Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3
4 Σελίδα 4 από τις 5
5
Κανα λινκ για την καινούργια Ρομ παιδιά;;
Δωστε ένα λινκ για την 10 ρε παιδιά;;
Λογικά θα την βγάλει η πρέπει να την περάσω χειροκίνητα ρε παιδιά;;;;;
Καλημέρα παιδιά.εγω είμαι με region Ινδία παιζει ρόλο που δεν έχω πάρει ακόμα την 10;;;;;
Πως βγάζουμε ένα widget στην αρχική οθόνη ρε παιδιά;;π.χ καιρό η εορτολογιο
Που απενεργοποιεις το App Vault ρε παιδιά;; και τη είναι αυτό;;
Έχει βγει σε OEIMIFA 9.6.3.0;;γιατι πατάω για αναβάθμιση και δεν βγάζει κάτι;;
Δεν ξέρω από φλασαρισματα και τέτοια γιαυτό ρωτάω για Stable miui 10 ποτέ θα βγει
Global miui 10 ποτέ με το καλό λένε να την δώσουν ρε παιδια;;;;
Ναι την έχω 9.5.17.πως την περνάω όμως;;; γιατί ota της πέρασα τις αλλες
Γιατί το link λέει 9.5.17 και πιο κάτω 9.5.19.ετσι την κατεβάζω όπως είναι;
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link για την 9.5.19 γιατί δεν μου έρχεται ota;;;;;;
Παιδιά καλησπέρα. Η 9.5.19 σας ήρθε ota;;;; το έχω γυρίσει στην Ινδία αλλά δε μου έρχεται κάτι σας ενημερώσει. Ξέρουμε γιατί;;;
Τελικά είδατε πτώση μπαταρίας με την 9.5.17;;;;
Παντός με την 9.5.17 έχει μεγάλη καταναλώσει μπαταρίας νομίζω σε σχέση με την προηγούμενη rom
Καλησπέρα παιδιά. Πάτησα λείψει ενημερώσεις ενώ δεν είχε ενημερώσει και κατεβάζει κάτι.τι μπορεί να είναι αυτό;; Είμαι με 9.5.13
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα, όταν μπαίνω στο Google να δω κάποιες ειδήσεις μου πετάω ένα system ui κάτι και αναβοσβήνει το κινητό και κολλάει και θέλει reboot για να ανοίξει. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό;;;;;;;ξέρει κάποιος πως να το διορθώσω;;
Τη εννοείς στις κλειστές ομάδες της xiaomi;απλα το redmi note 5 pro έχω το global γι'αυτό λέω ποτέ και εμείς;;
Καλησπερα παιδια.βγηκε miui 10 global;;;και από πού κατεβαζουμε τις ρομ;;;
Καλημερα παιδια.βγηκε miui 10 global;;;και από πού κατεβαζουμε τις ρομ;;;
1
2
3
4 Σελίδα 4 από τις 5
5