Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 159.

• Μόλις παρέλαβα κι εγώ σήμερα δύο θήκες και έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά που δίνει η μία στο κινητό, η άλλη είναι πιο απλή και δεν με ενθουσίασε.....

• Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις... 1η. Πως ρε παιδιά κάνω ένα νήμα αποθήκευση για να το παρακολουθώ, έχω ψάξει και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω... Γράφω από το WSC-connect. 2η. Έχουν βγει για το mi note 3 κάποιες από τις aroma ή XTRV... Για να μπορέσω να τις κάνω εγκατάσταση;

• Παιδιά με dev Android 7 και MIUI 9 δεν με αφήνει να αλλάξω γραμματοσειρά. Μου λέει πως δεν μπορεί να αφήσει third-party εφαρμογές να παρέμβουν στο σύστημα... Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει, όπως ήταν πριν με Android 6 και MIUI 8.

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από duc: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από geoanto555: “http://en.miui.com/download.html ” Τίποτα πάλι. 2 φορές την κατέβασα την ρομ και τις 2 φορές δεν την περνάει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει ” Έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με εμένα;Δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και έχει "σκάσει" έτσι μια απλή αναβάθμιση, και φυσικά δεν είναι λύση να κάνω wipe data και να σβηστούν τα πάντα για να προχωρήσει στις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Υπάρχει κάποια άλλη λύση από του…

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από geoanto555: “http://en.miui.com/download.html ” Τίποτα πάλι. 2 φορές την κατέβασα την ρομ και τις 2 φορές δεν την περνάει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει ” Έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με εμένα; Δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και έχει "σκάσει" έτσι μια απλή αναβάθμιση, και φυσικά δεν είναι λύση να κάνω wipe data και να σβηστούν τα πάντα για να προχωρήσει στις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Υπάρχει κάποια άλλη λύση από τους πιο γνώστες μήπως και το σώσουμε.....

• 14 γίγα ελεύθερο έχω.....Αν κάνω Wipe Data παιδιά χάνω όλες τις εφαρμογές που έχω περασμένες;

• Παιδιά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση την 8.7.4.20 global dev και ενώ την κατεβάζει και ξεκινάει στη συνέχεια μου λέει πως η ενημέρωση απέτυχε, στην αρχή το αρχείο που κατέβασε ήταν 105mb το οποίο δεν μπόρεσε να το κάνει εγκατάσταση την επόμενη φορά που την κατέβασα ξανά μου κατέβασε αρχείο 1,4Gb το οποίο ούτε αυτό μπορεί να εγκατασταθεί και μου δίνει τρεις επιλογές. 1 . Reboot 2 . Wipe data 3 . Connect with MiAsistant Imgur: The most awesome images on the Internet Να κάνω ένα wipe data; Και όταν λέ…

• Καλημέρα παιδιά, δεύτερη εβδομάδα σήμερα που δεν update ξέρει κανείς για πιο λόγο;

• Παράθεση από myt.jim: “Χα χα τωρα τι με βοήθησες..... Εντάξει το 950xl το θέλω και dual sim βγαίνει στα 370 με 400€ και xiaomi mi max στα 230€.Η Τιμη στην διαφορα ειναι σημαντικη αλλα επειδη δεν ειμαι τυπος που αλλαζει καθε λιγο και λιγακι κινητό οπως το 1320 Lumia το εχω 3 χρονια . Τα windows σιγουρα με βολευουν και το 950 xl εχει κ πολυ καλη καμερα σε σχεση με το xiaomi. Οποτε εσυ που εχεις και τα δυο πιο προτεινεις απο τα δυο ; ” Λοιπόν μετά την συμβίωση των δύο (950XL+XIAOMI MI MAX) έκλεισα …

• Παράθεση από myt.jim: “ευχαριστώ για την απαντηση... Η αλήθεια ειναι οτι τα windows δεν θέλω να τα αλλάξω ...μου αρέσουν πολυ και τα εχω βολευτεί.. Αλλα για αυτό ρωτάω αν αξίζει να τα απαρνηθώ για το mi max.. ” Έχω το lumia 950 xl και έχω και το Mi max 3/32, φίλε μου το 950 xl είναι ένα απίστευτο τηλέφωνο αλλά θέλω και το Mi max, νομίζω πως η απάντησή μου θα σε ικανοποιήσει.

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση.....

• Μετά την αναβάθμιση της Παρασκευής σε 8.6.11.24 δεν μπορεί να μου κάνει ανανέωση στον καιρό, μου λέει "αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο" ενώ προφανώς έχω. Δοκίμασα και με WiFi και με δεδομένα όμως συνεχίζει να μου βγάζει το μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο". Γνωρίζει κάποιος κάτι;

• καλημέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την τελευταία global dev 8.6.11.3, όταν πηγαίνω Στο μενού ταπετσαρίες δεν μπορώ να κάνω αλλαγή ούτε στην αρχική οθόνη ούτε στην οθόνη κλειδώματος, μου λέει αδυναμία φόρτωσης. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;

• Παράθεση από fotis_lyk: “Γεια σας. έχω ένα θεματάκι. είμαι με τις ελληνικές ρομ και πριν 2 βδομάδες που αναβάθμισα στην 6.9.29. άρχισε να μου δημιουργεί πρόβλημα στα widget. έπρεπε να μπω πρώτα στην εφαρμογή για να δουλέψουν. πχ στον καιρό στο whats up και μερικά όπως το sofascore και το tv show δεν δούλευαν ούτε έτσι. αναβάθμισα σήμερα στην 6.10.13 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.. καμιά πρόταση? ” Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Νομίζω αυτό θέλεις

• Ναι αυτά είναι μονίμως ανοιχτά, ειδικά το GPS δουλεύει με υψηλή ακρίβεια. Κι εγώ νομίζω πως είναι πολύ αυτό που μου τρώει.

• Σε διάστημα 8 ωρών περίπου....

• Εγώ που το κοίταξα κάνα δυο ημέρες περίπου Στο 5% έως 7%, νομίζω ότι είναι πολύ, αλλά επειδή έχω beta έκδοση το θεωρώ φυσιολογικό.

• Αυτός είσαι Θανάση, βρες τώρα και γραμματοσειρές πέρασε της μέσα Στο κινητό και διάλεξε ποια είναι η καλύτερη.

• Κάνε μια απεγκατάσταση το πρόγραμμα και μετά πέρασε το ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει.

• Έτσι ακριβώς έπαθα κι εγώ, πέρασα μερικές γραμματοσειρές και μετά δεν ήξερα πως να τις σετάρω στο κινητό. Ευτυχώς μετά το έκανα και τώρα πραγματικά απολαμβάνω το τηλέφωνο μου.