Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από annonnaki: “Έβαλα από χθες την τελευταία xtrv dev 8.10.25. Απλά εξαιρετική. Νομίζω πιο smooth απο τις προηγούμενες. Ταχύτατη και χωρίς προβλήματα. Βάλτε άφοβα. Επίσης antutu 284.564. Είχα καιρό να το δοκιμάσω και μου άρεσε. ” Φωτιές μας άναψες και μόλις ξεκλείδωσα για να περάσω σε dev!!!
-
Και δω επανήλθε πριν λίγο ο καιρός οπότε θα ήταν μάλλον ανωμαλία της εφαρμογής του καιρού! Πιστεύω ότι λύθηκε και αυτό πλέον και όλοι θα έχουν πίσω τον καιρό τους!
-
Πολυ πιθανόν όταν βγει βέβαια νέο firmware. Είτε να προσέχει να μην κάνει αναβάθμιση το mi fit στο iOS είτε να έχει υποψινοτι αν γυρίσει θα πρέπει να στο φέρει να του περάσεις το νέο ελληνικό firmware
-
Περνα και τα original font που δίνουμε και πιστεύω θα επανέλθει.
-
Καλησπέρα φίλε μου, βεβαίως και υπάρχει τρόπος. Κατέβασε από το 2ο ποστ σε αυτό το θέμα το Firmware και τα Resources για το Mi Band 3 και δες πως θα τα περάσεις με το Notify & Fitness με βάση τον οδηγό που έχουμε στο 1ο ποστ!!
-
@michalis66 προσπάθησε να καθαρίσεις τις επαφές με λίγο υνοπνευμα και δοκίμασε πάλι. Αν κάναμε φιλος έχει mi band 3 δοκίμασε και με άλλο φορτιστή.
-
Παράθεση από michalis66: “Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι.εμενα μου έμεινε απο μπαταρία,το εχω βαλει απο χτες να φορτίζει και δεν εχει ένδειξη καθόλου,οτι φορτίζει κλπ,και ειναι νεκρό.ξερει κανένας τι μπορω να κανω για να ανοιξει ξανά; ” αν δε σου δείχνει να φορτίζει τότε δεν έχουν πιάσει καλά οι επαφές. Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις το usb φορτιστή σε υπολογιστή και όχι σε πρίζα τοίχου.
-
Παράθεση από miltosdelis: “Παιδιά δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά πώς θα γίνει θα φύγει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που περνάμε νέα αρχεία με το gadgetbridge ,και χάνω τα δεδομένα μου μηδενίζουν και βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μετράει μέρες από την στιγμή που το έχω φόρτιση ” Εγώ που δεν έκανα detele το Mi Fit αλλά το νέο το πέρασα από πάνω ως update δεν την έχασε αυτή τη ρύθμιση. Αν το κάνεις delete και περνάς μετά το νέο δυστυχώς χάνεται αυτό και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Αυτό δεν διορθώ…
-
Παράθεση από ktsak: “Περασα 3.5.2 mi fit, συνδεθηκε με το miband, συνεχίζει να είναι στη οθονη που σας έδειξα με τη σύζευξη. Περνάω μέσω notify τα 2 αρχεία, ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση, αλλά το miband συνεχίζει να δείχνει την ίδια οθόνη .....Κατά τα άλλα είναι συνδεμένο με το κινητό. ” Περίεργο, αφού τα αρχεία περνιούνται κανονικά δε θα έπρεπε να μένει εκεί. Βασικά αν πας στο Mi Fit τι έκδοση του δείχνει για το Band? Ξανακατέβασε τα αρχεία πάλι και σβήσε ότι παλιό έχεις να είσαι σίγουρο…
-
Τι ακριβώς έχεις κάνει? Που κόλλησε? Ξαναπέρνα μέσω Notify το firmware και τα resources και θα επανέλθει!
-
@jamaicapepe βεβάιως και υπάρχει. Τη βρίσκεις μέσω του Mi Fit-> Προφίλ->Mi Band 3->Ανασηκώστε τον καρπό για προβολή πληροφοριών->Ενεργό Απλά έχει υπόψιν ότι θα πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία με αυτή τη ρύθμιση μιας και παίζει να ανοίγει η οθόνη στο άσχετο από κινήσεις του χεριού!
-
@drivth μόνο αν κάποιος το δοκιμάσει μπορούμε να το ξέρουμε αυτό! Αν θες κάνε μια δοκιμή εσύ με τα res να δεις αν τα περάσει.
-
Παράθεση από ktsak: “Εβαλα το Mi Fit το καινουριο, αλλα δεν ενημερωσε και το firmware. Ετσι, εχω ερωτηματικα στο band στις διαφορες οθονες. Οποτε κατεβασα τα 3 αρχειακια, και τπροσπαθω να τα εγκαταστησω με το Noitify, αλλα κολλαει σε αλλο ποσοστο καθε φορα, ποτε στο 2%, ποτε στο 5%, ποτε στο 9% κλπ Οποτε δενε εγκαθιστανται ..... ” Καταρχήν εγκατέστησε μόνο τα δύο αρχεία. Το Firmware και τα Resources! Επίσης άσε το Notify να κάνει πλήρη συγχρονισμό με το Band και αφού τελειώσει τότε ξεκίνα τα upd…
-
Προστέθηκε στο 2ο ποστ και αναβαθμισμένο Light Theme για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας. Δοκιμάστηκε και δουλεύει χωρίς προβλήματα!
-
Παράθεση από miltosdelis: “να ενημερώσω και εγώ μόλις πέρασα το νέο πρόγραμμα από το αρχείο apk πάνω από την προηγούμενη έκδοση του προγράμματος αυτόματα όλα μετά από λίγα δευτερόλεπτα ενημερώθηκαν firmware και resourses μια ερώτηση μόνο το skin για χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας βλέπω είναι για v40 εννοώ με το νέο firmware έχουμε v42 θα δουλέψει κανονικά αν το περάσω ξανά η να περιμένω αναβάθμιση του αρχείου res; ” Καλύτερα να περιμένεις την αναβάθμιση. Θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό ν…
-
Παράθεση από SEFIS33: “Εγω που εχω το Light theme θα έχω πρόβλημα? Θα μπορώ να το ξανα περάσω? Η το εχει ενσωματωμένο? ” Θα ετοιμάσουμε και το light για αυτή την έκδοση του firmware το συντομότερο δυνατό!
-
Προστέθηκε το νέο Mi Fit με όλες τις τελευταίες διορθώσεις και μπορείτε πλέον να το κατεβάσετε από το πρώτο ποστ. Επίσης προστέθηκαν στο 2ο ποστ ξεχωριστά τα αρχεία Firmware και Resources για manual Update μέσω του Notify και Gadgetbridge! Καλά Updates! :D
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Προστέθηκε στο πρώτο ποστ το νέο Stable Mi Fit 3.5.2! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε και να το περάσετε πάνω από το ήδη υπάρχον που έχετε εγκατεστημένο. Αν για κάποιο λόγο δε το δέχεται ως update απεγκαταστήστε το παλιό και περάστε το νέο. Οι αναβαθμίσεις θα γίνουν αυτόματα και αφού αναβαθμιστεί το Mi Band 3 δύο φορές θα είστε έτοιμοι! Και το Mi Fit και το Firmware είναι βελτιωμένα στο έπακρο και πλέον έχουμε στην αρχική οθόνη και το ποσοστό της μπαταρίας αλλά και επιλογή οθό…