Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα το band 4. το έχω συνδέσει κανονικά με την Ελληνική εφαρμογή ( έκανε σχετικά update), λαμβάνω ειδοποιήσεις, άλλα δεν καταγράφει βήματα, καρδιακό παλμό Και δεν ανάβει όταν σηκώνεις τον καρπό.Οι ρυθμίσεις είναι οκ από την εφαρμογή. Έβαλα και την έκδοση από το play store, αλλά τα ίδια. Γνωρίζεται κάτι γι αυτό; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε ποιες rom αναφέρεσαι; Συνήθως οι custom rom έχουν απενεργοποιημενο το arb. ” Στην original global , γιατί δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να βάλω άλλη.
-
Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το anti-rollback στο pocophone, που έχει ενεργοποιηθεί;; Έκανα έλεγχο στο δικό μου και είναι ενεργοποιημένο, αλλά η προηγούμενη rom, έχει τον ίδιο αριθμό (1) με την επόμενη. Άρα πάμε εμπρός πίσω τις rom, άνετα; Το ότι έχει βγει επίσημο twrp, τι σημαίνει, ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές χωρίς φόβο;; Δώστε τα φώτα σας αν γνωρίζεται!! Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις από εδώ => miui_POCOF1Global_V10.0.6.0.OEJMIFH_c5f0857b02_8.1.zip , να την ρίξεις χύμα στην συσκευή σου και να την κάνεις Flash από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI. Δεν γνωρίζω όμως αν θα σε αφήσει ο Updater να κάνεις Downgrade την ROM που έχεις τώρα. ” Το έκανα εχτές αλλά δεν με αφήνει, και μάλλον έχει ενεργοποιηθεί το antirollback;;;;;.....
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα τις γνώσεις σας για ένα θέμα που έχω. Στο pocophone μου είμαι στην global 10.1.3.0, και αντιμετωπίζω αρκετά θέματα μ αυτή την αναβάθμιση( κατανάλωση μπαταρίας, θέματα με αφή, το μικρόφωνο δεν ακούγεται καλά, το poco launcer κάποιες φορές δεν δουλεύει σωστά στα εφε κίνησης, κ.α). Ποιος είναι ο τρόπος να ξαναγυρίσω στην 10.0.6.0 , χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader και χωρίς να εγκαταστήσω twrp. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ασφάλεια > Διαχείριση εφαρμογών > Επιλέγεις την εφαρμογή που θες > Ειδοποιήσεις (Σήματα) > General notifications > Και επιλέγεις τι θες, σημαντικό κομμάτι είναι και το "Βαρύτητα", ώστε να έχει προτεραιότητα έναντι άλλων εφαρμογών... ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι, ότι το έχουν κάνει αρκετά περίπλοκο το θέμα των ειδοποιήσεων. Το έχουν χωρίσει και σε κατηγορίες και σε μπερδεύει λίγο το σκηνικό. Η επιλογή "Βαρύτητα" δεν υπάρχει κάπου.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Savvakos: “Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό;;; ” Τι πρόβλημα έχεις με τις ειδοποιήσεις ? ” Καλημέρα. Δεν ειδοποιεί ηχητικά όταν έρχεται ειδοποίηση. Πότε το κάνει και πότε δεν το κάνει.
-
Καλημέρα και καλώς ανταμώνουμε και πάλι, μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου. Πριν από 2 μέρες απέκτησα το νέο μου pocophone, και μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι παρόλο το διάστημα που έχει περάσει και μετά από τόσες αναβαθμίσεις κάποια προβλήματα ακόμα παραμένουν!!!!! Είμαι στην 10.0.4 stable και οι ειδοποιήσεις ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί. Αυτό το θέμα με ακολουθεί από την προηγούμενη συσκευή ( Mi note pro). Με πειράζει που αγόρασα καινούριο κινητό, και υπάρχει κάτι που με χαλάει. Γνωρίζει κανείς κά…
-
Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει να μου απαντήσει κάποιος. Υπάρχει κανένα νέο για νέα stable του Mi note pro; Μας έχουν διαγράψει.....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στην αυριανή έκδοση του Mi-Note Pro θα πρέπει να είναι οκ η ROM και χωρίς προβλήματα, οπότε είναι καιρός να κάνεις αναβάθμιση. ” Καλησπέρα, Μπορείς να μου πεις για πια ενημέρωση εννοείς, γιατί δεν έχω δει κάτι, ούτε και έχω λάβει mail. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από Obiwan: “Θα συμφωνήσω όμως οτι η Xiaοmi εχει τα θεματάκια της σε σχεση π.χ. με την Samsung. Με μια στατιστική του μπακάλη... , (απο όσα εχω καταλάβει ενα χρόνο τωρα εδω) ενα 20% των κινητών της τελικά βγαίνουν μάπα, κατι που στην Samsung το ποσοστό είναι σαφως μικρότερο. Για αυτό όμως υπάρχουν αυτά τα φορουμ για να το ερευνήσουμε λιγάκι όσο μπορούμε . ” Καλησπέρα, εγώ αυτά που έγραψα παραπάνω ήταν για το λόγο, ότι η xiaomi δεν υποστηρίζει πλέον τα παλιότερα κινητά , που όμως δώσαμε …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στην αυριανή έκδοση του Mi-Note Pro θα πρέπει να είναι οκ η ROM και χωρίς προβλήματα, οπότε είναι καιρός να κάνεις αναβάθμιση. ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αυριανή rom θα είναι stable η developer(λέμε τώρα)!
-
Καλησπέρα και από εμένα. Η αλήθεια είχα καιρό να γράψω στο forum , γιατί έχω απογοητευτεί λίγο, αρχικά με την μαμά xiaomi που μας σταμάτησε τις developer roms ενώ άλλα έλεγε πριν, και μας δείχνει ότι πρέπει να αλλάξουμε κινητό. Δεν είναι πια τόσο εύκολο να δίνουμε 400 και 500 € κάθε 2 χρόνια. Το κύριο θέμα μου βέβαια δεν είναι μόνο αυτό , αλλά ότι βγάζει stable roms χωρίς να είναι. Έχω διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό το θέμα με τις ειδοποιήσεις, των μηνυμάτων γενικά από mesenger , viber, κ.α , εν…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Savvakos: “Δεν έχω θέμα με το κατέβασμα. Με την εγκατάσταση έχω θέμα. Κατέβασα την Rom 2 φορές. Κάνω όλη την διαδικασία εγκατάστασης μέσω Arwma , τελειώνει η εγκατάσταση, και μετά την πρώτη επανεκκίνηση, κολλάει στο logo XTRV, και δεν προχωράει, κ ας έχει περάσει μισή ώρα. ” Κοίτα μήπως κλείδωσε ο bootloader. ” Δεν έχει κλειδώσει. Κάτι συμβαίνει με την νέα έκδοση της rom, γιατί ξαναέβαλα την προηγούμενη( 7.11.9) και όλα καλά.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Savvakos: “Όχι το κατέβασα απο το link του mail 2 φορές. Και η αναμονή ήταν πάνω από 25 λεπτά. Μετά το έκλεισα και περίμενα άλλη μισή ώρα, αλλά τίποτα. Δεν κάνω την διαδικασία πρώτη φορά. Το κάνω κάθε εβδομάδα. Πρώτη φορά κάνει τόση ώρα. ” Λίγο υπομονή Εχει ψιλοκαθησει ο server ... ” Δεν έχω θέμα με το κατέβασμα. Με την εγκατάσταση έχω θέμα. Κατέβασα την Rom 2 φορές. Κάνω όλη την διαδικασία εγκατάστασης μέσω Arwma , τελειώνει η εγκατάσταση, και μετά την πρώτη επ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Savvakos: “Μου ήρθε η νέα αναβάθμιση σε 7.11.16 arwma. Προσπάθησα να την κάνω εγκατάσταση αλλά δεν..... Κολλάει στο logo της xtrv και δεν προχωράει. ” Απο τον updater προσπαθείς? Αν καθυστερεί πολύ η εξελιξη της εγκατάστασης υπάρχει περίπτωση να γινεται κανονικά και απλά μετά απο 10-15 λεπτά να πρέπει απλά να πατησεις Power μέχρι να κάνει reboot η συσκευή και να μπει στην καινούργια .. ” Όχι το κατέβασα απο το link του mail 2 φορές. Και η αναμονή ήταν πάνω από 2…
-
Καλησπέρα, Μου ήρθε η νέα αναβάθμιση σε 7.11.16 arwma. Προσπάθησα να την κάνω εγκατάσταση αλλά δεν..... Κολλάει στο logo της xtrv και δεν προχωράει.
-
Παράθεση από makisfz: “@Savvakos ανέβασε φώτο από το κουτί που γράφει τα χαρακτηριστικά αλλά σβήσε τα imei αν φαίνονται Redmi Note 3 pro ”
-
Παράθεση από gkalen: “@Savvakos Κλειδωμένος είσαι , πας για ξεκλείδωμα .. Αν και δε δουλεύεις σωστά το adb , τουλάχιστον σε fastboot δούλεψε .. Ποια ρομ φοράει η συσκευή δεν είπες .. ” Καλησπέρα και πάλι. Το ξέρω ότι είναι κλειδωμένο. το θέμα είναι πως θα βρούμε πιο ακριβώς είναι το μοντέλο γιατί έχει την 8.5.4.0 STABLE (NDKCNED) και δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει την global. Και κάτι ακόμα, θα ξεκλειδώσει η θα έχω προβλήματα (όπως έχω διαβάσει);