Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 302.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από brougos: “δεν βρισκω κατι αλλο να κανω.....! ” έλα βρε μην αποθαρρύνεσαι.αν έχεις team viewer και κάμερα υπολογιστή στο pc σου.. τότε στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το user id σου και το password να ρίξω μία ματιά στο κινητό σου. Βασικά θα το δούμε παρέα ... μαζί ” Καλημερα,ευχαριστω παρά πολύ αλλά είμαι διακοπές και δεν έχω pc....όταν θα γυρίσω θα τα ξαναπουμε....να είσαι καλα!! Μολις αλλαξα θεμα οπως αναφερει ο φιλος απο πανω και εγενετο φως!Απιστευτο,το θεμα …

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από brougos: “Απο που εννοεις? ” Έλα βρε αρχηγοπουλο μου.... αφού σου γράφω στο edit note τις διαδρομές που θα ακολουθήσεις Μην ψάχνεις επιλογή ως ''Ρυθμίσεις ασφαλείας''.. όλες τις διαδρομές που σου γράφω είναι ρυθμίσεις ασφαλείας. Ως γενική έννοια σου το έγραψα : ” Γι΄'αυτο και ρωτησα μηπως υπαρχει κατι αλλο που δεν το γνωριζω...οπως και αν ειναι τα εκανα ολα και δεν αλλαξε τιποτε.....ευχαριστω......θα ζησουμε μάυτο..δεν βρισκω κατι αλλο να κανω.....!

• Παράθεση από pechr: “Σχετικά με το πρόβλημα του @brougos εγώ αν δεν θυμόμουν κωδικό η μοτίβο. Θα είχα πατήσει αποτυχημένους κωδικούς μέχρι να κλειδώσει ώστε μετά να το ξεκλειδώσω από mi-account μέσω pc βάζοντας username και password και θα επέλεγα ξεκλείδωμα. ” Tα υπολοιπα τα εκανα και δεν καταφερα κατι.. (Αφού βρήκες ότι τα τέσσερα μηδενικά το ξεκλειδώνουν, πήγαινε και απενεργοποίησε τον κωδικό κλειδώματος απο τις ρυθμίσεις ασφαλείας.)Απο που εννοεις?

• Παράθεση από maddoctor: “Αυτό θυμίζει τον κωδικό κλειδώματος οθόνης, όχι με το patern, αλλά με νούμερο. ” καμια ιδεα ?

• Παράθεση από brougos: “Παράθεση από chrdes: “@brougos μήπως άλλαξες sim και σου ζητάει κωδικό; Μήπως σου ζητάει τον κωδικό του mi account; Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με άλλο κινητό, μήπως και κάποιος καταλάβει τι σου ζητάει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” αυτο εγραψα στο πιο πανω μηνυμα,.,εβγαλα φωτο απο το ιδιο την οθονη για να την ανεβασω εδω να την δειτε και εστρωσε,βγηκε η κανονικη οθονη που ζηταει το πιν και ολα καλα!!Φαντασματα λεμε ” Τελικα τιποτε δεν εγινε.....οκ ανοιξε το κινητο …

• Παράθεση από chrdes: “@brougos μήπως άλλαξες sim και σου ζητάει κωδικό; Μήπως σου ζητάει τον κωδικό του mi account; Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με άλλο κινητό, μήπως και κάποιος καταλάβει τι σου ζητάει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” αυτο εγραψα στο πιο πανω μηνυμα,.,εβγαλα φωτο απο το ιδιο την οθονη για να την ανεβασω εδω να την δειτε και εστρωσε,βγηκε η κανονικη οθονη που ζηταει το πιν και ολα καλα!!Φαντασματα λεμε

• Παράθεση από chrdes: “Βάλε το πιν. Αν έχεις μοτίβο βάλε τα αντίστοιχα νούμερα του. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” βαζω το πιν.....δεν εχω μοτιβο...δεν υπαρχει η κλασσικη μικρη περιοχη που βαζεις το πιν αλλα ολοκληρο πληκτρολογιο σαν dialer.....και κατω μονο το clear για διορθωση...... οκ απιστευτο!!!!εβγαλα φωτο αυτη τη οθονη να την ανεβασω να την δειτε και ξαφικα εστρωσε και μου βγηκε κανονικα το pin!!Ελεος!!

• Καλησπερα ολα τα μυστηρια εδω θα συμβουν.κλεινω το τηλεφωνο και το ανοιγω....δεν μπορω να βαλω Pinγιατι μου βγαζει με μεγαλα γραμματα enter password και μαλιστα μου υποδυκνυει οτι θελει 6 νουμερα???τι ειναι αυτο παλι???????

• Θερμά συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

• Παράθεση από geoanto555: “Είχα στείλει πριν κανα χρόνο και τα ίδια μου είπαν. Βάλτο σε κουτάκι αλλά όχι το δικό του.. Με χαμηλή τιμή το συστημένο..(αν το δηλώσεις) ” Ναι συστημενο...ε θα δουμε ποσο θα βγει....ποσο καιρο σου πηρε το πηγαινε ελα?...σου στειλανε το ιδιο εσενα ή αλλο?

• Παράθεση από geoanto555: “Γιατί θα τους πιάσει τελωνείο και θα βάλουν εσένα να το πληρώσεις.. ” χωρις το κουτι θεωρειται οτι παει για service οπως οντως θα ειναι?εγω λεω να το βαλω και σε ενα αλλο κουτι λεπτο σαν θηκη απο tempered glass......να μην το κανω?

• Παράθεση από osalonikios: “Να το βάλεις σε φάκελο με φούσκες και πριν το βάλεις τύλιξε το μέσα σε ένα μαλακό πανί. Στο λέω για να μη πάει σε κομμάτια. ” Ναι μου το γραψανε και αυτο.......θα κανω οτι καλυτερο......ευχαριστω (μα δεν θα ητανε καλυτερο να παει στο δικο του κουτι?Γιατι δεν το θελουνε?)

• Παράθεση από GR_Macedon: “Για όλα φταίνε οι Κινέζοι του κινεζομάγαζου που βάζουν χέρι στη ρομ. Μετά οι χρήστες που δεν ακολουθούν την συμβουλή του φόρουμ για άμεση καθαρή εγκατάσταση fastboot rom. Ίσως και λίγο του φόρουμ που δεν το έχουμε γράψει με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα. Δεν χρησιμοποιούμε τα XIAOMI αν πρώτα δεν γίνει καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom. ” Ενημερωτικα(να μην συμβει σε κανεναν αλλο)επικοινωνησα με vickmall,ητανε πολυ γρηγοροι στις απαντησεις τους και το επομενο βημα …

• Παράθεση από kandilak: “@brougos Πόσο συχνά συνέβαινε να φορτίζεις το τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιούσες βλέποντας βίντεο στο youtube ή παιζοντας παιχνίδια? Ρωτάω επειδή μια τέτοια χρήση σίγουρα μειώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά είμαι περίεργος μήπως μπορεί να δημιουργεί και προβλήματα σαν το δικό σου..... ” Σχεδον ποτε δεν εκανα αυτο το πραγμα........βασικα δεν θυμαμαι να το εκανα και ποτε...ειχε κολλησει αλλη μια φορα σε παιχνιδι(χωρις να ειναι στον φορτιστη και παλι)και εκα…

• Και κατι ασχετο......θελω να συνδραμω και γω στο site με μια συνδρομη 1 ετους.......μπορω να πληρωσω το αντιτιμο με paypal φιλου ?Να γραψω καπου σαν σημειωση οτι η πληρωμη ειναι για λογαριασμο μου αφου θα φαινεται αλλο mail κτλ? Ας μεταφερθει αλλου η ερωτηση απο τους διαχειριστες. Ευχαριστω

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν του το είπαν για σίγουρο. Έπρεπε να το βάλουν κάτω από μικροσκόπιο, πράγμα που δεν έκαναν. Και δεν ξέρω αν είπαν για επεξεργαστή ο οποίος για να καεί λόγω θερμοκρασίας θέλει πάνω από 170 βαθμούς Κελσίου. ” Oχι δεν ειπανε επεξεργαστη 100%.....κατι αρπαξε ειπανε αλλα δεν το ρισκαρουν λεει στην συγκεκριμενη συσκευη να κολλησουν ισως καποια κομμενη γραμμη(αν την δουν σε μικροσκοπιιο)αλλα και για το λογο οτι εχει εγγυηση και σε περιπτωση που το στειλω δεν θα ισχυει πια..…

• Παράθεση από osalonikios: “Σε ανάλογο πρόβλημα με κινητό από gearbest ούτε καν χρειάστηκε να το παραλάβουν. Με το που τους εστειλα το tracn number μετα από 1-2 μέρες που έστειλαν καινούριο. ” Αντε να δουμε θα κανουν το ιδιο και αυτοι απο το vickmall.....?

• Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από brougos: “Σε περιπτωση που η συσκευη μας εχει πεθανει μετα απο 4-5 μηνες λειτουργιας,εχει στειλει καποιος στην Κινα την συσκευη του για επισκευη?Υπαρχει εγγυηση?Γινεται αποστολη καπου συγκεκριμενα ή να χαμε να λεγαμε απλα χανουμε την συσκευη και τελος?? ” μιλάς με το κατάστημα εγώ που το έστειλα πίσω έκανε 22 ημέρες να πάει και να έρθει από bangoodμόλις το παραλάβανε την άλλη ημέρα έστειλαν καινούριο πίσω ,φυσικά δεν είχα την είχα ανοίξει την συσκευή (δεν είχ…

• Παράθεση από NasDriver: “Μιλάς με το κατάστημα που το αγόρασες, εκεί θα την στείλεις αφού μιλήσετε. Τι έχεις πάθει ? ” εβλεπα βιντεακια στο youtube,κολλησε,δεν ανταποκρινοτανε σε κανενα κουμπι για περιπου 20 δευτερα και στο τελος εβγαλα την μπαταρια..οταν την ξαναεβαλα δεν ανοιξε ποτε!Εγινε προσπαθεια για unbrick,δεν απεδωσε γιατι το τηλεφωνο αναγνριζεται αλλιως απο τον υπολογιστη και αφου πηγε και σε καταστημα που ασολειτε με αυτα μου ειπανε οτι μαλλον εχει καει επεξεργασης η κατι αλλο

• Παράθεση από geoanto555: “Έχω στείλει εγώ στο 8 μηνο και έγινε επισκευή, Πληρώνεις μόνο το να το στείλεις.. αν θυμάμαι καλά 6,5 ευρώ. ” θελεις να μου στειλεις σε πμ ολη την διαδιακσια αν σου ειναι ευκολο?Απο vickmall εγινε η αγορα