τις τελευταίες μέρες, διαθέτει μόνο Chinese version με Global stable ROM, όχι International Version... και το λένε και στη περιγραφή. Αυτό σημαίνει όχι Β20 και γκουμούτσα αντάπτορα. Εγώ πήρα έτσι το Redmi 4X (MAE136 - δες εδώ). Υποθέτω άνοιξαν τη συσκευασία και πέρασαν τη global stable rom, διότι δεν είδα ζε…

• @jobous : απ' ότι κατάλαβα όμως, το priority line του GB δεν υπάρχει ως επιλογή σε προϊόντα της ΗΚ αποθήκης... πχ το Μi5 που ζαχαρώνω, αυτή τη στιγμή 209€ (ΗΚ αποθήκη) με επιλογές μόνο Expedited Shipping (+4.95€) και Unregistered Air Mail 0€,15-45 bussiness days από China αποθήκη επιλογές unregistered-registered-expedited (+4.95€)- priority line (+12.75€) αλλά είναι το 32gb και κάνει 276€ οπότε πρέπει να το λαμβάνουμε κι αυτό υπόψιν... ή κάνω κάτι λάθος?

• Πάντως όσο πιο πολύ διαβάζω, τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι (και πολλοί βλέπω επίσης) με τα EU express, Express EU κλπ και τόσο πιο πολύ αμφιβάλλω για τις "ευκαιρίες" σε κάποια κινεζομάγαζα... (και είναι και η αναμονή)...

• makisfz έγραψε: Σήμερα 'έριξα' μια παραγγελία από eglobal note4x για να δούμε πόσο θα κάνει να έρθει. Γιατί το θέλω να έρθει 21-23 για να δούμε θα το έχω μέχρι τοτε derveni έγραψε: @makisfz Μάκη από σου έρχεται από την Κίτρινη φυλή ? makisfz έγραψε: Νομίζω από Αγγλία Επιβεβαιώνω. Η πρόσφατη δική μου: Hong Kong -> Middlesex UK με Landmark Global (τιν'τουτ' ?) μετά με UPS Ντυσελντορφ -> Μιλάνο -> (Πάτρα υποθέτω) -> Αθήνα και τέλος με Γενική Ταχυδρομική Χαλκίδα 11 εργάσιμες. Αν είσαι Αθήνα ίσως να …

• - Την επωνυμία της επιχείρησης : EGLOBALCENTRAL - Την Διεύθυνσή της (URL) : eglobalcentral.eu/ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Redmi 4X 16GB - Την ημερομηνία αγοράς : 24/7/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9 (αν πιάνανε και το 6-8 εργάσιμες παράδοση που διαφημίζουνε, θα έβαζα 10) - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 εργάσιμες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - dpd η μαγική λέξη (με λίγα παραπάνω ευρώπουλα) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1…

• Μετά από εξαντλητικό διάβασμα των σχετικών με το "τέρας" threads και όχι μόνο, αποφάσισα ότι δεν αξίζει η τόση αναμονή και η ζαριά του τελωνείου τα παραπάνω ευρώ, οπότε αποφάσισα -ναι σωστά το σκεφτήκατε- eglobalcentral... μόλις σε 11 εργάσιμες στη πόρτα μου το Redmi 4X το οποίο προορίζεται για τη σύζυγο αλλά θα το καβατζάρω μέχρι ν' αποφασίσω μεταξύ του Mi5 - Mi5s (ή να πείσω τον αρχηγό για τα έξτρα φράγκα για το Mi6 ... μπαααα)