Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
nstef - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Καινουρια δεδομένα στο παιχνίδι!! Πολύ καλά λοιπόν , συγχαρητήρια !! @BanditGR ακούς?? ” Ευτυχώς να λέμε γιατί το miflash δεν με συμπάθησε ποτέ! Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την βοήθεια σας κύριοι! Μία τελευταία ερώτηση. Τώρα με την global ROM, updates OTA παίζουν ή θα πρέπει κάθε φορά να ψάχνω αν έχει βγει κάποια καινούργια και να κάνω την ίδια διαδικασία? Όχι τίποτα άλλο αλλά η Nougat είναι προ των πυλών..
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
nstef - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “refresh στο miflash για να δει την COM θύρα έκανες ? ” Καλημέρα! Εννοείται. Όταν πατάω το refresh μου πετάει το error. Επίσης δοκίμασα όλα τα γνωστά, reboot / reinstall / run as admin.. Με αγνοεί πανηγυρικά..
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν μπορεί να περάσει global ρομ κανένα mi pcsuite... μόνο china stable ή developer.... ” Αναθεμα και αν ξέρω τι έκανα αλλά περιέργως δούλεψε... Κινέζικο PCsuite, εκκίνηση σε fastboot, μονο του μου ανοιξε ενα panel στο οποίο με άφησε να διαλέξω local αρχειο, διάλεξα το tgz, και το περασε!!
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
nstef - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια απορία και απο μένα.. Παιρνω error Specified cast is not valid παρα το οτι εχω κανει extract τα περιεχόμενα της global σε φάκελο και το κινητο αναγνωρίζεται ως qualcomm HS-USB QDLoader 9008. Επίσης βλέπω πως το miflash δεν έχει κάποια συσκευή στον πίνακα κάτω απο το path. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει?
-
ΜήνυμαΚαθε αρχή και δύσκολη.. Μου ήρθε το μήνυμα, έτρεξα το miunlock, τελειωσε με επιτυχία, μου εκανε reboot.. Μεχρι εδώ όλα καλά.. Πρώτη και δεύτερη περίπτωση δεν θέλουν με τίποτα, αλλά το κινέζικο pcsuite κάτι πάει να κάνει. Το πρόβλημα είναι πως μόλις επιλέγω τη official global που κατέβασα απο το link, δεν προχωράει... Καμιά ιδέα? update: Βιάστηκα να μιλήσω (ή να postαρω).. Ακολουθώ τον οδηγό Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A και λογικά θα βγάλω άκρη..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nstef: “παίζει να πάρει μέχρι 10 μέρες). ” Τον τελευταίο καιρό κάνει απο μία ώς τρεις.. ” Μακάρι. Προς το παρόν δεν τους βλέπω πολύ ζωηρούς αλλά λογικά θα παίζει το ρόλο του οτι είναι και ΣΚ.. Παρεπιπτοντως μήπως ξέρουμε αν με ένα λογαριασμό μπορώ να ξεκλειδώσω πάνω απο μία σύσκευες? Ευχαριστώ!
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Έχω κάνει ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω απάντηση τους (εκεί ήταν που είδα το μήνυμα πως παίζει να πάρει μέχρι 10 μέρες). 1000 ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ανέβασε Screenshot about miui version ” Καλημέρα και πάλι, Ελπίζω να βοηθάει.. @demakhs: Δεν το κανα επιτηδες! Κάθε αρχη και δύσκολη!
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 4 απο Κίνα (ημουν ο ίδιος εκεί). Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο πράγμα που θέλησα να κάνω είναι να περάσω global ROM δεδομένου πως ότι έχει μέσα αφορά κυρίως τη Κίνα. Έχω διαβάσει τους πολύ επεξηγηματικούς οδηγούς (περιττό να αναφέρω πόσο εκπλικτική θεωρώ τη δουλειά που έχετε κάνει) παρόλα αυτά έχω φάει πόρτα σε όλα. Συγκεκριμένα έχω τα ακόλουθα προβλήματα για τα οποία θα χρειαστώ τη γνώμη / γνώσεις σας: A) θέλοντας να βρώ το status κλειδώματος του bootloader, …