Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 217.
-
Καλά, μη τρελαθούμε κιόλας... και γω που δήλωσα "απογοητευμένος" με τη μπαταρία, δεν σκέφτηκα στιγμή αντικατάσταση... το κινητό είναι α π α ι κ το ! ειδικά με τη σχέση απόδοσης/τιμής που έχει! τα ψιλοπροβλήματα λύνονται, αν όχι τώρα, σε καναδυό version αργότερα αυτο με το type-c όντως είναι θέμα... χάρηκα πολύ που είχε, αλλά δε το σκέφτηκα καλά... και ψάχνω στα χιλιόμετρα καλωδίων micro σε σπιτι/δουλειά να βρω το ενα δυο καλωδια type c
-
@kostasspil το westworld είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε σειρά αυτή την εποχή (και άλλες)... να δεις πάραυτα ολόκληρη τη σεζόν 1... δις... θα σ' εξετάσω! Κι όπου να ναι αρχίζει η 2η @Thracia το altered carbon ήταν πολύ καλό... @George Kaggelaris @Alex_MLT βέβαια γούστα είναι αυτά, ωστόσο το αδικείτε πιστεύω
-
Άρα δε θα χεις το πρόβλημα του κιτρινίσματος Θα σου πρότεινα την ΙPAKY που είναι μουράτη (googlare ipaky m5s) ... η δική μου βέβαια έσπασε (δες post 129) αλλά η αντίστοιχη που πήρα για το santoni της γυναίκας μου είναι μια χαρά καιρό τώρα, οπότε ίσως ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Τη βρίσκω πολύ όμορφη (και τη θήκη)
-
Παράθεση από gvoi: “[...] Μια χαρά πάει η ρομ αλλά κανένα τρελό μπουστ στην μπαταρία δεν είδα. ” πες τα ρε μάστορα, γιατί έχω λυσσάξει που δε βλέπω τη τρελή βελτίωση στη μπαταρία που λένε όλοι... ίδια με την eu τη βρίσκω εγώ πάνω κάτω ... έχασα το face unlock και κάτι συνταρακτικό δεν είδα... δε γυρνάω πίσω διότι απ' ότι κατάλαβα μόνο με global θα παίζουμε μπάλα απο 'δω και πέρα και δε θέλω να μείνω στο πάγκο... κάνω υπομονή μέχρι να ξαναμπεί...
-
AMAZFIT 2
johnny_red - - Amazfit
ΜήνυμαΗ υπομονή είναι αρετή! Κι εγώ το ζαχαρώνω, αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι όπως τα λέει και για να μη καταλήξω με custom κινεζοεγγλέζικα και δε ξέρω τι άλλο, θα περιμένω μέχρι να βεβαιωθώ ότι όντως κυκλοφορεί ORIGINAL international version, έστω κι αν χρειαστεί να δώσω κάτι παραπάνω μετά...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Amazfit Stratos Smartwatch Review
johnny_red - - Amazfit
ΜήνυμαThank you for the nice presentation @mitch002 I'm anxiously waiting for full english official support then I'll certainly buy one!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όλα καλά με την aroma σε Μi5s μέχρι στιγμής, δεν έχω συναντήσει κάποια εφαρμογή που να μη δουλεύει (root και themes δε μ' απασχολούν), αλλά αυτό με το face unlock ήταν μαχαιριά ... το είχα βολευτεί και χαλάστηκα τα μάλα... (o καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα ) θα περιμένω μέχρι τη Παρασκευή κι αν δεν μπει, θα γυρίσω στην 8.3.1 μέχρι να μπει...
-
-
-
-
-