Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 70.
-
Ευχαριστώ πολύ! Τέλειος οδηγός!!!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Την πέρασα και εγώ, όλα οκ μέχρι στιγμής!
-
Παράθεση από Thracia: “@spideman3 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βαλε το google σαν προεπιλεγμένη αναζήτηση,μήπως και αλλάξει ” Δεν υπάρχει ως επιλογή η μηχανη αναζήτησης της Google
-
Παιδιά να ρωτήσω κατι; σε κινητο mi4c φιλης είδα αυτην την λειτουργία (διπλό κλικ για ενεργοποίηση οθόνης) .. Παιζει με καποιο τρόπο να την εμφανισουμε και εμεις;
-
Παράθεση από gkalen: “@Jongou Ποιο τηλ.. εχεις και ποια ρομ φοράς ?? @lakis56 Ενεργοποιησε η ξεπαγωσε ξανά το CloudPrint2 η αν το έσβησες επανέφερε το .. Εκεί είναι το πρόβλημα σου .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχω το mi4 και φοραω την τελευταία
-
Μπηκε η κινα στο κινητό μου; help
-
Εμενα στον πλοηγο δεν υπάρχει το google ως μηχανη αναζήτησης οταν γραφεις στην γραμμη διευθυνσεων.. Και στις ρυθμισεις στην επιλογή δεν εχει το google ως μηχανη για να το αλλάξεις...
-
Θα πρέπει να περιμένεις να ανέβει και για τα μη Vip μέλη για να δοκιμαστεί και μετά να μπορει καποιος να πει μια γνώμη! Εγώ παντως δεν την εχω βαλει ακόμα...
-
TWRP = RECOVERY UPDATER= Εφαρμογή Aναβάθμιση της Rom
-
Μη βιαζεστε να ψηφίσετε και σε μένα η Rom πάει πολύ καλά αλλά δουλεψτε λίγες μέρες το κινητό και μετά ψηφιστε!
-
Το θέλω λεμεεεε! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από Bodai: “@Jongou διορθωσε σε παρακαλώ το ποστ και βάλε απλά ενα link ” Χεχεχε μερικές φορές υπερβαλω λίγο...
-
Παράθεση από Jongou: “Παράθεση από dantekavala: “Καλησπέρα στο φόρουμ Έχω το Mi4 και δεν έχω περάσει νέα ρομ από την 5.11.5. Μπορώ να περάσω μέσα από το application της Miui την τελευταία επιλέγοντας απλά το zip ή υπάρχει άλλη διαδικασία; Θα πρέπει να γίνουν wipe μιας και πάω από την 5 στην 6; ” Οχι δεν μπορεις ν την περασεις κατευθείαν.. Θα διαβασεις τις οδηγιες για την πρωτη εγκατασταση σε marshmallown. Υπάρχει σύνδεσμος στο ποστ που θα κατεβασεις την τελευταια Rom. ” Πρώτη εγκατάσταση την Mar…
-
Παράθεση από dantekavala: “Καλησπέρα στο φόρουμ Έχω το Mi4 και δεν έχω περάσει νέα ρομ από την 5.11.5. Μπορώ να περάσω μέσα από το application της Miui την τελευταία επιλέγοντας απλά το zip ή υπάρχει άλλη διαδικασία; Θα πρέπει να γίνουν wipe μιας και πάω από την 5 στην 6; ” Οχι δεν μπορεις ν την περασεις κατευθείαν.. Θα διαβασεις τις οδηγιες για την πρωτη εγκατασταση σε marshmallown. Υπάρχει σύνδεσμος στο ποστ που θα κατεβασεις την τελευταια Rom.
-
Καλή τύχη σε όλους! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν το εξής : Από την προηγούμενη Rom 6.2.18 είχε διαγραφεί για κάποιο λόγο η εφαρμογή Βίντεο με αποτέλεσμα να μην τρέχουν τα βίντεο μέσα από το φάκελο Άλμπουμ παρά μόνο από άλλη εφαρμογή πχ ΜΧ player. Δοκίμασα να περάσω ξανά την Rom και να κάνω Wipe Cache and dalvik με χωρίς αποτέλεσμα. Στην συνέχεια έκανα factory reset (wipe cache, dalvik, data) από το recovery και μόλις έκανα επανεκκίνηση έκανα εγκατάσταση το αρχείο Miuivideo.apk που το βρήκα στα αρχεία τη…
-
Παράθεση από caeser: “Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε όλων των ειδών τα wipes με το TWRP recovery. Για το video χρησιμοποιήθηκε η συσκευή Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Η έκδοση του TWRP είναι η 2.8.7.0, αλλά οι πρακτικές που περιγράφονται μπορούν να γίνουν και με άλλες εκδόσεις του γνωστού recovery image. Περιγράφονται αναλυτικά: Στο ΜΕΡΟΣ Α΄: Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache (τα πιό κλασικά wipes) Στο ΜΕΡΟΣ B' : Factory Reset (εργοστασιακές ρ…