Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Παράθεση από Sakkas Takis: “Παιδια να βαλω ενα φορτιστη απο samsung (οχι το καλωδιο μονο το πραγμα στην ακρη ) που γραφει 5v kai 2A ? ” εννοεις φορτιστη, ναι βαλτω εγω αυτο εβαλα εως τωρα κανονικα φορτιζει παντως,εφωσον ειχα ενα εχτρα φορτιστη απο samsung δεν αγορασα ανταπτωρα για το κινεζικο που ηρθε,

• μια χαρα με το ελληνικο mmui ,εφοσον εχω καμια βδομαδα που το περασα, δεν παρατηρησα κατι υπαρχει κανα ελληνικο pdf οδηγιες για το κινητο ?

• πριν λιγο την περασα το ελληνικο ρομ. μολις περασα τραγουδια στο κινητο πρωτι φωρα χωρις να κολιση..προς το παρων ολλα καλα ας το δουλευψω λιγο να δω θα κανει κανα κολιμα.. αυτο με την κιληση στο κλειδωμα πως βγενει επισης υπαρχει τροπος τακτοποιησης τον οικονιδιων στην επιφανεια εργασειας του κινητου γιατι 3 οθονες ενω μπορω να τα κανω σε αντε 2 οθονες..

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Sp3LLy: “εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο τη γινεται αμα περασω το ελληνικο MMUI? χανω εγγυηση η οχι ? ” Δεν χάνεις καμια εγγύηση, διάβασε τον σχετικό οδηγό και προχώρα άφοβα όταν νιώσεις άνετα.. ” ευχαριστω. για την γρηγορη απαντηση θα το κανω αμεσα την αναβαθμιση.

• καλησπερα αν και εχω την συσκευη περιπου 1-2 εβδομαδες παρατηρησα τωρα τελευταια στην αντιγραφη αρχειων μετα απο λιγο σταματαει η αντιγραφει επισης εχει προβλημα οταν βαζω μοτιβω κλειδωματων θελει και κυλιση για να το ξεκλειδωσω επισης αυτο με τα popups μυνηματα του messenger δεν τα ανηγει αλλα αυτο δεν ειναι τοσο συμαντικο οσο τα αλλα 2..εκανα επαναφορα εργωστασειακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια κανει. . εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο…

• καλησπερα αν και εχω την συσκευη περιπου 1-2 εβδομαδες παρατηρησα τωρα τελευταια στην αντιγραφη αρχειων μετα απο λιγο σταματαει η αντιγραφει επισης εχει προβλημα οταν βαζω μοτιβω κλειδωματων θελει και κυλιση για να το ξεκλειδωσω επισης αυτο με τα popups μυνηματα του messenger δεν τα ανηγει αλλα αυτο δεν ειναι τοσο συμαντικο οσο τα αλλα 2..εκανα επαναφορα εργωστασειακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια κανει. . εχω την εκδοση 66.77.33.00 stable αυτην που μου εστειλαν η κινεζη,ξερει κανεις κατι για αυτο…