Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 445.

• Παράθεση από makisfz: “Καλύτερα να μην την φλασαρεις μέσου updater μπες στο twrp και από κει κάνε install ” μολις ανοιξε το κινητο κανονικα και απ οτι βλεπω χωρις κολληματα και κανενα μεχρι στιγμης προβλημα

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• καλησπερα κοινοτητα δοκιμαζω στον παππου kenzo αναβαθμιση με OTA Update χωρις καθαρισμους απο την προηγουμενη εκδοση dev 8.11.22 και ενημερωνω αν ολα περασαν σωστα και χωρις κολληματα καποια στιγμη μες στην βδομαδα λεω να κανω και την μεταβαση απο stable σε dev και στο whyred μου μπας και δω επιτελους και το πολυ υπομενο wificall

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• RE:

MiltosDelis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όχι η rom φίλε μου. Για τη συσκευή σου γράφω... Το τηλέφωνο σου είναι global version; Είχε πορτοκάλι αυτοκόλλητο το κουτί του με την ένδειξη global version; Δες εδώ για να καταλάβεις για τις εκδόσεις του τηλεφώνου σου: Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred)” Global είναι αγορασμενο από ελληνικό κατάστημα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έχεις global version συσκευή ή china version; Να τα προσέχεις πολύ τα πέρα δώθε και σε καμία περίπτωση κλείδωμα bootloader. Περνάς σε official rom (global ή china) με το miflash σε fastboot mode.” Global 10.0.2.0 και θέλω να πάω σε νεώτερη έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Εμφανίστηκε σε κάποιους και η 10.0.6.0.” Μπορούμε να πάμε από την ελληνική rom της κοινότητάς μας στην official stable 10.0.4.0 η αυτήν που λέτε; Το κινητό μου είναι το whyred με ξεκλειδωμενο bootloader έχουμε μείνει αρκετά πίσω απ' ότι βλέπω από την official έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίζουν τελικά και οι 2 υπηρεσίες σε whyred ρε παιδια; Έκανα το κόλπο με την σιμ σε συμβατό με την λίστα samsung αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά τι τεστ μπορώ να κάνω ; Να ενημερώσω ότι δεν έχω αυτή την στιγμή κάρτα με ενεργό πακέτο για κλείσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@alnikou έχεις pm Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ομάδα καλησπέρα μόλις άλλαξα στο kenzo μου οθόνη με πλαίσιο αρκετά καλές οι πρώτες εντυπώσεις το μόνο που με χάλασε είναι ότι πρέπει να ξεκολλάς εξαρτήματα από το ένα πλαίσιο και να τα περνάς στο άλλο έτσι και έχασα την δόνηση κόπηκε η καλωδιοταινία στο τράβηγμα κατά τ αλλά πολύ καλή η οθόνη και προστατευτικό τζάμι δώρο από τον φίλο μας τον Κινέζο aliexpress capas το κατάστημα δείτε το μπορεί να είναι λίγο τσιμπημενες οι τιμές αλλά έχει καλή απ' ότι φαίνεται ποιότητα Ενημέρωση 1η Βρήκαμε και περ…

• ομαδα καλησπερα και παλι ενημερωνω πως το προβλημα με το αντιγραφο ασφαλειας στο mi cloud στην σταθερη rom μας δουλευει μια χαρα καταφερα να σβησω ενα αρχαιο αντιγραφο ασφαλειας μου ωστε να εξοικονομήσω χώρο στο mi cloud μου και μια ερωτηση ακομα πειραζει που περναω τα 2 αρχεια zip 1 της rom και 1 του magisk το ενα μετα το αλλο μεσα απο το twrp η οχι; γιατι ειδα μεγαλη καθυστεριση στο πρωτο ανοιγμα του κινητου μετα απο fr και περασμα τον εν λογω αρχειων zip

• @gkalen Παράθεση: “ Δε χρειάζεσαι fastboot rom , απλώς factory reset .. μια χαρά καθαρή εγκατάσταση θα γίνει ..” καλος ευχαριστω για την αμεση ενημερωση κατεβαζω τοτε την official rom και την περναω με factory reset

• μπορω να περασω την official εκδοση whyred_global_images_8.11.8_20181108.0000.00_8.1_global_9c3f15a27f.tgz με fastboot εννοω εχω την xiaomi.eu_multi_HMNote5Pro_8.11.8_v10-8.1.zip περασμενη στο κινητο μου whyred αυτη την στιγμη; θελω οσο τον δυνατον ποιο καθαρη εγκατασταση γιατι με την δικια μας αλλα και με την xiaomi.eu που απ οτι ενημερωθηκα ειναι σχεδον ιδεες εχω μερικα προβληματα στο κινητο μου που δεν βλεπω να διορθώνονται πχ ραδιο δεν μπορει να μπει σε λειτουργια μεγαφωνου wifi ανοιγει κλει…

• Ομάδα καλησπέρα μπορώ να αλλάξω rom στο whyred μου από την δικιά μας τελευταία beta dev 8.11.8 στην τελευταία beta dev 8.11.8 από xiaomi.eu και το αντίστροφο για κάτι δοκιμές θα έχω κάποιο πρόβλημα αν δεν περάσω το twrp που δίνουν από το site τους; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από xnikos: “@miltosdelis , γιατί έχεις τικάρει το "ενεργ. λεπτομερούς καταγραφής" στις πρόσθετες ρυθμίσεις” Για κάποιο λόγω δεν μπορώ να την βρω την ρύθμιση μπορείς αν σου είναι εύκολο να κάνεις ένα στιγμιότυπο για να δω που βρίσκετε η επιλογή ώστε να το κάνω ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έκανα ήταν στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MiltosDelis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “@miltosdelis , γιατί έχεις τικάρει το "ενεργ. λεπτομερούς καταγραφής" στις πρόσθετες ρυθμίσεις” Για κάποιο λόγω δεν μπορώ να την βρω την ρύθμιση μπορείς αν σου είναι εύκολο να κάνεις ένα στιγμιότυπο για να δω που βρίσκετε η επιλογή ώστε να το κάνω ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά ερώτηση γιατί φαίνονται αυτοί οι κωδικοί κάτω από κάθε wifi ;2cf51cff740156fc263bb39a9354135c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περνάει στο kenzo και κατεβαίνει στο whyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από poseidvn: “Έκανα λάθος αντί να γράψω "πρόσθετες ρυθμίσεις" έγραψα απόρρητο αλλά αφού το βρήκες μια χαρά Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μην σκας ... Όλα καλά... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @poseidvn σωραιος έφτιαξε... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk