Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 579.
-
Ολα οκ στο mi5s προστοπαρον!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Άλλες ROM έχουν οι VIP από τα απλά μέλη και είναι φυσιολογικό να έχουν διαφορετικά MD5.Δεν χρειάζεται πλέον να σας στέλνουμε και MD5 στο mail καθώς o Updater και το TWRP ελέγχουν τα MD5 αν είναι σωστά. ” Αλλες ρομ δηλαδη τι προνόμια-αλλαγές-λειτουργίες παραπάνω εχουν εκτος του ΟΤΑ update μεσω updater?
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από derveni: “Παντού υπάρχουν παράπονα ακόμα και ο παράδεισος είχε παραπονουμενους και όπως λέει ένας φίλος μου ποιος σου είπε ότι υπάρχει δικαιοσύνη ” Παράθεση από Thracia: “Παίζει ρόλο σε μία παραγγελία το απο που θα φύγει; Το ζητούμενο είναι η αποφυγή τελωνείου Ας έρθει και μέσω Αφροδίτης! Στο μόνο που μπορεί να πατήσει ο φίλος πιστεύω ότι είναι το estimate delivery ” Σημερα εμαθα απο τα κεντρικα ελτα οτι το δεμα εχει μπει τελωνειο και οοοποτε ξεκολλήσει θα το δ…
-
Παράθεση από geozn8: “Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα την αποψη σας για μια μικρη αγορα που εκανα απο το ebay. Πηρα ενα αξεσουαρ αξιας 17 ευρω στης 08/08/2107 .Ενω το item location ελεγε αγγλια (γιαυτο το πηρα για ποιο γρηγορα λογο το ηθελα για δωρο συντομα) και ξαφνικα βλεπω οτι το στελνει με DHL Ecommerce Asia παρακαλω απο κινα... Στης 15/8/2017 το 17track λεει οτι εφτασε στον βενιζελο και εχει μεινει εκει απο τοτε.. Το ελληνικο τρακ λεει οτι στης 11/08 εφτασε γερμανια (οτι ναναι) και δεν εχει ξεκ…
-
Ενδιαφερον!! μπραβο
-
Παράθεση από PRESEUS: “Κι εγώ περιμένω κάτι ψιλοπράγματα απο GB με NL post.Έχουν μπεί Ελλάδα απο 22/8 και μετά...σιωπή.Η πλάκα είναι οτι σε καμιά δεκαριά μέρες μετακομίζω.. .Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη χαχαχα!! ” Σε βλεπω να περνας απο το 'παλιο' σπιτι να κοιτας στο κουτι χαχα Περα απο την πλακα τραγικο..2 βδομαδες για ναρθει σπιτι σου ενω ειναι ηδη ελλαδα
-
Καλησπερα εχει βγει η china stable 8.5.4.0 και βγηκε η xiaomi.eu_multi_MI5S_V8.5.4.0.MAGCNED_v8-6.0 θα βγει και στην κοινοτητα μας η συγκεκριμενη?
-
Αγορά από geekbuying
ΜήνυμαΠαράθεση από denisun: “Το μενού το θέλω αγγλικό. Από εκεί και πέρα το μόνο που θέλω είναι να βλέπω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες. Οπότε ακόμα και να μην μπορώ να κάνω τα παραπάνω η rom μπορεί να αλλάξει. Σωστά; Και το ότι έχει official global rom σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτο. Σωστά; ” Οι global roms ειναι οτι πρεπει για σενα κανουν ολα αυτα που λες και εχουν αυτα που λες... Συνήθως τα γνωστα μαγαζια to2c vickmall gearbest το στελνουν με global stable rom και ειναι κλειδωμενο (ξαναλεω συνήθ…
-
mi 5 ή κάποιο άλλο?
SoNik+ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από fasoli: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Είμαι νέο μέλος στο φορουμ και ελπίζω και σύντομα και στα xiaomi. Έχοντας ψάξει λίγο γενικά αλλά και στο φόρουμ έχω καταλήξει να πάρω το mi 5 3/64. Το budget μου είναι μέχρι 250. Σε αυτή τη τιμή είδα και το mi 5s και το 5c αλλά νομίζω το mi 5 είναι καλύτερο! Δεν έχω μεγάλες ή ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά δε θέλω να ειναι πολύ μεγάλο (max 5,5 in) και θα ήθελα να έχει, κάτι που το mi 5 δεν έχει. Μήπως έχετε καμία άλλη πρόταση? Ευχαριστώ εκ των π…
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από kinos: “Εγω παντως με 7.6.29eu και 2.82 supersu δουλευει αρκετα καλα το δαχτυλικό... σιγουρεψου οτι βαζεις καλα το δαχτυλο πανω οχι πολυ δυνατα κλπ κλπ ” Φιλε με το 2.82 εμενα δεν μου δουλευει καθολου !!! Δεν κανει τιποτα... Και ναι βαζω καλα το δαχτυλο κλπ κλπ !!! ” τωρα λεω να δοκιμασω και την global stable eu 8.5.2.0 :p να δω τι λεει και αυτη
-
Παράθεση από geozn8: “Τι να πω.. Εγώ αρχικά με την που την έβαλα την 7.6.29 αμέσως δεν μου δούλευε καθόλου το δαχτυλικό.. Ότι να ναι.. Λοιπον δοκιμασα εκανα restore πηρε την 6.0 ολα καλα και μετα εκανα factory reset αλλα και format data την ξαναπερασα και δουλευει τωρα... Τι να πω τι σκαλωμα ειχε φαει δεν ξερω !!! =============== Ιουλ 2nd 2017, 9:12pm =============== Παράθεση από geozn8: “Τι να πω.. Εγώ αρχικά με την που την έβαλα την 7.6.29 αμέσως δεν μου δούλευε καθόλου το δαχτυλικό.. Ότι να ν…