Παράθεση από demakhs: “redmi pro πάρε φίλος....όλα αυτά που αναφέρει το παιδί σαν προβλήματα, δεν υφίστανται... και η τιμή του είναι στα πατώματα!!! ” Αν μιλάς σε μένα, φίλη είμαι Σε τι υπερτερεί από το note4?
Καλησπέρα! Ετοιμάζομαι για παραγγελία. Από αυτές τις ρομ που μου δίνει να επιλέξω,εγώ διαλέγω τη δεύτερη για να ξεκλειδώσω και μετά να βάλω την ελληνική. Σωστά? - Multi-language rom&Google play store installed - Official CN ROM(Only Support Chinese&English) - Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language)
Όταν μας βγάζει αυτό,σημαίνει οτι κάναμε την αίτηση? Ρωτάω γιατι μετά δεν ήρθε κάποιο sms. (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έκανα καινούριο account. Έκανα αίτηση με τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό που έχω στο note2. Θα παραγγείλω ένα note4 και είπα να το κάνω από τώρα)
Επειδή σε άλλο θέμα έγινε συζήτηση για το ξυπνητήρι και δε βγαίνει άκρη, μπορείτε να μου πείτε αν στο κινητό μας χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο? Εννοώ όλα στο αθόρυβο.
Παράθεση από georgemermigkis: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από georgemermigkis: “σε redmi note 2 στο αθόρυβο δεν δουλεύει το ξυπνητήρι ξανά..... ” Γιατί πότε δούλευε στο αθόρυβο ” εμενα δούλευε φίλε μου......δεν το λέω έτσι!!!! ” Φίλη! Ένα χρόνο έχω το κινητό και όταν το έχω αθόρυβο ποτέ δε χτυπάει ήχος στο ξυπνητήρι. Μόλις το δοκίμασα κιόλας. Αν βρείτε τρόπο πείτε το και σε μένα γιατί κάθε βράδυ το βάζω σε flight mode.
@gaiosgf Βάζω ένα συγκεκριμένο θέμα από όταν το πήρα. Δε νομίζω να είναι αυτό! @nickkon Όταν είδα ότι δεν άνοιγε το έβαλα στη φόρτιση και δεν άναβε λαμπάκι,αλλά χτυπούσε μια ρυθμική δόνηση. Μικρό το εγκεφαλικό Θα δείξει!
Πατάω το κουμπί στο πλάι να ενεργοποιήσω την οθόνη,αναβει,σέρνω προς τα πάνω,καμια αντίδραση....πατάω παρατεταμένα το πλαϊνό για επανεκκίνηση,βγαζει τις επιλογές,παταω επανεκκίνηση,καμια αντίδραση...βγάζω μπαταρία,ξαναβάζω,πατάω να ανοίξει,καμία αντίδραση...κάνω 2 τσιγάρα,τρώω δυο νύχια,ξαναβγάζω μπαταρία,άνοιξε! Πρώτη φορά το κάνει αυτό μετα από 11 μήνες
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχει ενεργοποιήσει root access ? Δεν μπορείς να παίξεις πλέον εάν έχεις δικαιώματα root στην ρομ ” Δεν άλλαξα κάτι. Μόνο update εκανα την εφαρμογή από το play. Τώρα τι κάνω?