Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 175.
-
Πέρασα την 4.9.5 μετά από factory reset της multilanguge stable 24 και δεν δουλεύει η βιντεοκληση στο hangouts και το Skype. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι φταίει; Η multilanguge stable 37 έχει τέτοιο πρόβλημα; Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Re: Ποια rom να φλασαρω;
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “To "ΠΡΟΣΟΧΗ" Που αναφέρεις είναι για το Mi-3W και την MIUI V6. Δεν υπάρχει ειδική ROM που να περνάει χωρίς Factory Defaults. To αν θα χρειαστεί Factory Defaults εξαρτάται πάντα από την ROM που έχουμε εγκατεστημένη. Αν έχουμε ήδη περασμένη την GTV, δεν χρειάζεται Factory Defaults, για να περάσουμε (Flash) νέα version της GTV.” Σ ευχαριστώ ρε Admin!
-
Ποια rom να φλασαρω;
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Ένας φίλος έχει το 1S με multilanguge rom. Ποια έκδοση της GTV να του φλασαρουμε ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε factory reset; Από ποια έκδοση και μετά υπάρχει αυτό το "ΠΡΟΣΟΧΗ!!!" (και αφορά της multilanguge roms από miuiandroid) στην πρώτη σελίδα της τελευταίας GTV; Οποίος μπορέσει να απαντήσει, θα μπορούσε να παραθέσει και download link; Ευχαριστώ πολύ. Έχασα τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων γιαυτό και η παραπάνω απορία.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από tkvkp: “Παράθεση από tora33: “Έχω , άλλαξε κάρτα Την έχω πατήσει πολλές φορές Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια κάρτα που έχει δουλέψει απροβληματιστα σε 3-4 συσκευές, γιατί εδώ να κάνει νερά; τι μπορεί να φταίει; η αλλαγή είναι το μόνο εύκολο. Και εάν η καινούργια έχει το ίδιο πρόβλημα; αλλάζοντας την, καταπολεμάς το αποτέλεσμα. Η αιτία ποια είναι! Sent from my HM 1SW using Tapatalk” κάνε έλεγχο σφαλμάτων της κάρτας , για να διορθώσει τυχ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από tkvkp: “Παράθεση από tora33: “Έχω , άλλαξε κάρτα Την έχω πατήσει πολλές φορές Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια κάρτα που έχει δουλέψει απροβληματιστα σε 3-4 συσκευές, γιατί εδώ να κάνει νερά; τι μπορεί να φταίει; η αλλαγή είναι το μόνο εύκολο. Και εάν η καινούργια έχει το ίδιο πρόβλημα; αλλάζοντας την, καταπολεμάς το αποτέλεσμα. Η αιτία ποια είναι! Sent from my HM 1SW using Tapatalk” κάνε έλεγχο σφαλμάτων της κάρτας , για να διορθώσει τυχ…
-
Παράθεση από tora33: “Έχω , άλλαξε κάρτα Την έχω πατήσει πολλές φορές Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια κάρτα που έχει δουλέψει απροβληματιστα σε 3-4 συσκευές, γιατί εδώ να κάνει νερά; τι μπορεί να φταίει; η αλλαγή είναι το μόνο εύκολο. Και εάν η καινούργια έχει το ίδιο πρόβλημα; αλλάζοντας την, καταπολεμάς το αποτέλεσμα. Η αιτία ποια είναι! Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Παράθεση από velissarios1: “Περασα την 19 και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το pop3 email μου στα εξερχόμενα. Ενώ οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι ίδιες με τις ρυθμίσεις που έχω σε άλλη συσκευή δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω email. Μήπως κάποιος φίλος έχει λύση;” Ξήλωσε τα πάντα από μειλ. Ακόμα και το Gmail και βάλτε όλα στο cloudmagic για να σωθείς. Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από tkvkp: “Καλημέρα και από μένα. Με την 3.19 στο Redmi 1S, το πρώτο που παρατήρησα είναι η χαμηλή στάθμη σήματος στο wifi.” καλημέρα , Μήπως γέμισε η περιοχή με νέα router ? Κοίταξε τι γίνεται στο κανάλι που εκπέμπει το router σου play.google.com/store/apps/det…rproc.wifi.analyzer&hl=el αν υπάρχει συνωστισμός , ρύθμισε το wifi να εκπέμπει σε κανάλι που δεν εκπέμπουν άλλα γειτονικά. (σίγουρα δεν άλλαξες κλίση στην κεραίας , και δεν μετέφερες το router σε θέση που …
-
Καλημέρα και από μένα. Με την 3.19 στο Redmi 1S, το πρώτο που παρατήρησα είναι η χαμηλή στάθμη σήματος στο wifi. Είναι η πρώτη rom που το κάνει. Και κάτι τελευταίο. Όταν μεταφέρω αρχεία από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα sd, 5 στα 10 θα καταστραφουν. Αυτό συμβαίνει και όταν μεταφέρω αρχεία από υπολογιστή στην κάρτα sd. Θυμάμαι που το είδα σε προηγούμενα ποστς αλλά δεν κατάλαβα εάν τελικά λύθηκε το θέμα ή όχι. υγ. 3.19 δεν μπορούσε να περαστεί από OTA updater και την εγκατέστησα με τον παραδοσιακ…
-
Παράθεση από nomoreorless: “Εμένα πάλι φτάνει στο 100% και μου βγάζει Invalid file και κλείνει φυσικά... Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο fix? To περίεργο είναι ότι τη ROM δεν τη βλέπω στη λίστα για το 1s ” Εγώ την κατέβασα από το ποστ του Admin. Θα το βρεις λίγα ποστ πιο πριν. Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Καλησπέρα. Κάθε update και καλύτερο για την συσκευή μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο. Ήθελα να ενημερώσω πως από την 3.15 στην 3.17 πήγα χειροκινητα διότι ο OTA updater κατέβαζε την αναβάθμιση μέχρι το ~60% και έκλεινε.... μετά πάλι από την αρχή αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα αυτά και ενώ έχω εγκαταστήσει το OTA updater fix. Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα! Μια ερώτηση. Βλέπω μερικά κολλήματα και μεγάλη χρήση της ραμ και της μπαταρίας. Πριν δεν Το είχα αυτό. Και ενώ όταν είχα 28% μπαταρία μόλις το έκανα επανεκκίνηση ξαφνικά είχα 50%...τι να κάνω? Να ξαναπεράσω την ρομ ή απλά να κάνω factory reset και wife cache και dalvik cache?” Πέρασε το battery life repair και από τους ίδιους δημιουργούς την αντίστοιχη εφαρμογή για καλιμπραρισμα μπαταρίας. Τα wipes που αναφέρεις δεν θα διορθώσουν την κατάσταση. Φρόντισε δε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από την επόμενη Version ίσως είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε και OTA Updates. Eτσι θα έχετε σύγουρα το σωστό αρχείο, καθώς θα λαμβάνετε στο τηλέφωνό σας ειδοποίηση με το ChangeLog και το MD5Sum το οποίο και θα ελέγχει αυτόματα o OTA Updater...” Σπουδαία νέα!!! Συνεχίστε έτσι. Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Θα πρότεινα στο επόμενο update και στην πρώτη σελίδα να αναγράφεται και το md5 και τέλος με τα κατεστραμενα αρχεία. Όπως καλό θα ήταν να ενημερώνεται η πρώτη σελίδα με το changelog της κάθε έκδοσης. Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
Μετά από 3 συνεχόμενα κατεβάσματα, περαστηκε χωρίς πρόβλημα. Για όποιον ενδιαφέρεται, το md5 του σωστού αρχείου είναι το "f104f41531e4e7cb720df9101f14230f"
-
Βγάζει error μέσα στην recovery. Είναι η πρώτη ρομ που το κάνει. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; redmi 1s Μήπως υπάρχει διαθέσιμο το MD5 του αρχείου; Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Re: App2sd και media.
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD” Γνωρίζω τους τρόπους που μεταφέρουμε εφαρμογές κλπ. Άλλο ήταν το ερώτημα μου. Δηλαδή και οι χρήστες άλλων συσκευών με miui roms αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα; Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
προβλημα με το mail
ΜήνυμαΈχει. Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
προβλημα με το mail
ΜήνυμαΔοκίμασε και το cloud magic. Πολύ πιο σταθερό από τα υπόλοιπα που δοκίμασα. Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
-
App2sd και media.
ΜήνυμαΜια ερώτηση που αφορά την συσκευή μας και ίσως την miui σαν rom. Η μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα και η αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο σε αυτήν, είναι περιορισμός του Redmi 1S ή έτσι είναι στημένες όλες οι miui roms;