Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 445.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@NasDriver κάλος θα το κάνω αφού φορτίσει η συσκευή τώρα είναι στην φόρτιση και θα ενημερώσω με νέα φωτογραφία ευχαριστώ για τον χρόνο σου Επεξεργασία 1η @NasDriver καμία απολύτως φανερή διάφορα και μετά από wipe dalvik + cache
-
@NasDriver ο συγχρονισμός δεδομένων είναι ενεργός αλλά δεν φαίνεται να κάνει συγχρονισμό κάτι από update δεν θα ξεκολλούσε με το restart της συσκευής δεν ξέρω τι να πω
-
RE:
Μήνυμα@NasDriver8b4ae6a6ad5602275a33996522668afb.jpgf192f477913d465e60302bf0c3a50ccf.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver ναι είχα πρώτα περάσει την kenzo_global_images_8.3.8_20180308.0000.00_6.0_global_03309d3c85 rom με fastboot και μετά το Ελληνικό TWRP 3.2.1.0 μέσω υπολογιστή από ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα της en.miui.com και στην συνέχεια την Ελληνική rom xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote3Pro_8.3.8_v9-6.0 από vip mail Ενημερωση 1η @NasDriver μόλις φορτίσω την συσκευή μου παίρνω ένα backup αυτή την ρομ και λέω να περάσω την lineage ξανά μετά από full wipe θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? πρέπει να κάνω κ…
-
RE:
Μήνυμα@NasDriver Ναι κανονικά είχα μια lineage και έκανα factory reset πριν περάσω την δικιά μας από το vip mail την πέρασα με το τελευταίο Ελληνικό TWRP 3.2.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα στην ομαδαρα να κάνω και εγώ μια ενημέρωση για την νέα ρομ μας μετά από 2 δυνατές μέρες χρήσης φυσικά όπως το δουλεύω πάντα το κινητό μου kenzo διαπιστώνω ότι η μπαταρία του είναι πάρα πολύ κακή. πλέον η κατανάλωση της βασικά δεν μπορεί να κρατήσει ούτε ένα 24ωρο από το 100 τις 100 στο 30 έχει πέσει μέσα σε 14 ώρες από τις οποίες οι 8 ήταν ο ύπνος μου 9c84e869455045fbaccae2ebc068cc54.jpg
-
καλησπέρα ομάδα μπαίνω και εγώ στο κλαμπ των beta tester περνάω από το αρχείο zip που μου ήρθε στο email την νέα έκδοση 8.3.8 beta είμαστε στο πρώτο άνοιγμα που παίρνει αρκετή ωρίτσα όντως για να ανοίξει για πρώτη φορά άντε να δούμε τι θα δούμε με την global source να πω κάτι που παρατήρησα στην aroma έκδοση που κατέβασε στο script δεν πήγε 100% το ποσοστό και με έβγαλε επιλογή για επανεκκίνηση ξεκίνησα με FR τα μηδένισα όλα πριν ξεκινήσω να την περάσω από TWRP γιατί είχα την stable official 9.2…
-
καλησπέρα ομάδα για όσους μετά από τις αναβαθμίσεις δεν έχουν πλέον την εφαρμογή θέματα στο κινητό τους έχω να προτείνω αυτή την εκδοσή της εφαρμογής για να μπορούν να περάσουν τα θέματα τους ξανά APK MIUI Theme App 1.2.6.0 (arm) πηγή APKMirror δοκιμασμένο στο kenzo μου από την επόμενη αναβάθμιση και μετά θα παίρνετε ένα μήνυμα από την εφαρμογή ότι δεν υποστηρίζεται η χώρα μας
-
καλησπέρα ομάδα έκανα μεταφορά από την ελληνική aroma dev rom μας στην global stable official rom 9.2.4.0 με Fastboot Update μέθοδο και θέλω να βάλω την ελληνική μας aroma stable, έκανα την αλλαγή στο προφίλ μπορεί ο διαχειριστής μας να μου στείλει την τελευταία vip με τα ota updates stable rom ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Σε android oreo δεν δουλεύει τιποτα...από ειδοποιήσεις και αναγνώριση...” Μόνο με Ελληνικό Firmware 1.0.2.59 βλέπω ενημερώσεις ελληνικές εγώ παντός στο mi band 2 μου και mi fit έκδοση 3.1.6.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Κοιτα @alnikou εγω τώρα είμαι με την 3.2.9 stable χωρις ελληνικό firmware και έχω και ονόματα καλούντα και sms ονόματα και ειδοποιήσεις και όλα δουλεύουν άψογα.” Παιδιά εγώ βρήκα την υγειά μου με την 3.1.6.1 ελληνική έκδοση και το κόλπο με την ελληνική γλώσσα και ήχο χωρίς όμως χάρτες και τονισμένα γράμματα αλλά το καλύτερο για τις ειδοποιήσεις είναι η εφαρμογή notify & fitness for mi band 5.2.3(( pro) με 2 ευρώ )που δεν χάνει ούτε μια ειδοποίηση και έχει και διάφορα έξτ…
-
-
RE:
Μήνυμα@alvin1983 Μετά από πολλές αναβαθμίσεις - υποβαθμίσεις τα κατάφερα το μόνο πρόβλημαμου τώρα είναι με τους χάρτες με βγάζει ότι μένω στην Κίνα θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να βγω στο δρόμο μέσα στο σκ και θα ενημερώσω. 7216370d190f87ae3daf64614429302c.jpgc47bc800190aeb5117085568348cfe9d.jpg Ενημέρωση τελικά δεν έρχεται ακόμα καμία ειδοποίηση ούτε καν από εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
καλησπερα ομαδα εχω και εγω ενα προβλημα με το mi band 2 μου ξεκινησα να κανω κανονικα downgrade απο την τελευταια εκδοση κατεβασμενη απο το playstrore και να περασω την τελευταια 3.2.1.1 beta GR with firmware ολα καλα ολα ωραια στην αρχη με το κεντρικο μενου ημερομηνιας στα ελληνικα και με τονους κανονικα αλλα εννοω εχω ενεργοποιημενο το μενου για την ειδοποιηση κλησεων ειδοποιηση καμια και λεω θα παω στην stable with greek firmware 3.2.1 κανοντας ξανα downgrade και περασμα της νεας εκδοσης ελα…
-
Όντως τρελάθηκαν τα ΕΛΤΑ μετά από 8 εργάσιμες μην βάλω και Σάββατα ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι απλά το χαρτί παρατημένο κιόλας εκτός πολυκατοικίας εννοώ έχω παραλαβή κανονικά από το κατάστημα της γειτονιάς μου την παραγγελία μου καμία ενημέρωση οτι παρέλαβα και έρχονται όποτε θέλουν και μας παρατάνε τις ειδοποιήσεις και εκτός πολυκατοικίας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-